Reclamă

Cum arată acum Iggy Azalea la 7 luni după ce a născut

Cele mai recente imagini cu cântăreața sunt pe primele pagini ale tabloidelor. Sunt mulți cei care se întreabă cum arată acum Iggy Azalea, la 7 luni după ce a devenit mamă. Aceste poze sunt dovada clară că silueta ei este de invidiat.

Publicat: 5 februarie 2021, 18:20 / Actualizat: 6 februarie 2021, 7:16

Iggy Azalea a adus pe lume un băiețel în luna iunie a anului 2020. Onyx face senzație pe rețelele de socializare ori de câte ori celebra sa mămică publică imagini. Fotografii au pozat-o pe Iggy recent, în timp ce își alimenta mașina la o benzinărie din Los Angeles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Blondina în vârstă de 30 de ani a fost pozată din toate unghiurile, mai ales că ținuta pe care a purtat-o a lăsat la vedere adevărata siluetă. Iggy a optat pentru această ieșire pentru o salopetă mulată, neagră, vestimentație care demonstrează încă o dată că artista a scăpat de kilogramele în plus acumulate pe timpul sarcinii, potrivit DailyMail.com.

Costumul negru i-a pus vedetei în evidență formele voluptoase și a dezvălui cum arată acum Iggy Azalea. Talia a fost evidențiată de o centură lată, lucioasă, poziționată sub bust. Iggy a purtat o pereche de ghete tot de culoare neagră, dar și o mască care să se asorteze ținutei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Nici de make-up nu a uitat frumoasa blondină. Artista purta un machiaj strident, care i-a scos frumos în evidență trăsăturile chipului. Părul a fost lăsat liber, pe spate, dar era îndreptat perfect.

Reclamă

La fel de discretă cu viața personală este și actrița Amy Schumer, doar că mult mai vocală în ceea ce privește transformările prin care a trecut în timpul sarcinii.

Iggy Azalea își crește singură băiețelul

Amethyst Amelia Kelly este numele real al lui Iggy Azalea. Artista i-a dăruit un băiețel rapperului Playboi Carti anul trecut în luna iunie, dar la sfârșitul lunii octombrie a aceluiași an, artista a anunțat că s-au despărțit. Cei doi au început să formeze un cuplu în 2018, însă povestea lor de dragoste a ajuns rapid la final.

Reclamă

Artista publică destul de des imagini cu micuțul ei pe contul de Instagram și le arată fanilor cât de mult se schimbă Onyx de la o lună la alta.

Iggy Azalea este extrem de discretă în ceea ce privește viața personală. Acesata si-a ținut sarcina secretă, nu a dat prea multe detalii nici despre tatăl copilului, iar prima imagine cu Onyx a publicat-o la câteva luni de la naștere pe rețelele de socializare.

Debutul muzical al lui Iggy Azalea

Iggy s-a lansat în industria muzicală în anul 2014, iar primul ei album, The Classic, a ajuns rapid în top 5 cele mai ascultate albume din întreaga lume.

Azlea a cunoscut rapid succesul pe plan muzical, iar răsplata a venit pe măsura talentului. A primit două premii American Music, trei premii Billboard Music și 4 nominalizări la Premiile Grammy.

Iggy Azlea a vândut de la debut și până acum 48 de milioane de discuri în întreaga lume. Cea mai recentă melodie a artistei este Dance Like Nobody’s Watching în colaborare cu Tinashe, o piesă care face parte din albumul End of an Era.

Pentru cei care vor să afle cum arată acum Iggy Azalea, imaginile surprinse de fotografi sunt cele mai recente. Videoclipul de mai sus, lansat la numai două luni de când devenise mamă demonstrează că artista și-a recăpătat rapid silueta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×