Reclamă

Katy Perry a mers cu fiica ei la grădina botanică. Cum arată și cât a crescut Daisy Bloom

Katy Perry a mers cu fiica ei la grădina botanică. Micuța Daisy în vârstă de 18 luni a moștenit tot ce este mai frumos de la părinții ei celebri. Artista și-a scos fiica la o plimbare în aer liber. Cele două au purtat ținute extrem de lejere în Santa Barbara.

Publicat: 26 februarie 2022, 5:43

Vedeta în vârstă de 37 de ani și-a dus fiica în vârstă de 18 luni la distracție pe un teren imens al Grădinii Botanice din Santa Barbara. Suprafața de peste 300 000 de metri oferă o gamă variată de activități.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Katy Perry a mers cu fiica ei la grădina botanică

Micuța Daisy a fost văzută mergând singură, fără ajutorul nimănui. Fetița s-a bucurat din plin de tot ce a avut în jur. Din când în când, copilul a mai fost luat în brațe de mama sa pentru o mică pauză, scrie DailyMail.

Katy Perry a purtat o rochie cu mâneci lungi, de culoarea nisipului, care îi pica lejer pe corp. Și-a accesorizat ținuta cu o pălărie asortată și o pereche de sandale din piele maro.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Katy Perry, într-o rochie midi, largă, de culoarea nisipului
Katy o are pe Daisy, primul ei copil născut, din relația ei cu logodnicul Orlando Bloom / Profimedia Images
Reclamă

Katy o are pe Daisy, primul ei copil născut, din relația ei cu logodnicul Orlando Bloom. Recent, Katy a fost văzută în Hawaii filmând pentru un show de talente, unde este membră a juriului. Orlando a putut fi zărit stând printre membrii echipei artistei și având grijă de Daisy, care era purtată într-un marsupiu.

Sunt foarte rare momentele în care Daisy Dove a fost lăsată în grija altor persoane. Cei doi părinți și-au luat mereu micuța cu ei, peste tot, indiferent că au fost în vacanță sau la diverse evenimente pentru a-și onora proiectele în care au fost implicați.

Recent, artista a declarat că are grijă să o ia pe Daisy la fiecare concert pe care îl organizează: „Daisy este cu mine tot timpul. Adoră să mă vadă în timp ce mă pregătesc. Eu am grijă în continuare de ea.”

Reclamă

Cum decurge relația dintre Katy Perry și Orlando Bloom

Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit de Ziua Îndrăgostiților în 2019. Actorul a cerut-o în căsătorie cu un inel despre care se spunea că valora 5 milioane de dolari. Daisy este primul copil al lui Katy. Orlando mai are un fiu pe nume Flynn, de 11 ani, cu fosta sa soție, Miranda Kerr. Aceasta din urmă este căsătorită acum cu co-fondatorul și CEO-ul Snap Inc., Evan Spiegel.

În trecut, Katy a fost căsătorită pentru scurt timp cu Russell Brand, cu care a avut o nuntă hindusă în 2010 la un sanctuar de tigri din Rajasthan. Au fost căsătoriți doar 14 luni înainte de a se despărți în 2011. De atunci ea a spus pentru 60 Minutes Australia că relația lor a fost o „tornadă”.

Cântăreața a acordat în trecut un interviu pentru Variety și a declarat că Daisy Dove a adus un echilibru în viața lor de cuplu: „Ești responsabil pentru bunăstarea cuiva care nici măcar nu își poate ține capul. Este o schimbare reală și nu mai ești numărul 1 pe foaia de apel. Și este cel mai bun lucru care se poate întâmpla. Tot ceea ce ar trebui să dispară, se estompează și apare un echilibru. Îmi place să trăiesc mai mult în lumea reală pentru moment”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×