Reclamă

Cupluri de celebrități care funcționează în lumina reflectoarelor

Cine a spus că dragostea nu poate dura în centrul atenției? Blake Lively și Ryan Reynolds, Beyoncé și Jay-Z și mai multe cupluri de celebrități dovedesc că relațiile pot funcționa în lumina reflectoarelor.

Publicat: 24 februarie 2021, 10:35

Costarurile din „I Know What You Did Last Summer” au una dintre cele mai solide căsătorii din rândul celebrităților. „Nu există un secret. Nu există reguli. Nu există așa ceva. Nu cred în așteptări false ", a declarat Prinze Jr. în exclusivitate pentru US Weekly în februarie 2020. „Cred doar în a ști cine ești atunci când începi o relație. Și dacă nu știi, probabil că relația respectivă nu va funcționa”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cupluri de celebrități care dovedesc că relațiile pot funcționa la Hollywood

Cuplurile de celebrități care rămân împreună „până când moartea îi va despărți” sunt o raritate. În lumina reflectoarelor, unele pasiuni se consumă repede, în timp ce altele trec testul timpului.

Sarah Michelle Gellar și Freddie Prinze Jr.

Sarah Michelle Gellar și Freddie Prinze Jr. / Profimedia Images

Sarah Michelle Gellar și Freddie Prinze Jr. depun eforturi pentru a face ca relația să funcționeze.

Reclamă

„Sarah și cu mine suntem oameni foarte privați. Încercăm să ne facem să râdem și amândoi știm cine suntem”, a remarcat Prinze. „Hollywood-ul este o afacere nebună, pentru că sunt foarte puțini localnici aici. Și te putem alege dintr-o mulțime. Este ca un leu care vede o gazelă slabă. Deci, când ajungi aici și nu știi cine ești, această afacere te va defini și își va pune amprentele peste tot. Vrea să facă asta. Trebuie să facă asta. Și dacă știi cine ești, atunci poți să-ți controlezi destinul mult mai ușor.”, a declarat actorul. 

Cunoașterea propriei persoane este esențială și în cazul relațiilor, crede Freddie Prinze Jr.

„Aceeași regulă se aplică și într-o relație. Dacă nu știi cine ești atunci când intri în relația respectivă, șansele sunt că cealaltă persoană va defini ce fel de persoană ești. Sau, și mai rău, dacă te prefaci că ești altcineva, aceasta este o minciună pe care trebuie să o trăiești veșnic dacă vrei ca relația respectivă să funcționeze pentru totdeauna. Deci, a te cunoaște pe tine însuți este cheia.”

Reclamă

Blake Lively și Ryan Reynolds

Blake Lively și Ryan Reynolds / Profimedia Images

Blake Lively și Ryan Reynolds sunt „mai dedicați căsătoriei lor” decât oricând, a dezvăluit o sursă pentru US Weekly în decembrie 2020. 

„Blake și Ryan sunt două persoane extrem de mândre și de private și păstrarea discreției în ceea ce privește relația lor a făcut ca ei să funcționeze atât de bine de-a lungul anilor. În spatele camerelor, oamenii vor fi surprinși să audă că sunt doar un cuplu obișnuit și că le place să facă lucruri normale împreună, fără să fie foarte vocali despre asta”, a declarat sursa. 

Ted Danson și Mary Steenburgen

Ted Danson și Mary Steenburgen / Profimedia Images

După căsătoriile nereușite cu Randy Danson și Casey Coates și o relație cu Whoopi Goldberg, Ted Danson a întâlnit-o pe Mary Steenburgen, care i-a fost colegă de platou pentru „The One in his Pontiac Moon”. Cei doi s-au căsătorit în 1995.

Chiar dacă cei doi nu au copii împreună, Ted este tatăl vitreg al lui Lilly și Charlie McDowell, iar Steenburgen este mama vitregă a lui Kate și Alexis Danson. 

„Este o ființă remarcabilă, așa că sunt incredibil de binecuvântat”, a spus actorul în 2018 despre soția sa.

John Legend și Chrissy Teigen

John Legend și Chrissy Teigen / Profimedia Images

Chrissy Teigen și John Legend au o poveste de dragoste serioasă. Cântărețul și fostul supermodel s-au întâlnit la filmările videoclipului „Stereo” în 2007 și s-au căsătorit în 2013.

John Legend a recunoscut că nu a fost dragoste la prima vedere pentru el.

„Sunt mai prudent. Eu sunt genul de persoană care trebuie să se obișmuiască cu acel sentiment. Probabil că au trecut câțiva ani până când m-am putut vedeta într-o relație cu ea”. Cuplul are doi copii. O fiică pe nume Luna și un fiu pe nume Miles.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×