Reclamă

Rocco Richie a crescut și e complet transformat. Cum arată acum fiul Madonnei

Rocco Richie a crescut și este un bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Acesta a fost surprins recent la plajă, iar pozele demonstrează cât de mult s-a transformat de-a lungul anilor.

Publicat: 11 februarie 2021, 17:58 / Actualizat: 12 februarie 2021, 15:13

Rocco, fiul Madonnei, se bucură de soare, de plajă și de prieteni în Tulum, Mexic. Tânărul în vârstă de numai 20 de ani a atras toate privirile cu trupul său intens lucrat în sala de sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși are numai 20 de ani, fiul Madonnei și al lui Guy Ricchie, s-a bucurat de compania prietenilor în vacanța sa din Mexic. Rocco a fost văzut atât pe plajă, dar și în timp ce se scufunda, scrie DailyMail.

Și Lourdes a avut parte recent de o vacanță în Mexic. Din ce în ce mai multe celebrități aleg această destinație de vacanță.

Mulți o consideră evadarea perfectă de la restricțiile impuse de autoritățile din întreaga lume pentru a limita riscurile pandemiei de coronavirus.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Rocco, fiul Madonnei, s-a bucurat de o vacanță în Mexic alături de prieteni
Rocco, fiul Madonnei, se bucură de soare, de plajă și de prieteni în Tulum, Mexic / Profimedia Images
Reclamă

Rocco si-a petrecut toată perioada de carantină în Marea Britanie

Rocco a stat mai tot timpul izolării și carantinei în Marea Britanie alături de tatăl său. În anul 2016, Guy Richie a câștigat procesul privind custodia fiului său. Acela a fost momentul în care tânărul a decis să plece din casa Madonnei.

Chiar dacă mama sa și tatăl sunt nume celebre în showbiz, Rocco stă departe de lumina reflectoarelor. Acesta publică adesea imagini pe rețelele de socializare, unde postează imagini cu stilul său de viață puțin mai excentric.

Reclamă

De-a lungul timpului, Rocco a avut relații cu câteva tinere modele din industria modei. Nu a fost nimic serios, chiar dacă acestea au fost mereu invitate chiar și în vacanțele de familie.

Sora sa, Lourdes Leon a fost recent fotografiată și ea pe plajele din Tulum, în compania iubitului său. Fiica Madonnei a intrat rapid în atenția fotografilor după ce a optat pentru un costum de baie minuscul. Și atingerile iubitului său au fost dintre cele mai tandre, chiar dacă se aflau într-un loc public.

Rocco Richie a crescut și e pasionat de modă

Potrivit DailyMail, Rocco are o mare pasiune pentru modă și urmează cursurile facultății de artă, Central Saint Martins. Acesta a fost adesea surprins în ținute compuse din haine și accesorii vintage, extrem de scumpe.

Rocco Richie nu a avut mereu un comportament demn de admirat în presă. Acesta a fost arestat în trecut pentru posesie de substanțe interzise.

În anul 2016, atunci când părinții săi se luptau în instanță pentru custodia sa, acesta a avut de spus și el ceva. A insultat-o pe mama în public și și-a pus la descrierea de pe Instagram că este „fiul unei cățele”. Postarea a fost ștearsă ulterior, iar cei doi s-au împăcat.

Deși cei doi foști parteneri ajunseseră la o înțelegere, iar Rocco trebuia să locuiască cu mama sa, acesta nu a dorit. A ignorat decizia instanței și a plecat la tatăl său, în Marea Britanie.

Guy Ricchie este regizorul filmului Sherlock Holmes. El este și un scenarist și un producător de origine britanică extrem de apreciat în industria cinematografică. Guy și Madonna au avut o relație tumultoasă și au fost căsătoriți timp de 8 ani, între anii 2000 și 2008.

Madonna este una dintre cele mai apreciate artiste pop ale lumii. Artista a vizitat țara noastră în anul 2009, în timpul turnelui Sticky and Sweet.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×