Reclamă

Bella Thorne și-a expus silueta într-o rochie mulată. Actrița a luat parte la premiera filmului Morbius

Bella Thorne și-a expus silueta într-o rochie mulată. Vedeta a reușit să atragă atenția tuturor cu iluzie optică pe care a creat-o. Pe covorul roșu din Los Angeles aceasta s-a bucurat de aprecierea pe care a primit-o. Actrița a decis să participe la premiera filmului Morbius în care rolul principal este interpretat de Jared Leto.

Publicat: 3 aprilie 2022, 6:03

Actrița în vârstă de 24 de ani a optat pentru o rochie sexy care s-a mulat perfect pe formele sale voluptoase. Designul acesteia a fost conceput în așa fel încât să ofere impresia că se poate vedea corpul prin ea. Alături de Bella s-a aflat și sora mai mare a acesteia, Dani Thorne, în vârstă de 29 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bella Thorne și-a expus silueta într-o rochie mulată

Bella și-a luat complet prin surprindere admiratorii de pe internet. Ultima sa apariție a încins atmosfera pe covorul roșu, iar domnii au întors privirile asupra sa. Pe covorul roșu aceasta a strălucit în ținuta aleasă. Cei mai mulți s-au întrebat în primă instanță dacă diva a venit dezbrăcată. Iluzia optică creată de rochia sa i-a induse pe mulți fani în eroare.

Vezi mai multe imagini cu Bella Throne în Galeria Foto!

Bella Thorne într-o rochie roșie mulată alături de sora sa Dani Thorne la premiera filmului morbius
Bella și-a luat complet prin surprindere admiratorii de pe internet / Profimedia Images

La o astfel de ținută accesoriile ar fi fost de prisos. Bella a ales să accesorizeze un set de inele masive, două brățări cu diamante și un ceas. Rochia mulată a fost creată de designerul vestimentar Sergio Castano Pena, scrie publicația PageSix.

Reclamă

Alături de sora sa, Dani, Thorne s-a bucurat de atenția pe care a primit-o de la fotografii din jur. Vedeta a împărățit cu fanii săi de pe Instagram câtva imagini cu puțin înainte de a ajunge la eveniment. Sursele externe spun că Bella nu este singura care a purtat o astfel de rochie.

Modelele internaționale precum Bella Hadid au adoptat acest trend și a purtat o rochie similară într-un videoclip pe care l-a postat pe Tik Tok.

Miley Cyrus și Cardi B sunt alte două celebrități care au apelat la acest trend la începutul lunii ianuarie a anului acesta.

Reclamă

Ce spune Bella Thorne despre comentariile pe care le primește în mediul online

Bella Thorne știe cum să-și facă apariția pe covorul roșu. Recent, actrița a rupt tăcerea și a povestit mai multe despre comentariile răutăcioase pe care le-a primit de la fanii de pe internet. În  ultima vreme, oamenii s-au referit la Bella ca fiind o apariție ”controversată”. Diva nu a părut deloc surprinsă de cuvintele care i se adresează.

”Faptul că oamenii îmi spun că sunt o prezență controversată mă amuză de fiecare dată. Nu am fost arestată niciodată. Nu am făcut niciodată lucruri rele și totuși ceva îi face pe cei din jur să spună asemenea lucruri despre mine. Desigur sunt o femeie, iar asta sigur îmi atrage mai ușor critici. Dacă postez imagini într-un bikini, oamenii vor reacționa imediat.”

”Dacă un băiat postează o imagine la bustul gol, atunci pentru ceilalți nu e nicio problemă. Dacă mă despart de cineva după o relație de trei ani și am o altă relație de lungă durată, oamenii vor spune că sunt ușuratică. Dacă un bărbat este văzut în compania a trei femei , atunci nu este nicio problemă. Am fost în relații de lungă durată toată viața mea!”

Vedeta spune că indiferent de imaginile pe care le postează primește critici de la cei din jur. Recent aceasta a postat un videoclip pe internet în care le arăta fanilor acneea de pe obraji. La scurt timp o mulțime de admiratori au început să-i adreseze cuvinte urâte.

”Am vrut să le arăt că sunt la fel ca ei, naturală. Am vrut să le arăt că fiecare dintre noi avem acnee și este ceva perfect normal. Totuși, întotdeauna a apărut o persoană care să privească cu un ochi critic. Oamenii m-au acuzat că nu-mi spăl fața și acesta este motivul pentru care tenul meu are probleme. Îți vine să crezi așa ceva?”

Cântăreața a declarat că de-a lungul timpului a învățat să treacă peste remarcile răutăcioase și să se concentreze asupra carierei sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×