Ce avere are Paris Jackson. Câștigurile ei în comparație cu veniturile lui Michael Jackson

Michael Jackson este de departe o legendă a industriei muzicale. Presa încă este interesată de viața lui, iar acum copiii săi sunt urmăriți la fiecare pas. Recent, subiectul de interes pentru presa tabloidă este legat de ce avere are Paris Jackson.

6 aprilie 2021 la 8:30

Modelul are o avere estimată la peste 100 de milioane de dolari, potrivit Celebrity Net Worth. Cum a ajuns să acumuleze o sumă atât de mare?

Ce avere are Paris Jackson

Deși nu a ajuns să-l depășească pe tatăl său la avere, Paris Jackson pare că se îndreaptă cu pași rapizi în această direcție.

Paris are acum 23 de ani și este singura fiică a regretatului artist. Ea este al doilea copil al lui Michael Jackson. Mama sa este nimeni alta decât Debbie Rowe. Michel a avut o căsnicie cu ea din anul 1996 și până în 1999. Cei doi mai au împreună un băiat, pe Prince Jackson în vârstă de 24 de ani.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

În anul 2009, atunci când a încetat din viață, averea lui Michael Jackson era estimată la 500 de milioane de dolari. Paris și Prince au primit o parte din moștenire. În anul 2014, publicația PageSix a scris că fiecare copil al artistului primește anual o indemnizație de 8 milioane de dolari.

De asemenea, publicația menționată mai spus a mai scris că atunci când copiii vor împlini 33 de ani vor primi din nou sume importante de bani, iar la 40 de ani restul moștenirii.

Paris Jackson, un model recunoscut în industria modei

Paris a semnat în anul 2017 cu agenția de modele IMG. De atunci și până acum a apărut pe coperta celor mai importante reviste de modă. Printre cele mai cunoscute se numără Rolling Stone, Harper’s Bazaar Spania, Vogue Australia și Vogue Brazilia. Aceasta a bifat apariții și pentru legendara CR Fashion Book.

Sursa banilor lui Paris Jackson vine și din muzică. Acesta a format în anul 2018 o trupă de muzică folk alături de Gabriel Glenn. The Soundflowers s-au numit, iar Paris a cântat cu vocea și a interpretat de asemenea la ukulele. Duo-ul a lansat primul lor EP în iunie 2020. Paris a semnat și un acord pentru o carieră solo cu Republic Records. În același an și-a lansat și albumul de debut, Wilted, în luna noiembrie.

Nici industria cinematografică nu a lăsat-o indiferentă pe Paris Jackson. Aceasta a apărut timp de patru sezoane în producția Star în anul 2017. Anul următor și-a făcut debutul într-un film de lungmetraj, în comedia Gringo. În producția menționată anterior ea jucat alături de Charlize Theron, Amanda Seyfried și Joel Edgerton. Paris urmează să joace în drama The Space Between și în filmul de acțiune Habit.

Fiica lui Michael are și proprietăți pe numele ei. În anul 2017, modelul a cumpărat o locuință de 2 milioane de dolari într-un cartier din Los Angeles. Proprietatea are șapte dormitoare și acolo au locuit de-a lungul timpului mai mulți prieteni de-ai săi.

Viața lui Paris Jackson

Paris Jackson a suferit mult după moartea tatălui ei. Pentru ea anii după pierderea lui Michael Jackson au însemnat multe lacrimi și autovătămare. Tragedia a declanșat în sufletul ei o serie de evenimente. Cele mai multe dintre ele au ajuns chiar să-i pună viața în pericol. Paris avea numai 11 ani atunci când tatăl ei a decedat. Faptul că mama sa a renunțat complet la custodie și nu a dorit să fie deloc implicată în educația ei a fost un alt lucru care a marcat-o. Cu toate acestea, se pare că Paris a reușit să se ridice singură și să se facă remarcată prin muncă și talent.

Când avea numai 15 ani, Paris Jackson a încercat să se sinucidă pe fondul depresiei și al dependenței de substanțe interzise. Potrivit ei, stima de sine scăzută a dus la toate aceste evenimente care i-au pus de multe ori viața în pericol.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
PARTENERI
×