Reclamă

Secretul corpului perfect al lui Jennifer Lopez

Secretul corpului perfect al lui Jennifer Lopez a fost dezvăluit de antrenorul ei personal.

Publicat: 20 februarie 2021, 8:20 / Actualizat: 24 februarie 2021, 12:03

Antrenorul personal al lui Jennifer Lopez, David Kirsch, a vorbit pentru Hello Magazine despre exercițiile fizice pe care vedeta le-a făcut în pandemie pentru a-și menține corpul tonifiat. Acesta a dezvăluit și ce trebuie să faci după antrenament pentru a-ți păstra energia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Secretul corpului perfect al lui Jennifer Lopez

Dacă aruncați o privire la picioarele și abdomenul tonifiate ale lui Jennifer Lopez, îți dai ușor seama că rutina ei de fitness nu este pentru cei slabi de inimă. Cu toate acestea, se pare că poate fi replicată în propria locuință cu echipament minim.

Ai nevoie de o minge medicinală, gantere și o bandă de rezistență. Este un antrenament cu 4 circuite, care include genuflexiuni sumo, fandări, scânduri (n.r. planks) și multe altele.

După antrenament, David Kirsch recomandă o pătură încălzită cu efect de saună. Căldura cu infraroșu detoxifică corpul, arde caloriile, îmbunătățește somnul, reduce stresul și mărește colagenul. De asemenea, reduce inflamația, îmbunătățește fluxul sanguin și eliberează toxinele. Antrenorul recomandă utilizarea ei de 2-3 ori pe săptămână timp de 45 – 60 de minute pentru cele mai bune rezultate.

Reclamă

Antrenamentul lui Jennifer Lopez

Exercițiile se efectuează timp de 1 minut. Dacă exercițiul implică alternarea părților corpului, acordă 30 de secunde fiecărei părți.

Reclamă

Genuflexiuni sumo cu mingea medicinală

Stai dreaptă în timp ce îți deschizi picioarele, astfel încât acestea să fie puțin mai depărtate de nivelul umerilor. Ține degetele de la picioare îndreptate spre exterior. Coboară în timp ce ții mingea medicinală în fața ta cu mâinile. Exercițiul acționează asupra coapselor interioare, abdomenului și fesierilor, a spus antrenorul celor de la Hello Magazine.

Fandări

Fă un pas înapoi cu unul dintre picioare. Îndoaie piciorul din spate, astfel încât genunchiul aproape să atingă solul. Genunchiul din față ar trebui să fie paralel cu solul. Pentru a evita rănirea, menține glezna și genunchiul aliniate.

Planșă cu mingea medicinală

Așează mingea pe podea și pune presiune pe ea cu mâinile timp de 30 de secunde în timp ce picioarele sunt sprijinite pe sol doar cu vârfurile degetelor. „Asigură-te că mâinile sunt aliniate cu umerii și că abdomenul este încordat”, spune Kirsch. Abdomenul te va ajuta să menții poziția.

Haltere pentru triceps

Folosind gantere, așează-te în poziția scândură descrisă mai sus și ridică unul dintre coate spre tavan, apoi extinde tot brațul în spate. Fă 10 repetări pe fiecare braț.

Exercițiu cu mingea medicinală deasupra capului

Ține brațele deasupra capului și picioarele la distanța umerilor și mișcă mingea medicinală de la stânga la dreapta.

Rotirea trunchiului cu banda de rezistență

Îndoaie picioarele. Blochează genunchii. Îndreaptă brațele. Rotește-te!”, spune Kirsch. Ține banda de rezistență de ambele capete și trage de ele. Ține abdomenul încordat.

Extensii de triceps cu bandă de rezistență

Ține banda de rezistență de ambele capete la spate și adu-o în față cu o mișcare circulară. Banda de rezistență trebuie să treacă deasupra capului.

Relaxează-te în pătura încălzită cu infraroșu

După finalizarea antrenamentului, stai timp de 15 minute în pătura încălzită cu infraroșu la o temperatură între 122 și 140 de grade.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×