Reclamă

Katy Perry și-a expus silueta într-un costum din piele. Cântăreața a fost invitată la Jimmy Kimmel Live

Katy Perry și-a luat prin surprindere admiratorii atunci când și-a expus silueta într-un costum din piele negru. Cântăreața în vârstă de 37 de ani a fost invitată la show-ul de televiziune Jimmy Kimmel Live. Vedeta a purtat două ținute, iar fotografii nu au putut rata momentul în care aceasta a părăsit platourile de filmare.

Publicat: 28 februarie 2022, 7:02

Katy Perry are un program din ce în ce mai aglomerat. Pe lângă viața publică, aceasta se ocupă și de creșterea micuței sale de 18 luni, Daisy Dove. De data aceasta, Katy și-a făcut timp pentru a lua parte la un show de televiziune. Publicația Daily Mail spune că diva a început deja filmările pentru un alt show de talente în care va face parte din juriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Katy Perry și-a expus silueta într-un costum din piele

Imaginile cu Katy Perry îmbrăcată în costumul de piele mulat au ajuns să facă rapid înconjurul internetului. Aceasta și-a expus silueta în fața camerelor de fotografiat. Paparazzi nu au ratat niciun moment și au încercat să o pozeze pe divă din cele mai bune unghiuri. Fotografiile apar la scurt timp după ce s-a zvonit că aceasta ar aștepta al doilea copil cu Orlando Bloom.

Vezi mai multe imagini cu Katy Perry în Galeria Foto!

Publicația Daily Mail scrie că zvonurile au apărut prima dată în mediul online. Cu toate acestea, cântăreața și logodnicul acesteia nu au făcut nicio declarație privind acest aspect. În schimb, Katy a avut grijă să-și etaleze silueta într-o ținută mulată. Costumul din două piese i-a lăsat la vedere o parte din abdomen. Se pare că prima sa sarcină și-a pus amprente asupra trupului tonifiat.

Reclamă

Fotografii i-au surprins pielea din zona abdomenului, însă Perry nu pare deranjată de cicatricile care i-au rămas pe corp. În parte de jos, diva a completat ținuta cu o pereche de sandale negre cu toc. Aceasta și-a prins părul într-un coc elegant și a purtat o pereche masivă de cercei din argint.

După terminarea filmărilor pentru emisiunea Jimmy Kimmel Live, aceasta a părăsit platourile într-un costum cu totul nou. Cântăreața s-a deghizat pentru a-și surprinde admiratorii.

Aceștia au așteptat-o plini de entuziasm afară. Vedeta s-a oprit pentru a face poze cu fanii săi, dar și pentru a oferi câteva autografe.  

Reclamă

Ce proiecte desfășoară Katy Perry în această perioadă

Programul artistei Katy Perry este mult mai diferit de când a devenit mamă. Cu toate acestea, artista spune că Daisy i-a adus în viață doar echilibru. Vedeta internațională este o mamă implicată și are grijă să-și ia micuțat cu ea chiar și atunci când ține spectacole.

”Ești responsabilă pentru bunăstarea cuiva care nici măcar nu-și poate ține capul. Este o schimbare reală și nu mai ești mereu numărul unu. Este cel ai bun lucru care se putea întâmpla. Tot ceea ce ar trebui să dispară se estompează treptat și apare un echilibru în viața ta. Îmi place să trăiesc în această lume reală pentru moment.”

Cântăreața a devenit pentru prima dată mamă alături de logodnicul său, Orlando Bloom. Vedeta internațională spune că are grijă să delimiteze viața personală, de cea profesională.

Recent aceasta a lansat o nouă melodie în colaborare cu Alesso. Imagini din timpul filmărilor au fost postate deseori de vedetă pe contul personal de Instagram. De altfel, artista are o mulțime de proiecte în desfășurare. Regina Muzicii Pop, Madonna, a dezvăluit recent că va avea o colaborare artistic alături de Katy Perry.

Cele două vor lucra împreună la un material discografic cu remixuri ale unor dintre cele mai cunoscute melodii ale Madonnei. Materialul va marca aniversarea a 40 de ani de la lansarea melodiei de debut a Madonnei, Everybody. Datele privind lansarea albumului nu au fost comunicate încă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×