Reclamă

Ținutele care au atras atenția de-a lungul timpului. Cum s-au afișat cele mai mari vedete pe covorul roșu

Celebritățile se întrec de fiecare dată în creativitate când vine vorba de aparițiile pe care le au pe covorul roșu. Ținutele care au atras atenția de-a lungul timpului au fost criticate sau apreciate de admiratorii vedetelor. Ți-am pregătit o selecție cu cele mai discutate look-uri din ultimii ani ale celebrităților internaționale.

Publicat: 2 ianuarie 2022, 7:06

Cei mai mulți artiști și-au creat de-a lungul timpului o imagine pe care își doresc să o păstreze. Pentru a impresiona de fiecare dată, aceștia aleg ținute îndrăznețe care să iasă din tipare. Acesta a fost și cazul vedetelor care au ales unele dintre cele mai impresionante look-uri de-a lungul timpului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ținutele care au atras atenția de-a lungul timpului

Cele mai multe ținute care au atras atenția de-a lungul timpului au fost criticate de publicul larg. Vedetele au avut de multe ori alegeri îndrăznețe care i-au lăsat pe admiratorii din jur fără cuvinte. Pe covorul roșu și-au găsit locul ținutele extravagante care au ieșit din tipare. Descoperă cele șase celebrități care au impresionat prin imaginație și rochii nonconformiste.

Lady Gaga

Lady Gaga a devenit cunoscută de-a lungul timpului pentru alegerile sale nonconformite. Vedeta și-a obișnuit fanii cu platformele cu tocuri extrem de înalte, dar și cu ținutele ieșite din tipare. Anul 2010 avea să-i aducă artistei multe comentarii după apariția e covorul roșu la Premiile MTV VMA.

Lady Gaga într-o rochie de carne pe scena de la MTV Music Awards din 2010
Gaga a scris istorie în lumea modei atunci când a apărut într-o rochie din carne / Getty Images
Reclamă

Gaga a scris istorie în lumea modei atunci când a apărut într-o rochie din carne. Rochia a atras multe comentarii negative, mai ales din rândul iubitorilor de animale, dar și a celor care lucrau în industria alimentară. În loc să impresioneze omanii cu look-ul său așa cum și-a dorit, a ajuns să fie criticată mulți ani la rând pentru decizia luată. Gaga a devenit celebră pentru ținutele sale care au atras atenția tuturor de-a lungul timpului.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a fost una din vedetele care au ales ținutele extravagante care au atras atenția de-a lungul timpului. Vedeta a atras atenția tuturor cu o rochie verde transparentă care a lăsat un decolteu adânc la vedere. JLo s-a lăsat pozată din toate unghiurile la premiile Grammy din anul 2000.

Reclamă

Vezi mai multe imagini cu ținutele vedetelor în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-o rochie verde cu decolteu adânc la Premiile Grammy din anul 2000
JLo s-a lăsat pozată din toate unghiurile la premiile Grammy din anul 2000 / Getty Images

Artista a oferit un interviu sincer pentru revista Vogue în 2019 în care și-a exprimat părerea cu privire la ținuta aleasă. Deși presa a scris mult timp despre rochia îndrăzneață, JLo spune că și-a asumat total decizia luată. ”Nu m-am gândit o clipă că este o rochie riscantă. Când am văzut-o am știut că trebuie să fie a mea.”

Rihanna

Rihanna este celebră pentru ținutele sale care au atras atenția de-a lungul timpului. În cadrul evenimentului Met Gala 2018, vedeta a ales un costum inspirat din elementele religioase care a stârnit multe reacții critice în public. Inspirat din ținutele papale, costumul vedetei a fost intens criticat.

Rihanna a purtat o rochie argintie inspirată din ținutele papale la Met Gala în 2015
Rihanna este celebră pentru ținutele sale care au atras atenția de-a lungul timpului / Getty Images

Mulți au acuzat-o pe cântăreață de comiterea unui ”sacrilegiu” motiv pentru care Rihanna a trebuit să rupă tăcerea și să ofere câteva explicații. Tema evenimentului din acel an a făcut-o pe artistă să piardă mulți fani. Rihanna a oferit un interviu pentru revista Vogue unde a declarat că ”ținuta părea scumpă și ar fi fost un păcat să nu o poarte”.

Katy Perry

Rochia cântăreței Katy Perry a stârnit multe reacții negative la rândul său. În cadrul evenimentului Met Gala din 2015, Perry a ales să poarte o rochie neagră cu umerii goi. Deși la prima vedere pare o ținută complet banală, povestea din spate i-a adus artistei multe probleme și critici venite de la cei din jur. Creatorul de modă celebru, Jeremy Scott a fost cel care a gândit conceptul pentru rochia vedetei din seara cea mare.

Katy Perry a impresionat cu ținuele sale care au atras atenția de-a lungul timpului într-o rochie neagră cu graffiti la Met Gala din anul 2015
Rochia cântăreței Katy Perry a stârnit multe reacții negative / Getty Images

Joseph Tierney, un cunoscut artist de graffiti, l-a acuzat pe designer că a furat imprimeul din una din operele sale realizate în Detroit. Joseph a dus această dispută mai departe și l-a dat în judecată pe designerul italian. Cele două părți au reușit să-și încheie neînțelegerile pe cale legală abia în anul 2016, însă imaginea artistei Katy Perry a fost puternic afectată în acele momente, scrie Insider.com.

Miley Cyrus

Miley Cyrus a devenit cunoscută pentru ținutele sale care au atras atenția publicului de-a lungul timpului. Din dorința de a scăpa de o imagine pe care și-a creat-o la începutul carierei, Miley a abordat un stil vestimentar extrem de îndrăzneț.

Miley Cyrus într-o ținută îndrăzneață din pietre și bretele argintii la MTV Musisc Awards din 2015
Miley a abordat un stil vestimentar extrem de îndrăzneț / Getty Images

În anul 2015 la Gala Premiilor MTV VMA vedeta a atras privirile tuturor într-un costum care a lăsat totul la vedere. Ținuta aleasă de vedeta abia a reușit să-i acopere părțile intime, motiv pentru care oamenii au reacționat în repetate rânduri. Publicațiile internaționale au criticat-o pe vedetă și au spus că a ales un look extrem de riscant. Dacă din față vedeta s-a expus complet, atunci când s-a întors cu spatele a lăsat totul la vedere.

Madonna

Madonna este una dintre cele mai apreciate artiste din toate timpurile. Cu toate acestea, vedeta nu a scăpat de criticile venite de la cei din jur din cauza ținutelor îndrăznețe pe care le-a ales de-a lungul timpului. Una dintre acestea a fost afișată în anul 2016 pe covorul roșu de la Met Gala.

Madonna într-un costum negru din dantelă la Met Gala 2016 fiind una din ținutele care au atras atenția de-a lungul timpului
Madonna a ales un look care i-a lăsat la vedere silueta de invidiat, însă oamenii nu au reacționat întotdeauna pozitiv la decizia sa / Getty Images

Madonna a ales un look care i-a lăsat la vedere silueta de invidiat, însă oamenii nu au reacționat întotdeauna pozitiv la decizia sa. În parte din față vedeta și-a acoperit bustul cu bandă adezivă neagră și dantelă. Atunci când s-a întors cu spatele, Madonna a ridicat temperaturile din încăpere lăsând totul la vedere.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×