Reclamă

Chrissy Teigen a rezolvat cu grație un accident vestimentar. Cum și-a salvat aspectul impecabil la cina cu John Legend

Chrissy Teigen a rezolvat cu grație un accident vestimentar în timpul unei cine cu soțul ei, cântărețul John Legend. Supermodelul a găsit repede o soluție pentru a salva o ținută impecabilă. 

Publicat: 3 februarie 2021, 13:14 / Actualizat: 11 februarie 2021, 18:51
Chrissy Teigen zâmbește pe covorul roșu îmbrăcată într-o rochie portocalie
Chrissy Teigen a avut o apariție elegantă și sexy la o cină cu soțul ei, John Legend, care a fost la un pas de a fi ruinată de un mic accident vestimentar / Getty Images

Chrissy Teigen a avut o apariție elegantă și sexy la o cină cu soțul ei, John Legend, care a fost la un pas de a fi ruinată de un mic accident vestimentar. Supermodelul a gestionat problema atât de bine încât nimeni nu ar fi surprins incidentul dacă Chrissy nu l-ar fi postat pe Instagram. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chrissy Teigen a rezolvat cu grație un accident vestimentar

Chrissy Teigen a ales pentru cina cu soțul ei o rochie verde scurtă, un sacou oversized și o pereche de pantofi negri Tom Ford. Așa cum a arătat Chrissy într-un story pe Instagram, fermoarul rochiei s-a rupt, ceea ce a obligat-o să poarte sacoul până la finalul serii. Cuplul a făcut o serie de fotografii din care reiese foarte bine că soluția lui Chrissy a funcționat. Apariția a fost fără cusur și nimeni nu ar fi știut ce s-a întâmplat dacă vedeta alegea să păstreze secretul. 

Chrissy Teigen, sinceră cu urmăritorii ei 

Nu este pentru prima dată când Chrissy Teigen își expune micile trucuri care o ajută să arate fără cusur. Supermodelul a postat o fotografie pe Instagram îmbrăcată doar într-un sutien, ciorapi flaușați și un corset textil modelator. Urmăritorii au apreciat curajul de a demonstra că până și modelele apelează la trucuri.

Reclamă

Chrissy Teigen dorește să transmită un mesaj pozitiv urmăritorilor ei despre încrederea în sine și în propriul corp indiferent de formă, greutate sau imperfecțiuni. Modelul a postat pe Instagram un videoclip în care vorbește despre faptul că a învățat să își accepte propriul corp.

„Stau aici de 10 ani încercând să îmi ridic sânii, să urc asta sau să cobor asta. Și am decis să nu îmi pese.”, a spus ea în timp ce se filma în oglindă îmbrăcată într-un costum de baie roz. 

Reclamă

Sinceritatea ei nu este primită întotdeauna cu reacții pozitive din partea urmăritorilor. Nimic însă nu îi afectează lui Chrissy Teigen încrederea în sine. Supermodelul a primit o serie de critici după ce s-a filmat într-un costum de baie cu decolteu adânc, iar răspunsul ei a fost cât se poate de sincer.

„Toată lumea este obișnuită cu formele îmbunătățite chirurgical. Toată viața am avut o formă pătrățoasă si permiteți-mi să vă spun că are avantajele sale.”, a răspuns supermodelul comentariilor critice.

Vedetele, sincere despre propriile imperfecțiuni

În ultimii ani, celebritățile, fie că vorbim despre modele, actrițe sau cântărețe, și-au expus defectele și au încurajat toate femeile să își accepte imperfecțiunile în ciuda standardelor de frumusețe impuse de social media și de branduri. 

După venirea pe lume a celei de-a treia fiice, Betty, în octombrie 2019, Blake Lively a început să devină nesigură în privința corpului ei. Actrița a vorbit despre nedreptatea care este adusă femeilor de brandurile care nu produc haine pentru toate mărimile.

„Nu este un mesaj încurajator pentru femei atunci când corpurile lor nu se potrivesc cu oferta brandurilor. Este alienant și confuz. Aș fi vrut să mă simt la fel de încrezătoare atunci ca acum, uitându-mă înapoi un an de zile. Acel corp mi-a dat un copil. Și a produs întreaga sursă de hrană pentru acel copil. Ce miracol frumos. Dar, în loc să mă simt mândră, m-am simțit nesigură. Pur și simplu pentru că nu încăpeam în haine. Ce stupid este asta în retrospectivă”, a spus actrița într-o postare pe Instagram. 

Ashley Graham este una dintre cele mai răsunătoare voci când vine vorba despre acceptarea propriului corp și cultivarea stimei de sine. Supermodelul și-a arătat în repetate rânduri vergeturile pe rețelele de socializare. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×