Reclamă

Jennifer Lopez răspunde cu grație criticilor: „Fii mai pozitivă”

Jennifer Lopez l-a sfătuit pe unul dintre urmăritorii ei de pe social media să ”fie mai pozitiv” după ce a fost acuzată că are ”tone de botox”, în urma unei postări pe Instagram.

Publicat: 18 ianuarie 2021, 18:25 / Actualizat: 11 februarie 2021, 19:23

Jennifer Lopez a fost acuzată de unul dintre urmăritorii ei de pe social media că are ”tone de botox” după o postare pe Instagram. Aceasta și-a promovat compania de produse de îngrijire pentru piele JLO BEAUTY într-un videoclip. Artista a sfătuit persoana care a lansat acuzațiile să ”își petreacă timpul încercând să fie mai pozitivă”, informează Daily Mail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez, acuzată că are ”tone de botox”

Totodată, aceasta susține că nu a fost supusă niciunei intervenții chirurgicale. ”LOL asta este fața mea! De 500 de milioane de ori am spus că nu mi-am injectat niciodată botox sau orice altă substanță și nici nu m-am operat”.

„Cumpără-ți niște produse JLO Beauty și simte-te frumoasă în propria piele! Iată un alt secret JLO Beauty: încearcă să îți petreci timpul fiind mai pozitivă, mai bună și încurajându-i pe ceilalți”, a adăugat artista.

În videoclipul postat pe Instagram, Jennifer Lopez susține că ”strălucirea și fermitatea” tenului ei se datorează măștii faciale produse de compania JLO BEAUTY, despre care spune că ”este cea mai bună mască pe care am încercat-o vreodată”.

Reclamă

Luna trecută, artista a testat produsule alături de fiica ei, Emme Muñiz, și de fiicele soțului ei Alex Rodriguez, Natasha și Ella.

Frumsețea interioară, secretul lui Jennifer Lopez

Reclamă

La sfârșitul anului 2020, Jennifer Lopez a vorbit pentru Elle despre ritualul ei de frumusețe. Artista este de părere că frumusețea interiorară se reflectă la exterior.

„Am auzit această zicală când eram mai tânără. Până la 25 de ani ai fața cu care te-ai născut, dar după 25, ai fața pe care o meriți. Mi-am spus că trebuie să acționez în consecință. Trebuie să fii o persoană drăguță și frumoasă la interior dacă vrei ca fața ta să reflecte asta. Devii ceea ce gândești și după cum acționezi.”, a spus la momentul respectiv Jennifer Lopez. 

Artista crede în puterea gândirii pozitive, pe care o practică cu regularitate.

„În fiecare zi, îmi spun că sunt tânără și eternă la orice vârstă. Trăiesc o viață frumoasă și aventuroasă alături de copiii mei și avem cu toții o sănătate perfectă. Toate aceste lucruri grozave pe care înveți să ți le spui te ajută să fii o persoană frumoasă la interior, ceea ce meține și frumusețea exterioară”.

Uleiul de măsline

În același timp, artista a dezvăluit că uleiul de măsline este ”leacul bun la toate” pe care mama ei a încurajat-o să-l folosească și la care apelează de mulți ani.

„Mama mea obișnuia să spună că uleiul de măsline era leacul pentru toate. Și este un secret pe care l-am folosit de-a lungul anilor, pentru că chiar funcționează.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×