Cele mai stylish apariții de la Australian Open 2021

Marija Zivlak, posesoarea platformei Women’s Tennis Blog, a făcut un clasament cu cele mai stylish apariții de la Australian Open 2021.

22 februarie 2021 la 13:01

Cu toate că pandemia a împiedicat desfășurarea activităților în mai multe domenii, turneele de tenis s-au desfășurat anul acesta cu respectarea strictă a regulilor de siguranță.

Producătorii și sponsorii celor mai renumite sportive din lumea tenisului au avut și ei parte de numeroase provocări. Aceștia au oferit modele inovatoare în primul turneu important de tenis al anului 2021.

Cele mai stylish apariții de la Australian Open 2021

Marija Zivlak de la Women’s Tennis Blog prezintă cele mai bune ținute purtate de sportive la Australian Open 2021, scrie wtatennis.com.

Serena Williams la Australian Open 2021

Deși are 35 de ani și se află de mai bine de 25 de ani în circuitul tenisului profesionist, Serena Williams rămâne un nume important, greu de depășit în ceea ce privește performanțele. Ea este greu de egalat chiar și atunci când vine vorba despre moda din tenis. Ținuta americancei la Australian Open a atras atenția pentru că s-a optat pentru asimetrie. Costumul întreg a avut doar un singur crac. Acesta a fost inspirat din ținutele purtate de Florence Griffith Joyner, o fostă mare atletă a lumii. Florence Griffith Joyner a fost cea mai rapidă femeie din toate timpurile.

Și culorile vibrante ale ținutei au atras atenția, la fel cum s-a întâmplat și cu pantofii sport și bandana de pe cap.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Serena Williams la Australian Open lovind mingea de tenis cu racheta
Ochii au fost ațintiți mai mult pe ce ce a purtat Serena Williams la Australian Open 2021, decât pe meciul în sine / Getty Images

Elina Svitolina la Australian Open 2021

Și Elina Svitolina s-a încadrat cu ținuta sa pe lista cu cele mai stylish apariții de la Australian Open 2021. Chiar dacă ținutele create de sponsorul ei nu a adus nimic nou în ceea ce privește croiul, combinațiile ținutelor de anul acesta au fost de-a dreptul remarcabile. Potrivit sursei menționate mai sus, noutatea este dată de combinația dintre nuanțele pământii și cele electrizante, un detaliu care oferă spectaculozitate.

Venus Williams la Australian Open 2021

Venus Williams a purtat și ea la Australian Open 2021 o ținută care merită toată atenția. Acesta a performat într-o rochie cu imprimeu de zebră, într-o nuanță de verde. Croiul în formă de A a pus în evidență silueta sportivei. Pentru a susține protejarea mediului, ținuta a fost realizată din plasticul a doisprezece sticle de plastic, reciclate. Toate materialele sunt fabricate în Statele Unite ale Americii.

Garbine Muguruza la Australian Open 2021

Garbine Muguruza a optat tot pentru o rochie de un albastru puternic. Ținuta 2 în 1 a impresionat prin croiul asimetric și combinația neobișnuită de culori. Designeul seamănă foarte mult cu ținuta în care Caroline Wozniacki a câștigat Australian Open în anul 2018.

Anul acesta s-a lucrat mult pentru a ridica la nivel maxim confortul jucătoarelor, mai ales în ceea ce priveștea aerisirea. Ținuta a fost creată din deșeuri din plastic, culese din zona mărilor și oceanelor, pentru a stopa într-un fel poluarea apei.

Coco Gauff la Australian Open 2021

Coco Gauff, cea mai tânără jucătoare de la Australian Open 2021, a impresionat și ea cu ținuta sa în acest prim turneu important din tenis. Sponsorul său a creat o rochie care a atras prin combinația de culori. Decupajele îndrăznețe, dar și nuanțele în care a ales să-și coloreze unghiile, i-au impresioant pe toți.

Acestea au fost cele mai stylish apariții de la Australian Open 2021. Cele cinci mari jucătoare au atras și de această dată atenția cu alegerile lor vestimentare.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
PARTENERI
×