Reclamă

Khloe Kardashian nu își ascunde imperfecțiunile. Gestul de sinceritate făcut de vedetă

Khloe Kardashian nu își ascunde imperfecțiunile. Una dintre celebrele surori Kardashian a făcut publică o imagine cu vergeturile ei pe Instagram, însoțită de un mesaj cât se poate de pozitiv, care demontează mitul perfecțiunii femeilor urmărite de milioane de oameni. 

Publicat: 1 februarie 2021, 11:50 / Actualizat: 25 februarie 2021, 15:34

Khloe Kardashian a postat o fotografie pe Instagram, sâmbătă, 30 ianuarie, în care a arătat celor peste 120 de milioane de urmăritori imperfecțiunile despre care spune că ”le iubește”. Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, vedeta și-a fotografiat abdomenul și coapsa, lăsându-și la vedere vergeturile. Khloe Kardashian a atașat fotografiei și un mesaj prin care transmite publicului ei că își ”iubește liniile”. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gestul vedetei a fost primit cu multe aprecieri atât din partea urmăritorilor, cât și a prietenilor ei la fel de celebri. 

Khloe Kardashian nu își ascunde imperfecțiunile

Khloe a vorbit deschis despre criticile care i-au fost aduse la adresa aspectului ei fizic ​​de-a lungul anilor, mai ales când a fost comparată cu surorile ei Kim și Kourtney. „Îmi place că acum cultura pop are standarde corporale realiste la care femeile să se raporteze, în special copiii”, a declarat recent pentru Health. „Iubesc femeile de toate formele și dimensiunile. Iubesc să încurajez femeile și sunt obsedată de femeile încrezătoare.”

Corpul ei a trecut printr-o serie de transformări de-a lungul anilor. Anul trecut, Khloe a dezvăluit că a slăbit peste 27 de kilograme după ce a născut-o pe fiica ei, True, în 2018.

Reclamă

„Dacă încerci să slăbești semnificativ, dieta și exercițiile fizice merg mână în mână”, a spus Kardashian pentru E !.

Vedetele, încrezătoare în propriile imperfecțiuni

Khloe nu este singura vedetă care și-a expus cu mândrie vergeturile. O voce răsunătoare care vorbește adesea despre corpurile femeilor, supermodelul Ashley Graham și-a arătat în repetate rânduri vergeturile pe rețelele de socializare. 

Reclamă

Ashley Graham a dezvăluit pentru V Magazine secretul încrederii în sine, care o ajută să defileze pe podiumurile de modă fără teamă sau ezitare.

 „Cuvintele au putere. Dacă spui: Sunt gras, așa te vei simți. Dacă spui Sunt prost, așa îți vei începe ziua. Mă trezesc uneori și mă simt cea mai grasă persoană în viață, dar nu voi lăsa asta să-mi afecteze restul zilei. Spune Îmi place ziua asta. Sunt îndrăzneață, sunt frumoasă și sunt genială. Pentru mine, asta are rezonanță la interior și la exterior și mă face să mă simt deșteaptă.”, a declarat Ashley. 

La rândul ei, Bebe Rexha a postat pe Instagram un videoclip îmbrăcată în costum de baie. Deși a făcut eforturi pentru a-și accepta corpul în trecut, acum „încearcă să fie sănătoasă și să respecte ceea ce i-a dat Dumnezeu”. „Da, am vergeturi, permiteți-mi să vă arăt. Am vergeturi, am celulită, toate cele de mai sus.”, a spus ea în videoclip. 

Într-o altă postare pe Instagram, cântăreața a transmis un mesaj în care se poziționează împotriva standardelor de frumusețe impuse de societate și imaginilor idealizate cu ajutorul programelor de ediatare.

„Probabil că ar trebui să-mi editez abdomenul și să-l fac să pară plat. Probabil ar fi trebuit să-mi editez picioarele pentru a le face să pară mai subțiri. Probabil că ar fi trebuit să mă fac să par mai înaltă și să-mi netezesc picioarele. Dar nu am făcut-o. Societatea se poate juca cu tine. Iată cum arată o femeie adevărată pe Instagram fără photoshop.”, este mesajul care însoțește fotografia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×