Reclamă

Iggy Azalea

Iggy Azalea și-a expus silueta într-o rochie mulată la iHeartRadio Festival din 2018
Divertisment
// 9 iunie 2022

Iggy Azalea și-a expus silueta într-o rochie mulată. Artista a distribuit mai multe fotografii de la petrecerea sa aniversară

Iggy Azalea și-a expus silueta într-o rochie mulată roșie. Artista în vârstă de 32 de ani și-a sărbătorit aniversarea alături de prietenii apropiați. Deși ziua sa de naștere a fost pe data de 7 iunie 2022, aceasta a decis să le ofere admiratorilor săi abia acum câteva fotografii.
Reclamă
Iggy Azalea într-o rochie albă cu umerii goi în timp ce pozează la petrecerea de la Premiile Grammy din 2018
Divertisment
// 4 mai 2022

Băiețelul artistei Iggy Azalea a împlinit 2 ani. Cântăreața a publicat o serie de fotografii emoționante

Băiețelul artistei Iggy Azalea a împlinit 2 ani. Cântăreața a organizat pentru micuțul Onyx Kelly o petrecere surpriză. La aceasta au participat și prietenii micuțului. Vedeta a postat pe rețelele sociale o serie de fotografii pe care le-a făcut alături de fiul său.
Iggy Azalea într-o rochie roșie mulată și purtând o geacă de blană albă
Divertisment
// 9 martie 2022

Iggy Azalea a purtat o rochie mulată. Cântăreața a luat cina în Beverly Hills

Iggy Azalea a purtat o rochie mulată gri. Cântăreața internațională a fost surprinsă de fotografi în timp ce se îndrepta către un restaurant de lux din Beverly Hills. Vedeta a luat cina singură de această dată. Recent s-a zvonit că ar putea exista un nou bărbat în viața artistei.
Iggy Azalea cu părul lung în timp ce pozează la o întâlnire de la iHeart Radio din anul 2018
Divertisment
// 1 martie 2022

Iggy Azalea a postat o fotografie din copilărie. Cum arăta artista înainte să devină faimoasă

Iggy Azalea a postat o fotografie din copilărie. Cântăreața în vârstă de 31 de ani a distribuit imaginea pe story pe contul său personal de Instagram. Poza a făcut rapid înconjurul internetului, iar fanii s-au bucurat să vadă cum arăta vedeta internațională înainte de a fi celebră.
Reclamă
Iggy Azalea pe scenă în timp ce poartă o bluză colorată cu mâneci roz și ține în mână un microfon
Divertisment
// 23 septembrie 2021

Iggy Azalea a făcut spectacol în timpul unui concert din California. Ținuta de scenă care a impresionat publicul

Iggy Azalea a făcut spectacol în timpul celui mai recent concert pe care l-a susținut în California. Cântăreața a optat pentru o ținută care să-i pună în evidență silueta. Formele artistei au impresionat publicul. Cu toate acestea, un detaliu nu a putut trece neobservat din costumația sa de scenă.
Iggy Azalea într-un costum mulat crem cu părul lăsat desfăcut pe umeri în Las Vegas după ce a fost fotografiată în New York atunci când a purtat o rochie cu spatele gol
Divertisment
// 10 septembrie 2021

Iggy Azalea a purtat o rochie cu spatele gol. Cum a fost surprinsă cântăreața

Iggy Azalea și-a surprins complet fanii atunci când a purtat o rochie cu spatele gol. Cântăreața australiană în vârstă de 31 de ani și-a făcut apariția în New Jersey într-un mare fel. Iggy nu s-a ferit de privirile curioșilor și a lăsat la vedere formele sale perfecte. Trupul cântăreței este de invidiat, iar aceasta știe cum să profite de frumusețea cu care a fost înzestrată.
Iggy Azalea alături de Jennifer Lopez la petrecerea MTV VMA, în 2018
Divertisment
// 5 februarie 2021

Cum arată acum Iggy Azalea la 7 luni după ce a născut

Cele mai recente imagini cu cântăreața sunt pe primele pagini ale tabloidelor. Sunt mulți cei care se întreabă cum arată acum Iggy Azalea, la 7 luni după ce a devenit mamă. Aceste poze sunt dovada clară că silueta ei este de invidiat.
×