Reclamă

Jen Selter, modelul cu cel mai lucrat trup

Jen Selter este una dintre cele mai apreciate femei din lumea sportului. Aceasta este un model cu forme intens lucrate în sala de sport. Imaginile în care se pozează în cele mai sexy ipostaze ajung rapid la inimile fanilor.

Publicat: 12 februarie 2021, 10:53 / Actualizat: 12 februarie 2021, 13:02

Jen Selter are în prezent peste 12 milioane de urmăritori pe contul de Instagram. Acesta adoră să-și pozeze posteriorul. Modelului îi place să fie mereu apreciată pentru felul în care arată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Postările ei de pe rețelele de socializare sunt mereu în topul celor mai urmărite.

Jen Selter promovează un stil de viață sănătos și echilibrat ori de câte ori are ocazia. Ea se filmează adesea în timp ce își prepară gustări sănătoase sau în timp ce face sport. Cel mai des apare în fața fanilor în poziții sexy, în care posteriorul este cel care iese în evidență.

De data aceasta, Jen Selter a intrat în atenția presei după ce eforturile ei de a atrage atenția au fost răsplătite. Jen este acum imaginea unui brand mare de haine pentru colecția de primăvară 2021 a ținutelor sport. Aceasta promovează în noul contract haine precum bustiere sport, jambiere, bluze și jachete cu fermoar.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jen Selter, imagine din timpul unei sedințe foto pentru Guess
Jen Selter promovează un stil de viață sănătos și echilibrat ori de câte ori are ocazia / Profimedia Images
Reclamă

Cum a devenit cunoscută Jen Selter

Jen Selter a devenit celebră după ce a început să publice pe contul de Instagram imagini cu corpul ei bine lucrat. Sunt mulți cei care spun că posteriorul, partea corpului pe care o pozează cel mai des, nu este numai rezultatul antrenamentelor dure.

Jen a început să practice fitness-ul de la vârsta de 15 ani. De atunci succesul a fost garantat pentru ea. Totul a început ca un hobby, dar mai apoi, datorită rezultatelor, vedeta a dezvoltat chiar o afacere din pasiunea ei pentru sport, scrie DailyMail.

Reclamă

În prezent, Jen Selter este recunoscută la nivel mondial pentru rezultatele ei. Aceasta a dezvoltat de-a lungul timpului mai multe programe de fitness. Publicații de renume din străinătate publică sfaturile ei în ceea ce privește un stil de viață sănătos prin intermediul sportului.

Acesta a pozat în mai multe reviste celebre printre care Elle, reviste de fitness, Vanity Fair, Maxim sau FHM.

Jen Selter deține în acest moment un certificat de antrenor de fitness. Programele ei de antrenament sunt printre cele mai populare și eficiente.

Jen s-a ținut departe de presa tabloidă

Jen Selter s-a ținut de-a lungul timpului departe de presa tabloidă. Ea a dorit mereu să iasă în evidență cu programele de sport pe care le promovează.

Singura dată când s-a aflat în centrul unui scandal a fost în anul 2018 când a fost dată afară dintr-un avion. Jen se afla la bordul unei aeronave care urma să zboare de la Miami la New York. Înainte de decolare aceasta a avut o discuție în contradictoriu cu una dintre însoțitoarele de zbor.

Totul a pornit de la faptul că Jen a dorit să ia ceva din bagajul de deasupra scaunului ei, iar o însoțitoare de zbor i-a spus să ia loc. Cearta care a urmat între cele două a fost filmată, iar imaginile au ajuns rapid pe internet.

Jen Selter a fost dată jos din avion și a luat un alt zbor spre New York ziua următoare. Deși a ținut să precizeze că din punctul ei de vedere nu a făcut nimic greșit, reprezentanții companiei de zbor au spus că i s-a oferit cazare și transport pentru un zbor într-o altă zi, dar ea a refuzat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×