Reclamă

Leni Klum a moștenit frumusețea de la mama sa. Cum arată fiica lui Heidi Klum

Leni Klum are 17 ani, dar este deja pe lista viitoarelor modele internaționale. Tânăra e deja una dintre cele mai frumoase fiice de vedetă. Chipul ei a fost deja remarcat de marile reviste ale lumii. Leni Klum a moștenit frumusețea de la mama sa și pare că îi calcă pe urme.

Publicat: 9 februarie 2021, 17:12 / Actualizat: 22 mai 2021, 22:31

Leni și-a făcut deja debutul în lumea modei într-un stil mare anul trecut, atunci când a apărut pe coperta Vogue Germania, alături de celebra sa mamă. De atunci ea a intrat în atenția fotografilor și aceștia îi urmăresc deja fiecare mișcare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leni Klum a fost pozată recent în timp ce se afla la cumpărături alături de iubitul ei. Tânărul se numește Aris Rachevsky și este un jucător de hochei. Cei doi s-au bucurat unul de compania celuilalt și au încercat să treacă neobservați purtând ținute lejere.

Deși părea că nu au cum să se facă remarcați, ochii vigilenți ai fotografilor i-au surprins pe cei doi iubiți în timp ce se aflau în parcarea unui supermarket renumit, scrie DailyMail.com.

Leni Klum a moștenit frumusețea de la mama sa

Cu un chip angelic, indiferent de felul în care alege să se îmbrace, Leni Klum nu are cum să treacă neobservată. De această dată ea a fost văzută în public în timp ce purta o pereche largă de pantaloni sport, un top mulat, ambele negre. Cu părul lăsat pe spate și fără machiaj, Leni a atras atenția cu frumusețea ei naturală.

Iubitul ei a optat și el pentru o ținută la fel de lejeră. Aris a purtat la întâlnirea cu Leni Klum o pereche de jeanși deschiși la culoare și un tricou simplu, alb.

Reclamă

Cei doi iubiți și-au împărtășit de mai multe ori sentimentele pe care le au unul față de celălalt. Prin postările de pe Instagram, Aris a declarat că o iubește pe Leni. Indiferent de cum apare în public, un lucru este clar: Leni Klum a moștenit frumusețea de la mama sa.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

O altă fiică de vedetă care calcă pe urmele mamei sale este Kaia Gerber. E fiica supermodelului Cindy Crawford și a omului de afaceri Rande Gerber. Kaia Gerber a cochetat cu lumea modei de la o vârstă fragedă, iar la 10 ani a fost aleasă de casa de modă Versace în cadrul unei colecții pentru copii. 

Leni și Heidi, pe coperta revistei Vogue Germania

Cele două s-au lăsat pozate pe celebra revistă în cele mai tandre. Leni și Heidi au purtat haine colorate, așa cum este și relația lor. Legătura dintre ele este una extrem de frumoasă, care se vede dincolo de imagini. Heidi îi mulțumește adesea lui Leni pentru felul în care aceasta s-a maturizat.

„Știu că a fi fiica mea nu este întotdeauna ușor. Nu ai avut niciodată ocazia să crești „normal”. Dar ce este normal?”

Heidi Klum s-a căsătorit pentru a treia oară

În vârstă de 45 de ani, Heidi Klum s-a căsătorit pentru a treia oară cu Tom Kaulitz, chitaristul trupei Tokio Hotel. Relația lor a ținut primele pagini ale publicațiilor pentru că sunt puțin persoane care au crezut în cuplul lor din cauza diferenței de vârstă.

Vedeta a mai fost căsătorită în trecut cu Ric Pipino, dar mariajul lor nu a durat decât 5 ani, până în 2002. În anul 2005, modelul și-a regăsit liniștea în brațele lui Seal, cu care are patru copii: doi băieți și 2 fete. Seal și Heidi s-au despărțit după 9 ani de căsnicie, în anul 2014.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×