Reclamă

Jaden Smith și Cara Delevingne, surprinși împreună. Care este statusul relației lor

Jaden Smith și Cara Delevingne au fost surprinși împreună în ipostaze romantice. Fiul actorului Will Smith și actrița care a jucat în filmul „Valerian și orașul celor o mie de planete” ar putea împărtăși o frumoasă poveste de dragoste.

Publicat: 21 februarie 2021, 8:30 / Actualizat: 24 februarie 2021, 11:46

Ziua Îndrăgostiților i-a prins pe Jaden Smith și pe Cara Delevingne împreună anul acesta. Cei doi au fost văzuți în seara de 14 februatie în West Hollywood ținându-se în brațe. Modelul de 28 de ani și actorul de 22 de ani, din filmul Karate Kid, au o relație de prietenie încă din 2017.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jaden Smith și Cara Delevingne au fost surprinși împreună

Jaden Smith nu a venit cu mâna goală la întâlnirea cu fotomodelul Cara Delevingne. Acesta i-a adus drept cadou un buchet cu mai mult de o duzină de trandafiri înalți și roșii. Prietenia celor doi se pare că s-a dezvoltat armonios. Acest lucru se datorează mai ales datorită colaborării lor pentru filmul la care lucrează în prezent.

Life in a Year este o producție cinematografică ce-l are în rolul principal pe fiul celebrului actor Will Smith. Jaden îl interpretează pe Daryn care o ajută pe Isabelle, personajul Carei. Aceasta trebuie să treacă peste faptul că mai are doar un an de trăit.

Într-un interviu comun pe care l-au avut pentru Entertainment Weekly, Delevingne a povestit emoționată că producția arată ce înseamnă cu adevărat dragostea. Acesta ar putea fi motivul pentru care Jaden Smith și Cara Delevingne au fost surprinși împreună.

Pentru acest rol actrița și-a ras tot părul din cap. Decizia a fost pentru a reda cât mai bine stadiul bolii de care suferă personajul ei. Filmul produs de Amazon Prime va apărea la sfârșitul lunii noiembrie.

Reclamă

Jaden Smith și Cara Delevingne și-au marcat relația printr-un gest romantic

Anunțul că Jaden Smith și Cara Delevingne au fost surprinși împreună la o întâlnire nu este ceva ieșit din comun. Este bine-știut faptul că modelul a recunoscut recent că ar fi pansexuală. Relațiile ei nu au ținut cont de gen. Cara a fost împreună atât cu Miley Cyrus, celebrele actrițe Michelle Rodriguez și Ashley Benson, cât și cu modelul Paris Jackson.

Pe de altă parte, Jaden are o istorie cu Kylie Jenner și Stella Hudgens, dar și cu Madison Pettis și Sarah Snyder. Având ca bază prietenia pentru relația lor, actorul născut în Malibu și Delevingne ar putea avea un parcurs mult mai lung unul alături de celălalt.

Reclamă

Faptul că Jaden Smith și Cara Delevingne au fost surprinși împreună de către paparazzi arată că nu se grăbesc să-și confirme relația. Dorința lor pentru intimitate a fost fotografiată de presa tabloidă. A existat un moment în care cei doi au folosit buchetul imens de flori pentru a ascunde ceva ce ar putea fi un sărut rapid.

Jaden Smith nu a venit cu mâna goală la întâlnirea cu fotomodelul Cara Delevingne / Profimedia Images

Pentru mai multe imagini cu Jaden Smith și Cara Delevingne vezi Galeria FOTO!

Cei doi respectă regulile pandemiei chiar și la întâlnirile romantice

Fotografiile în care apar modelul de origine britanică și tânărul actor îi arată pe cei doi purtând măștile obligatorii de protecție. Chiar dacă împart un moment romantic de Ziua Îndrădostiților nu uită că există totuși o situație aparte în lume.

Când Jaden Smith și Cara Delevingne au fost surprinși împreună păreau să respecte distanțarea socială vizavi de oamenii din jurul lor. Însă cea dintre ei a fost greu de păstrat. Motivul a fost că posibilul cuplu a avut parte de numeroase îmbrățișări tandre.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×