Reclamă

Covorul roșu de la People’s Choice Awards 2021. Cum s-au îmbrăcat vedetele la eveniment

Cea de-a 47 ceremonie a Premiilor People’s Choice a avut loc pe data de 7 decembrie 2021 la Barker Hangar din Santa Monica, California. Aceasta a fost găzduită de Kenan Thompson, iar ceremonia a fost prima ținută în fața publicului din anul 2019. Vedetele s-au întrecut pe covorul roșu de la People’s Choice Awards 2021 în ținute elegante.

Publicat: 8 decembrie 2021, 11:56

Printre premianții serii s-au numărat Dwayne Johnson, Scarlett Johansson, Christina Aguilera și Halle Berry. Kim Kardashian a fost una din vedetele care a făcut senzație pe covorul roșu o ținută ce a devenit emblematică pentru stilul său vestimentar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Covorul roșu de la People’s Choice Awards 2021

Înainte ca marele eveniment să aibă loc, vedetele și-au etalat ținutele pe covorul roșu. În cadrul galei au fost oferite nenumărate premii pentru starurile care s-au făcut remarcate. Ținutele au fost extrem de creative, iar personalitățile s-au întrecut în eleganță și stil.

Halle Berry

Halle Berry a strălucit pe covorul roșu de la People’s Choice Awards 2021. Actrița a ales să poarte o salopetă albastră cu paiete care i-a pus în evidență silueta de invidiat. Coafura a fost prinsă într-un coc elegant, în timp ce machiajul a fost unul simplu. Accesoriile au lipsit cu desăvârșire, însă imaginea de ansamblu a fost completată de decolteul adânc al vedetei. Halla a primit premiul People’s Icon Award, fiind felicitată sub un ropot de aplauze.

Halle Berry într-o ținută albastră cu paiete
Actrița a ales să poarte o salopetă albastră cu paiete / Profimedia Images
Reclamă

Lili Reinhart

Tânăra actriță Lili Reinhart a ales să-și expună silueta într-o ținută de inspirație masculină. Vedeta a optat pentru o rochie tip sacou. Aceasta a renunțat la pantaloni și și-a lăsat la vedere picioarele tonifiate. Părul a fost prins într-o coadă strânsă, iar machiajul a fost simplu, dar elegant. În picioare a optat pentru o pereche de tocuri elegante.

Lili Reinhart într-o ținută elegantă neagră pe covorul roșu de la People's Choice Awards 2021
Vedeta a optat pentru o rochie tip sacou / Profimedia Images
Reclamă

Dorit Kemsley

Dorit Kemsley a atras privirile tuturor într-o rochie elegantă, neagră. Stilul unic al acesteia i-a lăsat la vedere fizicul de invidiat. Vedeta și-a pus în valoare silueta cu o rochie neagră decupată complet în jurul taliei și a abdomenului. Decolteul adânc a lăsat și el la vedere bustul generos al creatoarei de modă. Aceasta a pozat plină de încredere în fața camerelor de fotografiat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Vedeta internațională Dorit Kemsley într-o rochie neagră decuată pe abdomen pe covorul roșu
Designerul vestimentar și-a etalat silueta într-o rochie neagră / Profimedia Images

Dwayne „The Rock” Johnson

Dwayne Johnson a avut o prezență impresionantă pe covorul roșu. Actorul celebru s-a asortat într-o ținută elegante. Acesta a atras privirile tuturor pe covorul roșu de la People’s Choice Awards 2021. Actorul a ales să poarte o cămașă roșie la care a asortat o pereche de pantaloni într-o nuanță asemănătoare. Acesta a adus acasă mai multe premii printre care Male Movie Stars of 2021 și Comedy Movie Star of 2021, dar și trofeul onorific People’s Champion Award.

The Rock într-o ținută elegantă cu o cămașă roșie
Dwayne „The Rock” Johnson a plecat acasă cu o serie de premii impresionante / Profimedia Images

Sarah Hyland și Wells Adams

Sarah Hyland și Well Adams au fost de nedespărțit pe covorul roșu. Cei doi îndrăgostiți au ales ținute impresionante. Sara a fost cea care a făcut senzație într-o rochie albă și o pereche de tocuri în aceeași nuanță. Partenerul său a ales un costum elegant și i-a stat tot timpul alături.

Sarah Hyland alături de Wells Adams pe covorul roșu
Cei doi îndrăgostiți au ales ținute impresionante / Profimedia Images

Christine Quinn

Christine Quinn a impresionat pe covorul roșu de la People’s Choice Awards 2021. Vedeta internațională a avut o imagine desprinsă din filmele de la Hollywood ale anilor 1950. Aceasta a ales să poarte o rochie neagră mulată la care a asortat o pereche de tocuri cu o terminație impresionantă în jurul gleznelor. La gât a strălucit un colier de diamante. Vedeta a optat pentru un machiaj de seară de efect,în timp ce coafura le-a amintiti tuturor de frumusețea răpitoare a actriței Marilyn Monroe.

Vedeta Christine Quinn într-o rochie neagră elegantă pe covorul roșu de la People's Choice Awards 2021
Aceasta a ales să poarte o rochie neagră și mulată / Profimedia Images

Paris Jackson

Paris Jackson are deja un nume în industria modei. Vedeta este recunoscută pentru frumusețea sa naturală, dar și pentru stilul unic. De data aceasta, a ales să poarte o rochie maro fără bretele. Rochia i-a lăsat la vedere o colecție impresionantă de tatuaje. La aceasta, Paris, a asortat o pereche de tocuri albastre.

Paris Jackson într-o rochie maro pe covorul roșu la un eveniment public
Rochia i-a lăsat la vedere o colecție impresionantă de tatuaje / Profimedia Images

Adam Demos și Sarah Shahi

Adam Demos și iubita sa, Sarah Shahi, au fost tot timpul împreună pe covorul roșu. Cei doi îndrăgostiți au atras rapid privirile tuturor cu chimia pe care o au. Actrița a ales să poarte o rochie mulată cu o crăpătură amplă. Rochia i-a pus în evidență fizicul de invidiat. Demos nu și-a scăpat iubita din priviri. Cei doi au fost tot timpul zâmbitori și le-au oferit fotografilor un adevărat spectacol.

Actorii Adam Demos și iubita sa, Sarah Shahi pe covorul roșu
Adam Demos și iubita sa au fost de nedespărțit pe covorul roșu / Profimedia Images

Porsha Williams

Porsha Williams a fost o altă apariție impresionantă pe covorul roșu de la People’s Choice Awards 2021. Aceasta a ales o rochie neagră fără bretele. Vedeta și-a lăsat la vedere bustul generos, dar și o parte din fizicul său. Aceasta a ales o rochie cu o crăpătură impresionantă pe picior. În picioare a asortat o pereche de tocuri impresionante, însă detaliul care a atras atenția tuturor a fost manichiura vedetei.

Porsha Williams într-o rochie neagră lungă pe covorul roșu de la People's Choice Awards 2021
Porsha Williams a fost o altă apariție impresionantă pe covorul roșu de la People’s Choice Awards 2021 / Profimedia Images
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×