Reclamă

Iggy Azalea și-a expus silueta într-o rochie mulată. Artista a distribuit mai multe fotografii de la petrecerea sa aniversară

Iggy Azalea și-a expus silueta într-o rochie mulată roșie. Artista în vârstă de 32 de ani și-a sărbătorit aniversarea alături de prietenii apropiați. Deși ziua sa de naștere a fost pe data de 7 iunie 2022, aceasta a decis să le ofere admiratorilor săi abia acum câteva fotografii.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 iunie 2022, 12:23

Iggy a întors toate privirile asupra sa. Vedeta s-a bucurat de milioane de aprecieri pe rețelele sociale. Diva a ales pentru ziua sa de naștere o ținută care i-a scos în evidență trupul parcă sculptat. Ținuta aleasă de cântăreață formează o iluzie optică și lasă impresia că este transparentă. Astfel de rochii au devenit tot mai populare printre vedetele de peste ocean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iggy Azalea și-a expus silueta într-o rochie mulată

Iggy Azalea și-a sărbătorit ziua de naștere departe de lumina reflectoarelor. Vedeta și-a dorit o petrecere restrânsă alături de prietenii apropiați. La eveniment aceasta a purtat o rochie roșie care i-a adus multe aprecieri din partea celor din jur.

Vezi mai multe imagini cu Iggy Azalea în Galeria Foto!

Ținuta aleasă de vedetă nu este străină de admiratorii din mediul online. Cântăreața Bell Thorne a purtat o rochie identică la premiera filmului Morbius din Los Angeles. Ținuta s-a mulat perfect pe formele voluptoase ale artistei și a oferit iluzia că aceasta nu ar purta nimic pe ea.

Reclamă

Iggy se mândrește cu o siluetă de invidiat și nu ratează nicio ocazie pentru a le arăta asta celor din jur. Rochiile mulate au devenit alegerea preferată a vedetelor din întreaga lume. Fanii artistei au felicitat-o pentru alegerea făcută și i-au urat ”la muți ani” în secțiunea de comentarii.

La scurt timp după această postare, Iggy a distribuit mai multe fotografii în care apărea alături de tortul său aniversar.

Vedeta a renunțat la rochie și a optat pentru o ținută casual. Alături de imagini, Iggy a adăugat și un mesaj pentru admiratorii săi din lumea întreagă.

Reclamă

Ce declarații a făcut Iggy Azalea cu ocazia aniversării sale

Iggy Azalea și-a expus silueta într-o rochie mulată pentru ca ulterior să renunțe la aceasta și să aleagă o ținută casual. Acesta a vrut ca anul acesta să fie diferit deceilalți. La începutul lunii mai aceasta a organizat o altă petrecere pentru băiețelul său care a împlinit doi ani. Artista preferă să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor.

Acesta este și motivul pentru care postează rareori atunci când se află la evenimente precum aniversările celor apropiați. Cu ocazia zilei sale de naștere, Iggy a dorit să-și împărtășească gândurile sincere cu admiratorii din mediul online.

”Să fiu sinceră m-am simțit puțin cu moralul la pământ de ziua mea. Nu pentru că am împlinit 32 de ani, iubesc să fiu o femeie matură! M-am simțit tristă pentru că o parte din maturizarea mea presupune să înlătur anumite părți din mine care au rămas prinse în situații care nu mai aduc nicio valoare vieții mele, iar acest lucru este extrem de dificil uneori. Anul acesta devin tot mai bună la asta.”

”Îmi aranjez cu atenție spațiul și sunt atentă la oamenii pe care îi primesc în lumea mea. Știu că dacă fac acest lucru o să fiu mereu fericită. O parte din prietenii mei au venit în vizită și am reușit să avem toți o zi minunată. Vă mulțumesc tuturor pentru urările de naștere. Sunteți cei mai drăguți!”

Cântăreața este dispusă să-și pună ordine în viață și în gânduri. Aceasta va face toate schimbările necesare pentru a fi fericită și împlinită.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×