Reclamă

Transformarea lui Rebel Wilson. Ce este „Year of Health”

Transformarea lui Rebel Wilson a fost o surpriză pentru toată lumea. După ce ani la rând s-a luptat cu numărul kilogramelor, actrița a decis că are nevoie de o schimbare.

Publicat: 20 ianuarie 2021, 18:53 / Actualizat: 5 aprilie 2021, 15:59

Dacă pentru unii anul 2020 a fost unul destul de dificil, pentru actrița din Pitch Perfect anul care a trecut a fost "Anul sănătății". În tot acest timp a trecut printr-un program de fitness și dietă. La începutul anului 2020, Rebel a anunțat pe rețelele de socializare că speră ca până la sfârșitul lui 2020 să ajungă la 70 de kilograme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii au fost mereu ținuți la curent cu transformarea lui Rebel Wilson. Actrița a ajuns în Austria într-un centru de wellness VivaMayr. Secretele acestui centru constau în niște reguli extrem de clare. Toate vedetele care au ajuns aici au ajuns să urmeze o dietă cu săruri Epson și alimente bio. Acești pași de urmat nu promit doar o scădere rapidă în greutate, ci și o reglare a sistemului digestiv.

Vezi imagini cu transformarea lui Rebel Wilson în GALERIA FOTO!

Reclamă

Într-un interviu acordat lui Drew Barrymore pentru show-ul de pe CBS, Rebel a spus că fiecare an a avut un scop precis pentru ea. În anul 2020 a simțit nevoia să se focuseze pe sănătate. Care a fost principalul argument pentru transformarea lui Rebel Wilson? Faptul că a ajuns deja la vârsta de 40 de ani a motivat-o să își ajute organismul să lupte mai ușor cu trecerea timpului.

Nu m-am concentrat niciodată pe sănătatea mea, ceea ce era probabil evident. Mergeam peste tot în lumea întreagă și mâncam o tonă de zahăr. Asta era un fel de viciu pentru mine.

Rebel Wilson a fost mereu transparentă cu fanii săi

Într-o sesiune live pe contul de Instagram, aceasta le-a spus fanilor că este transparentă în ceea ce privește transformarea trupului. Potrivit spuselor ei slăbirea a fost de fapt doar un punct de plecare: „Sunt fericită că am slăbit, dar scopul nu era acesta. Slăbirea a fost pusă doar ca target pentru că altfel nu aveam cum să reușesc.”

Un alt sfat important pe care actrița l-a avut pentru fanii săi este că nu trebuie să fie obsedați de numărul afișat pe ecranul cântarului. Nu cifrele afișate sunt cele care contează. Ea a ținut să menționeze că totul ține de starea de sănătate pe care o ai și de stilul de viață pe care îl adopți.

Reclamă

De la ce a pornit toată această transformare? Actrița a menționat tot în interviul pentru Drew Barrymore că s-a concentrat mai mult pe partea mentală și că nu știa de ce ajunsese să mănânce mai mult de 3000 de calorii pe zi, calorii pe care le lua din deserturi în principiu.

Cum i-a influențat slăbirea cariera

Rebel Wilson a dezvăluit pentru goodhousekeeping.com și faptul că transfomarea sa i-a influențat și cariera. Își iubește formele și nu și-a dorit niciodată să fie prea slabă, dar acum, cu noul trup se simte mai stăpână pe situație. Încrederea în sine contează mult în carieră.

În timp ce dieta VivaMayr este restrictivă în anumite privințe, se pare că Rebel a găsit un „echilibru sănătos” între respectarea principiilor dietei și savurarea alimentelor preferate din când în când.

„Încerc doar să caut un echilibru general, un echilibru general sănătos.”

De ce relația ei nu este influențată de greutate

Potrivit goodhousekeeping.com, Rebel Wilson și iubitul ei, Jacob, un împătimit al fitness-ului. Sportul este acum doar o pasiune comună pentru cei doi. Rebel a mărturisit tot într-un Live pe contul de Instagram că a început să se vadă cu iubitul său cu mult înainte ca ea să înceapă „Year of Health”.

Transformarea lui Rebel Wilson este un exemplu de urmat pentru oamenii din întreaga lume. Tot pentru femeile care o urmăresc, Rebel Wilson a spus că nu este important să ai o anumită mărime la haine. Acest lucru nu te ajută să ai alături un bărbat care să te iubească.

Rebel Wilson și iubitul ei s-au afișat pentru prima data pe data de 24 septembrie 2020. Evenimenul la care au participat s-a desfășurat în Monaco și este vorba despre Planetary Health, organizat de Prințul Albert.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×