Reclamă

Gal Gadot și Alma au fost pozate împreună. Fiica sa e superbă

Gal Gadot este una dintre cele mai populare actrițe ale momentului. Deși este extrem de discretă în ceea ce privește viața personală, Gal Gadot și Alma au fost pozate împreună. Fetița este fiica mai mare a actriței.

Publicat: 5 februarie 2021, 9:00 / Actualizat: 11 februarie 2021, 18:48

Actrița a cunoscut culmile succesului prin intermediul rolului din Wonder Women, unde a interpretat rolul Dianei. De-a lungul timpului, vedeta a dezvăluit că i-a fost extrem de greu să găsească un echilibru între familie și carieră. Soțul este cel mai mare fan al său, lucru care o ajută enorm în carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actrița a fost fotografiată recent pe stradă, alături de una dintre fiicele sale. Gal Gadot și Alma au fost pozate împreună, pe stradă, în timpul unei plimbări. Actrița în vârstă de 35 de ani a adoptat o ținută lejeră și a ajutat-o pe micuță să învețe mersul pe role. Din imagini se poate observa că fetița a moștenit tot ce este mai frumos de la părinții săi.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Gal Gadot și Alma au fost pozate împreună, la o plimbare în parc
Gal Gadot și Alma au fost pozate împreună din toate unghiurile posibile / Profimedia Images

Cele două au mai fost acompaniate de o femeie, iar plimbarea în parc a fost una extrem de benefică pentru amândouă. Au zâmbit și s-au plimbat preț de câteva ore, semn că s-au simțit minunat împreună.

Dacă de cele mai multe ori, Gal Gadot apare în fața fanilor în ținute impecabile, acum a ales o ținută lejeră. Actrița a purtat un hanorac larg, o pereche de colanți și pantofi sport. Atât Gal, cât și fiica sa au purtat măști, din motive de siguranță în ceea ce privește riscul ridicat al răspândirii coronavirusului.

Reclamă

Gal Gadot și Alma au fost pozate împreună din toate unghiurile posibile. Actrița este discretă în ceea ce privește viața de familie, așa că, atunci când prind ocazia, fotografii le pozează din toate unghiurile.

Maya și Alma, bucuriile lui Gal Gadot

Actrița Gal Gadot și soțul ei, Yaron Varsano, sunt un exemplu în materie de relații stabile la Hollywood. Deși există o diferență de vârstă de aproape 10 ani între ei, cei doi au reușit să-și întemeieze o familie frumoasă.

Reclamă

Cei doi s-au căsătorit în anul 2008 și au împreună două fetițe. Alma, născută în anul 2011 și Maya, născută în anul 2017.

Despre cele două, Gal a declarat în trecut pentru The Sunday Times că îi este greu când trebuie să plece de lângă fiicele sale, mai ales dacă trebuie să lipsească pentru o perioadă mai mare de timp.

Gal Gadot, în topul femeilor care au câștigat cel mai mult în 2020

Anul 2020 a fost unul extrem de dificil pentru toată lumea. Pandemia de coronavirus a pus pe pauză mai toate domeniile de activitate. Cu toate acestea, există vedete care nu au fost deloc afectate pe plan financiar.

Potrivit revistei Forbes, în topul celor mai bine plătite celebrități de la Hollywood în anul 2020 se află și Gal Gadot. Actrița ocupă locul 3 al clasamentului.

Sofia Vergara și Angelina Jolie ocupă primele 2 poziții, dar Gal Gadot se remarcă și pe plan financiar. Potrivit sursei mai sus menționate, Gal are o avere de 31,5 milioane de dolari. Rolul din Wonder Women a ajutat-o să-și crească simțitor veniturile. Pentru rolul din Red Notice a mai încasat un cec de 20 de milioane de dolari.

Gal Gadot și Alma au fost pozate împreună, iar acum imaginile cu cele două ocupă primele pagini ale tabloidelor din întreaga lume.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×