Serena Williams la Australian Open 2021: ce echipament a purtat sportiva

Dacă te întrebai ce a purtat Serena Williams la Australian Open 2021 vei vedea că alegerea a fost una îndrăzneață. Acesta este cuvântul care o caracterizează cel mai bine pe sportivă atât pe teren, cât și în afara lui.

11 februarie 2021 la 10:42

Williams este bine-cunoscută pentru alegerile ei vestimentare legate de costumele pe care le poartă pe teren. Anul acesta, la debutul turneului de Australian Open, Serena s-a prezentat îmbrăcată într-un costum unic. Toate privirile au fost ațintite asupra ei, iar asta nu s-a datorat doar felului în care a jucat.

Serena Williams a purtat un echipament atipic

Ochii au fost ațintiți mai mult pe ce ce a purat Serena Williams la Australian Open 2021, decât pe meciul în sine pe care l-a jucat. Sportiva a venit îmbrăcată într-un costum decupat pe un singur picior, celălalt fiind acoperit. Culorile vibrante de roz și roșu i-au pus tenul în evidență, iar materialul elastic i-a permis să se miște în voie. Acest gen de îmbrăcăminte este o declarație puternică și asumată a Serenei, ceea ce a făcut publicul să se întrebe cine i-a creat vestimentația.

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!

Florence Griffith Joyner este cea care inspirat-o pe Williams

Ceea ce a purtat Serena Williams la Australian Open 2021 este un detaliu pe care mulți îl vor aprecia. Aceasta a dorit să o onoreze pe celebra sportivă Florence Griffith Joyner, care a avut și ea același gen de costumație pe terenul de atletism. Tenismena a declarat că a fost o perioadă destul de grea pentru ea și a dorit s-o scoată din nou la lumină pe acea Serena Williams care era puternică pe teren. Acesta a ținut să-i mulțumească și sponsorului ei sportiv care a ajutat-o cu acest costum special.

Am fost inspirată de Flo-Jo, care a fost o atletă minunată și o alergătoare deosebită, și cu care am crescut încă de mică. Anul acesta a fost unul greu, care m-a învățat ce aș putea să fac pentru a continua să cresc și să o mențin pe acea Serena Williams pe teren.

– Serena Williams

Stilul inconfundabil al lui Flo-Jo

Florence Griffith Joyner a murit într-un mod tragic la numai 38 de ani în anul 1998. Era cunoscută drept cea mai rapidă femeie din lume. Aceasta a setat un record mondial în 1988 la proba de 100m și 200m garduri. Recordul nu a fost bătut nici până în zia de astăzi. La fel ca Serena Williams, și ea întorcea privirile când intra pe pistă datorită alegerilor ei vestimentare îndrăznețe.

A purtat costume de patinaj viteză cu glugă, a purtat costumații din dantelă, a avut unghiile lungi și atent decorate. Costumul decupat pe un picior este emblematic pentru ea. L-a ales mai multe ori și a inspirat astfel sportivele de pretutindeni. Cu siguranță o vom vedea Serena Williams la Australian Open 2021 purtând și alte costume inspiraționale.

Tenismena Serena Williams

Serena Williams este numărul 11 în WTA de Tenis și are în palmares 23 de titluri dintre cele mai importante. Ceea ce a purtat Serena Williams la Australian Open 2021 a putut fi observat în meciul pe care l-a avut cu tenismena Laura Siegemund. Cu toate că a stârnit câteva controverse prin alegerea vestimentară, acest lucru nu a împiedicat-o să câștige partida cu un scor de 6-1, 6-1.

Recomandările CaTine.ro
1
O femeie care spală o tigaie încinsă la chiuvetă
Timp liber
De ce nu e recomandat să speli niciodată o tigaie încinsă cu apă rece
Ai observat cum, în timp, calitatea tigăii scade? Se deformează și începe să ardă jumătate din mâncare, iar cealaltă rămâne nefăcută. Poate ți s-a mai spus că nu e recomandat să speli niciodată o...
2
Kimberley Garner, apariție ravisantă pe covorul roșu la Cannes
Divertisment
Apariția sexy a lui Kimberley Garner la plajă. Cum s-a îmbrăcat modelul
Kimberley Garner a ales o destinație preferată de multe vedete pentru relaxare, plajele din Miami. Vedeta a ales un costum de baie care a atras toate privirile. Fotografii nu au putut trece cu vederea...
3
Paris Jackson pe covorul roșu îmbrăcată cu o rochie portocalie și o coroniță pe frunte
CaTine
Viața marcată de suferință a lui Paris Jackson
Moartea tatălui ei, Michael Jackson, a fost pentru Paris Jackson începutul unei perioade foarte lungi de suferință și autovătămare. Are doar 22 de ani, dar a trecut prin încercări prea dure pentru un adolescent....
4
icon
Statuete Oscar
Divertisment
Oscar 2021, lista scurtă a nominalizărilor: „Colectiv”, printre titlurile eligibile
Academia Americană de Artă și Științe Cinematografice a anunțat lista scurtă a nominalizarilor la Oscar 2021 pentru nouă categorii, inclusiv documentar și film internațional. „Colectiv”, regizat de Alexander Nanau, a fost inclus la categoriile...
5
Meghan Markle, fotografiată altături de fiul său Archie și Prințul Harry, este însărcinată pentru a doua oară.
Divertisment
Meghan Markle este din nou însărcinată. Ducesa de Sussex și Prințul Harry așteaptă al doilea copil
Meghan Markle este din nou însărcinată. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al cuplului pentru agenția britanică de știri Press Association, duminică, 14 februarie. Ducesa de Sussex și Prințul Harry așteaptă al...
PARTENERI
×