Reclamă

Rebel Wilson s-a despărțit de iubit. Gestul actriței, o surpriză pentru fani

Rebel Wilson s-a despărțit de iubit. În timp ce pentru alte vedete acesta este un subiect tabu, actrița din The Pitch Perfect vorbește deschis despre fosta sa relație.

Publicat: 4 februarie 2021, 13:29 / Actualizat: 6 februarie 2021, 7:15

Actrița în vârstă de 40 de ani a spart gheața și a vorbit despre despărțirea de iubitul Jacob Bush. Un lucru este clar, nu va lăsa acest eveniment să o oprească din proiectele în care este implicată, scrie hellomagazine.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebel Wilson s-a despărțit de iubit și și-a actualizat și statusul relației pe rețelele de socializare. Așa i-a anunțat pe toți cei care mai aveau dubii că este o persoană singură. Actrița se pregătește să plece spre Florida pentru Super Bowl și pare că se bucură de fiecare moment al noului statut.

Vedeta a publicat pe contul de Instagram un filmuleț amuzant în care se află pe Sofi Stadium din California. Rebel pare extrem de bucuroasă și nimeni și nimic nu-i poate umbri fericirea.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Povestea de dragoste dintre Rebel Wilson și Jacob

Reclamă

În trecut, Rebel Wilson a vorbit destul de puțin despre relația sa. Atunci când a făcut-o spunea mereu că Jacob este un împătimit al fitness-ului. Sportul devenise și pentru ea o pasiune, dar a ținut să menționeze mereu că relația ei nu este influențată de greutatea pe care o are.

Rebel Wilson și iubitul ei au apărut pentru prima dată în public în luna septembrie a anului trecut. Au participat împreună la un eveniment organizat de Prințul Albert, la Monaco.

Vestea că Rebel Wilson s-a despărțit de iubit a picat ca un trăsnet peste fani, mai ales că de sărbători cei doi s-au pozat în ipostaze tandre. De când și-au făcut publică relația, cei doi le ofereau constant fanilor imagini încântătoarea cu povestea lor de dragoste.

Reclamă

Rebel și Jacob s-au întâlnit pentru prima dată prin intermediul unui prieten comun în anul 2019. Chiar și atunci când era plecată pentru filmări, Rebel primea gesturi de tandrețe din partea iubitului. Acestea îi trimitea adesea buchete de flori sau mesaje frumoase.

Rebel Wilson a slăbit mult în 2020

Actrița s-a alăturat programului VivaMayr. După ce a urmat principiile dietei, Rebel a reușit să scape de un număr impresionant de kilograme.

Vedeta și-a ținut mereu fanii la curent cu schimbările prin care a trecut din punct de vedere fizic. La final, după ce și-a atins scopul, a avut o declarație uimitoare:

Sunt fericită că am slăbit, dar scopul nu era acesta. Slăbirea a fost pusă doar ca target pentru că altfel nu aveam cum să reușesc.

Indiferent de statusul din sfera relațiilor, Rebel arată incredibil acum. Anul 2020 a fost anul sănătății pentru marea actriță, anul în care prioritate a avut viața sănătoasă.

Într-un interviu pentru Drew Barrymore Show, Rebel a spus că a încercat multe diete până acum, la fel ca majoritatea femeilor. Pentru că rezultatele erau de scurtă durată, actrița a încercat să-și schimbe stilul de viață și doar așa a primit rezultatele mult dorite.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×