Reclamă

Prințul William o sprijină necondiționat pe Kate. Momentul emoționant care spune multe despre relația lor

Prințul William și Kate Middleton sunt niște prezențe regulate în spațiul public, la fel și relația lor despre care nu putem spune prea multe. Cei doi nu obișnuiesc să își afișeze afecțiunea, însă, recent, un detaliu despre relația lor care demonstrează că Prințul William o sprijină necondiționat pe Kate a fost dezvăluit.

Publicat: 1 februarie 2021, 13:57 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:25

Kate Middleton a participat recent la o conferință online, alături de mai mulți părinți, care a avut ca subiect central viața în timpul carantinei. Cu această ocazie, Ducesa de Cambridge a făcut un comentariu despre soțul ei, Prințul William, demonstrând cât de puternică este legătura dintre ei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William o sprijină necondiționat pe Kate

Ducesa și alți trei părinți au fost rugați să noteze numele persoanei care le-a fost cel mai mare sprijin pe tot parcursul carantinei. „William”, este răspunsul pe care Kate Middleton l-a scris pe o bucată de hârtie, potrivit yahoo life.

Grupul a mai fost rugat să noteze cum și-ar evalua cunoștințele despre matematică, având în vedere că acum își educă copiii la domiciliu. Kate Middleton și-a oferit un „minus 5”

Pe măsură ce conversația a continuat, toată lumea a fost întrebată cum percepe a treia carantină impusă în Marea Britanie. „Epuizantă”, a scris Ducesa de Cambridge.

Reclamă

Kate, profesoară și coafeză pentru copiii ei în carantină

Kate Middleton a devenit profesoară și coafeză pentru copiii ei, a dezvăluit aceasta. „Am devenit coafeză în această carantină, spre groaza copiilor mei, văzându-și mama tăindu-le părul”, a spus Kate într-o notă umoristică. „A trebuit să devenim profesori – și cred că, personal, mă simt trasă în atât de multe direcții diferite și încerc să le fac pe toate cât de bine pot, dar la sfârșitul zilei mă simt epuizată.”

Într-un interviu pentru BBC, Prințul William a spus, părând amuzat, că „educația la domiciliu este distractivă”, potrivit Express.

Reclamă

O poveste de dragoste începută în copilărie

Se pare că Prințul William și Kate Middleton s-au întâlnit pentru prima dată în 1991, când aveau doar 9 ani. Potrivit biografului regal, Kate Nicholls, Kate l-a văzut pentru prima oară pe William în timpul unui meci de hochei. Școlile la care cei doi învățau concurau una împotriva celeilalte.

William i-a atras atenția datorită tuturor discuțiilor aprinse despre venirea unui prinț în școala ei. „A fost prima dată când Kate a pus ochii pe tânărul prinț, dar cu siguranță nu a fost ultima”, a remarcat biograful, potrivit Grazia. 

Abia în 2001 cei doi s-au reîntâlnit la Universitatea din St Andrews, în primul an de facultate. Au locuit în camere apropiate și s-au înscris, inițial, la aceeași specializare de istorie a artei. În timp ce William a întâmpinat la început dificultăți în adaptarea la viața de campus, Kate l-a convins să rămână. În cele din urmă, William s-a transferat la specializarea geografie.

În al doilea an de facultate s-au mutat într-o casă studențească împreună cu alți doi prieteni. Romantismul nu s-a înfiripat între ei până la sfârșitul anului 2003 când Kate s-a despărțit de iubitul ei de atunci. Relația a devenit publică de-abia în 2004 când au fost fotografiați în timpul unei vacanțe la schi.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×