Chrissy Teigen este criticată de urmăritori pentru excentricități. De ce i-a deranjat o sticlă de vin

Chrissy Teigen este criticată de urmăritori pentru excentricități. Fostul supermodel i-a dezamăgit pe admiratori după ce a plătit o sumă mare de bani pentru o sticlă de vin.

5 februarie 2021 la 15:57
Chrissy Teigen pe covorul roșu îmrăcată într-o rochie cu plasă neagră și flori albe aplicate
Fostul supermodel, apreciat pentru sinceritatea cu care vorbește despre problemele personale, i-a dezamăgit pe admiratori după ce a plătit o sumă foarte mare de bani pentru o sticlă de vin / Getty Images

Chrissy Teigen a plătit 13.000 de dolari pentru o sticlă de vin Cabernet în timpul unei cine cu John Legend. Gestul i-a nemulțumit pe urmăritorii de pe Twitter care au aflat întâmplarea. Teigen și-a întrebat urmăritorii care este cel mai scump lucru pe care l-au mâncat și care nu le-a plăcut. Ea însăși a răspuns, povestind despre momentul în care a trebuit să plătească 13.000 de dolari pentru o sticlă de vin, după ce chelnerul i-a recomandat un vin Cabernet. 

„Odată, eu și John eram la un restaurant și chelnerul ne-a recomandat un Cabernet drăguț. Am primit factura și a fost de 13.000 de dolari. CUM POȚI RECOMANDA CU LEJERITATEA VINUL ĂLA.”, a scris Teigen pe Twitter. 

Întâmplarea i-a deranjat pe mulți dintre cei care au citit postarea. Obișnuiți să se regăsească în poveștile ei care, de obicei, demontează mitul vieții fabuloase a celebrităților, admiratorii au fost dezamăgiți.

Chrissy Teigen și-a început cariera ca supermodel, dar în timp a devenit un reper în ceea ce privește stilului de viață pentru zecile de milioane de oameni care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Fie că postează pe Twitter despre operețiile sale estetice sau vorbește cu sinceritate despre depresia postpartum, abordarea ei nefiltrată are o mare tracțiune la public. Audiența uriașă îi garantează contracte de multe cifre cu brandurile care vor să se promoveze prin intermediul ei.

Chrissy Teigen este criticată de urmăritori pentru excentricități

Unii dintre cei pentru care era un reper au fost dezamăgiți să afle că Chrissy Teigen nu este nici pe departe ca ei pentru că își permite să plătească 13.000 de dolari pentru o sticlă de vin. 

„Oamenii nu o să se regăsească în asta”, a scris o persoană într-un comentariu care a atras peste 2.300 de aprecieri. „Am crezut că Chrissy Teigen este atât de abordabilă, până astăzi”, „Voi toți puteți cumpăra accidental o sticlă de vin de 13.000 de dolari, dar majoritatea americanilor nu își pot permite 300 de dolari într-o situație de urgență”, „Am un sold de card de credit de o sumă similară. Serios că nu știu cât timp va dura să plătesc asta”, au fost câteva dintre reacțiile oamenilor, potrivit Market Watch.

Ca de obicei, Chrissy Teigen nu a rămas indiferentă la comentariile urmăritorilor ei. Aceasta transmis că tot ceea ce postează nu poate să fie întotdeauna pe placul tuturor:

„Hei, nu tot ce spun pe twitter-ul meu îți va fi accesibil pentru că este viața mea și twitter-ul meu și poveștile mele.”

Povestea lui Teigen vine în contextul în care mulți americani se confruntă cu dificultăți financiare, accentuate foarte mult de pandemie. 

RECOMANDĂRI CATINE.RO
PARTENERI
×