Reclamă

Prințul William o sprijină necondiționat pe Kate. Momentul emoționant care spune multe despre relația lor

Prințul William și Kate Middleton sunt niște prezențe regulate în spațiul public, la fel și relația lor despre care nu putem spune prea multe. Cei doi nu obișnuiesc să își afișeze afecțiunea, însă, recent, un detaliu despre relația lor care demonstrează că Prințul William o sprijină necondiționat pe Kate a fost dezvăluit.

Publicat: 1 februarie 2021, 13:57 / Actualizat: 11 februarie 2021, 18:57
Prințul William și Kate Middleton sunt așezați pe o canapea și afișează zâmbete largi
Prințul William și Kate Middleton sunt niște prezențe regulate în spațiul public, la fel și relația lor despre care nu putem spune prea multe / Getty Images

Kate Middleton a participat recent la o conferință online, alături de mai mulți părinți, care a avut ca subiect central viața în timpul carantinei. Cu această ocazie, Ducesa de Cambridge a făcut un comentariu despre soțul ei, Prințul William, demonstrând cât de puternică este legătura dintre ei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William o sprijină necondiționat pe Kate

Ducesa și alți trei părinți au fost rugați să noteze numele persoanei care le-a fost cel mai mare sprijin pe tot parcursul carantinei. „William”, este răspunsul pe care Kate Middleton l-a scris pe o bucată de hârtie, potrivit yahoo life.

Grupul a mai fost rugat să noteze cum și-ar evalua cunoștințele despre matematică, având în vedere că acum își educă copiii la domiciliu. Kate Middleton și-a oferit un „minus 5”

Pe măsură ce conversația a continuat, toată lumea a fost întrebată cum percepe a treia carantină impusă în Marea Britanie. „Epuizantă”, a scris Ducesa de Cambridge.

Reclamă

Kate, profesoară și coafeză pentru copiii ei în carantină

Kate Middleton a devenit profesoară și coafeză pentru copiii ei, a dezvăluit aceasta. „Am devenit coafeză în această carantină, spre groaza copiilor mei, văzându-și mama tăindu-le părul”, a spus Kate într-o notă umoristică. „A trebuit să devenim profesori – și cred că, personal, mă simt trasă în atât de multe direcții diferite și încerc să le fac pe toate cât de bine pot, dar la sfârșitul zilei mă simt epuizată.”

Într-un interviu pentru BBC, Prințul William a spus, părând amuzat, că „educația la domiciliu este distractivă”, potrivit Express.

Reclamă

O poveste de dragoste începută în copilărie

Se pare că Prințul William și Kate Middleton s-au întâlnit pentru prima dată în 1991, când aveau doar 9 ani. Potrivit biografului regal, Kate Nicholls, Kate l-a văzut pentru prima oară pe William în timpul unui meci de hochei. Școlile la care cei doi învățau concurau una împotriva celeilalte.

William i-a atras atenția datorită tuturor discuțiilor aprinse despre venirea unui prinț în școala ei. „A fost prima dată când Kate a pus ochii pe tânărul prinț, dar cu siguranță nu a fost ultima”, a remarcat biograful, potrivit Grazia. 

Abia în 2001 cei doi s-au reîntâlnit la Universitatea din St Andrews, în primul an de facultate. Au locuit în camere apropiate și s-au înscris, inițial, la aceeași specializare de istorie a artei. În timp ce William a întâmpinat la început dificultăți în adaptarea la viața de campus, Kate l-a convins să rămână. În cele din urmă, William s-a transferat la specializarea geografie.

În al doilea an de facultate s-au mutat într-o casă studențească împreună cu alți doi prieteni. Romantismul nu s-a înfiripat între ei până la sfârșitul anului 2003 când Kate s-a despărțit de iubitul ei de atunci. Relația a devenit publică de-abia în 2004 când au fost fotografiați în timpul unei vacanțe la schi.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×