Reclamă

H.E.R. a făcut spectacol la Super Bowl 2021. Cum a impresionat artista

H.E.R. a făcut spectacol la Super Bowl 2021. Cântăreața și compozitoarea americană a impresionat audiența prin interpretarea impecabilă a cântecului ”America the Beautiful”. Artista a performat și un solo de chitară electrică la fel de solemn.

Publicat: 8 februarie 2021, 12:02 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 14:45

Cântăreața și compozitoarea americană H.E.R. a impresionat audiența cu momentul muzical de la Super Bowl 2021. Artista a interpretat cântectul ”America the Beautiful” și a oferit un solo de chitară electrizant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

H.E.R. a făcut spectacol la Super Bowl 2021

Fanii și jucătorii au fost emoționați până la lacrimi de vocea puternică a cântăreței care a atins note înalte cu mare precizie și de soloul de chitară electrică pe care l-a stăpânit cu virtuozitate.

Interpretarea a venit cu doar câteva clipe înainte ca Jazmine Sullivan și Eric Church să deschidă ziua jocului cu imnul național. 

Înainte de momentul ei, președintele Joe Biden și prima doamnă Jill Biden au transmis un mesaj de susținere pentru lucrătorii din prima linie. 

Reclamă

H.E.R., mesaj de încurajare pentru femeile de culoare

Cântăreața a vorbit despre cât de mândră este că a fost aleasă să performeze în fața unei audiențe atât de mari. 

„Primul luru la care mă gândesc foarte mult este faptul că sunt o tânără de culoare din zona Bay care nu și-a imaginat vreodată că va ajunge pe o astfel de scenă”, a declarat ea pentru Entertainment Tonight. „Cred că este un mesaj pentru alte tinere de culoare că și ele pot să facă asta. Nu există nimic ce nu poți face. Mergi până la stele.”

Reclamă
H.E.R. interpretează ”America the Beautiful” la Super Bowl 2021 / Getty Images

„Sunt atât de încântată să cânt la Super Bowl. Este o scenă uriașă și nu exisă una mai mare. Dar cred că scopul meu este să fac cântectul să îmi aparțină. Sunt un mare fan al diferitelor versiuni ale ”America the Beautiful”, dar chiar vreau să aduc câteva elemente diferite acolo…să îl aduc mai aproape de stilul H.E.R.”, a mai declarat artista. 

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!

Anul trecut, H.E.R. a apărut alături de Missy Elliott în reclama Pepsi pentru Super Bowl 2020.

„Cuvintele nu pot descrie cum mă simt, este cu adevărat ireal pentru mine”, a spus ea la acea vreme pentru People. „Este o reclamă Super Bowl și este Pepsi și sunt incredibile aceste oportunități atunci când ele se întâmplă. Nu știu ce, dar există ceva cu adevărat special în această reclamă.”

H.E.R. a fost recent nominalizată la Globurile de Aur pentru piesa ”Fight for You”.

The Weeknd

Anul acesta, momentul de pauză a fost marcat de spectacolul lui The Weeknd. Artistul a cântat mai multe dintre hiturile sale precum ”Call Out My Name”, ”Starboy” și ”The Hills”. Pentru prima dată în istoria de 55 de ani a Super Bowl, The Weeknd a trebuit să performeze din tribune. Protocoalelor sanitare stricte nu au mai făcut posibilă organizarea momentului pe teren.

Artistul a cântat mai multe dintre hiturile sale precum ”Call Out My Name”, ”Starboy” și ”The Hills” / Getty Images

În afară de câteva mișcări de dans inspirate de Michael Jackson, The Weeknd a păstrat accentul pe vocea sa cu o reinterpretare dramatică a ”The Hills”, înainte de a dispărea într-un labirint de lumini și oglinzi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie verde și ilustrează una dintre zodiile care au de suferit din cauza temperamentului său
Horoscop
Zodii care au de suferit din cauza temperamentului lor. Nativii care se enervează cu ușurință
Astrologii au dezvăluit care sunt cele patru zodii care au de suferit din cauza temperamentului lor. Acești nativi se enervează cu ușurință și ajung de multe ori în situații dificile și nefavorabile. Ele trebuie...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 4 martie – 10 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrele îți dezvăluie ce te așteaptă în cadrul fiecărui aspect din viață. Horoscopul săptămânii 4 martie – 10 martie 2024 aduce schimbări pe plan personal și profesional. Se pare că două dintre zodii vor...
3
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×