Reclamă

Orlando Bloom

Katy Perry și Orlando Bloom în timp ce pozează pe covorul roșu la Global Ocean în anul 2018
Divertisment
// 8 august 2022

El se antrenează intens, ea merge în parc cu fiica lor. Cum își împart Orlando Bloom și Katy Perry atribuțiile de părinți

Katy Perry și Orlando Bloom au împreună o fetiță superbă pe nume Daisy Dove. Cei doi au un program aglomerat, motiv pentru care se întâlnesc tot mai rar și se văd nevoiți să ceară ajutor pentru a se ocupa de carieră și familie. Iată cum își împart Orlando Bloom și Katy Perry atribuțiile de părinți.
Reclamă
Katy Perry cu părul violet în timp ce pozează pe covorul roșu la un eveniment public
Divertisment
// 28 februarie 2022

Katy Perry și-a expus silueta într-un costum din piele. Cântăreața a fost invitată la Jimmy Kimmel Live

Katy Perry și-a luat prin surprindere admiratorii atunci când și-a expus silueta într-un costum din piele negru. Cântăreața în vârstă de 37 de ani a fost invitată la show-ul de televiziune Jimmy Kimmel Live. Vedeta a purtat două ținute, iar fotografii nu au putut rata momentul în care aceasta a părăsit platourile de filmare.
Katy Perry, elegantă, la un eveniment în Los Angeles
Divertisment
// 26 februarie 2022

Katy Perry a mers cu fiica ei la grădina botanică. Cum arată și cât a crescut Daisy Bloom

Katy Perry a mers cu fiica ei la grădina botanică. Micuța Daisy în vârstă de 18 luni a moștenit tot ce este mai frumos de la părinții ei celebri. Artista și-a scos fiica la o plimbare în aer liber. Cele două au purtat ținute extrem de lejere în Santa Barbara.
Katy Perry și Orlando Bloom pe covorul roșu la Hollywood
Divertisment
// 23 ianuarie 2022

Katy Perry și Orlando Bloom au mers la o petrecere alături de prietenii lor. Cum au fost surprinși în Las Vegas

Katy Perry și Orlando Bloom au mers la o petrecere în Las Vegas alături de prietenii lor. Cuplul de îndrăgostiți a fost urmărit la fiecare pas de paparazii prezenți. De data aceasta cei doi au fost singuri. Se pare că micuța Daisy Dove Bloom a rămas în grija altor persoane.
Reclamă
Katy Perry și Orlando Bloom, alături la un eveniment monden
Divertisment
// 23 noiembrie 2021

Primele imagini cu chipul lui Daisy Dove. Katy Perry și Orlando Bloom au ieșit în parc cu fiica lor

Katy Perry și Orlando Bloom au ieșit în parc cu fiica lor. Cântăreața a fost fotografiată în timp ce se plimba alături de fiica sa de un an într-un parc din Beverly Hills. Cu această ocazie au apărut și primele imagini cu chipul lui Daisy Dove.
Katy Perry și Orlando Bloom în timp ce pozează pe covorul roșu în 2019
Divertisment
// 30 octombrie 2021

Katy Perry și Orlando Bloom au mers în vacanță în Mexic. Cum i-au surprins fotografii la plajă

Katy Perry și Orlando Bloom au mers alături de prieteni în vacanță în Mexic. Cei doi se află pentru mai multe zile într-un resort de lux din Los Cabos unde sărbătoresc aniversarea cântăreței care a avut loc pe 25 octombrie. Katy a împlinit 37 de ani alături de partenerul său și de cei mai apropiați prieteni.
Katy Perry, îmbrăcată într-o rochie galbenă, la un concert pentru pompierii care au luptat cu incendiile de vegetație din Victoria
Divertisment
// 6 iulie 2021

Katy Perry și Orlando Bloom sunt în vacanță în Turcia. Dovada că dragostea lor e mai puternică ca niciodată

Katy Perry și Orlando Bloom sunt în vacanță în Turcia. Cei doi au fost fotografiați în ipostaze tandre, semn că dragostea lor e mai puternică ca niciodată. Katy și Orlando sunt cazați la un resort de lux, iar imaginile sunt greu de descris în cuvinte. Priveliștea este absolut superbă, iar activitățile dintre cele mai antrenante.
Katy Perry, cu părul mov, într-o rochie strălucitoare, la ceremonia Premiilor Grammy, din 2015
Divertisment
// 22 iunie 2021

Katy Perry a avut un accident vestimentar în plină stradă. Momentul marca Marilyn Monroe pe care fotografii l-au surprins imediat

Orlando Bloom și familia sa se bucură de câteva zile de vacanță în Veneția. Fotografii sunt pe urmele lor, mai ales că sunt extrem de discreți cu viața lor personală. Katy Perry a avut un accident vestimentar în plină stradă, iar imaginile cu ea au ținut primele pagini ale tabloidelor.
×