Reclamă

Miley Cyrus este complet transformată. Cum a fost fotografiată recent artista

Miley Cyrus este complet transformată, iar cele mai recente imagini surprinse de paparazzi nu fac decât să confirme acest lucru. Artista a fost fotografiată pe stradă, în Beverly Hills, și toate camerele au fost ațintite asupra ei.

Publicat: 1 aprilie 2021, 7:35 / Actualizat: 3 aprilie 2021, 14:30

Recent, cântăreața a sărbătorit 15 ani de la premiera show-ului ei Disney, Hannah Montana. Felul în care arată acum nu mai are însă nicio legătură cu adolescenta care a fost idolul a milioane de copii din întreaga lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miley Cyrus este complet transformată

Vedeta în vârstă de 28 de ani este complet schimbată din punct de vedere al aspectului fizic. Fotografii sunt pe urmele ei pentru a surprinde cele mai bune poze. De data această, cu un look rebel, Miley s-a plimbat pe străzile din Beverly Hills.

Excentrica artistă și-a etalat podoaba capilară tunsă în stilul shaggy, a purtat o pereche de ochelari de soare stil aviator. Ea a optat și pentru accesorii masive din argint. Deși în partea de sus a ales să îmbrace un tricou negru, simplu, pantalonii cu multe catarame nu au avut cum să treacă neobservați.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Miley Cyrus, într-o ținută excentrică, în beverly Hills
Recent, cântăreața a sărbătorit 15 ani de la premiera show-ului ei Disney, Hannah Montana / Profimedia Images
Reclamă

Nici tatuajele vedetei, multe la număr, nu s-au lăsat mai prejos. Ținuta aleasă a lăsat la vedere desenele permanente de pe brațe. Miley trece printr-o perioadă în care vrea să iasă în evidență, iar gesturile ei confirmă acest lucru.

Potrivit DailyMail, artista a fost pozată recent într-un club de noapte. Acolo a consumat mai multe pahare de alcool alături de prieteni, printre care și muzicianul Youngblud. Așa a sărbătorit Miley cei 15 ani care au trecut de la premiera serialului tv ce i-a adus faima la numai 13 ani.

Hannah Montana a avut premiera pe canalul Disney Channel în anul 2006. Miley a publicat recent pe contul de Instagram o scrisoare către personajul care i-a adus celebritate când era numai o copilă: „Bună Hannah. A trecut ceva timp. 15 ani mai exact de la prima apariție a mea în care m-am ascuns sub acel breton blond. A fost o încercare de a-mi ascunde identitatea. Nu știam atunci că tu, Hannah, vei trăi veșnic. Nu doar în sufletul meu, ci în sufletul a milioane de oameni din întreaga lume.”

Reclamă

Miley Cyrus, moment emoționant la Super Bowl

Miley Cyrus a adus anul acesta lacrimi în ochii celor care au urmărit Super Bowl. Când a luat microfonul să cânte piesa Wrecking Ball, la versurile „Nu te gândi vreodată, m-am îndepărtat, dar te voi dori mereu„, vocea artistei a scăzut în intensitate. Câteva secunde mai apoi, lacrimile au început să-i curgă pe obraz.

Artista a stat un timp cu capul plecat. Miley a ratat mai multe strofe din piesă, dar a avut puterea să le explice fanilor ce s-a întâmplat. Acesta a declarat că își cântă dragostea oriunde merge. Ea a menționat că indiferent de aspectul fizic, sentimentele ei sunt mai puternice decât lasă ea să se vadă.

Atunci presa tabloidă a pus această întâmplare pe seama faptului că artista nu a trecut încă peste despărțirea de fostul soț, Liam Hemsworth. Tot atunci s-a scris că melodia Wrecking Ball îi este dedicată lui. Cei doi au avut o relație tumultoasă cu multe împăcări și despărțiri. În anul 2019 au ales să pună capăt definitiv relației ei, după ce se căsătoriseră de numai 8 luni.

Miley a declarat la sfârșitul anului trecut că îl iubește mult pe Liam Hemsworth și că sentimentele ei pentru el vor rămâne toată viața.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×