De ce Regina poartă mereu mănuși. Care e adevăratul motiv

Regina Elisabeta se află în fruntea Monarhiei Britanice de mai bine de 68 de ani. A urcat pe tron după moartea tatălui său, King George VI. De atunci este una dintre cele mai urmărite personalități ale lumii. Ai observat și tu o regularitatea în aparițiile ei? Află de ce Regina poartă mereu mănuși.

26 ianuarie 2021 la 11:39

De-a lungul timpului, Regina a avut numeroase apariții publice. Cei care o urmăresc constant au observat că are anumite principii pe care le respectă cu sfințenie, indiferent de context.

În primul rând, admiratorii au observat că rasa ei preferată de câini este Welsh Corgi. Potrivit The list, din anul 1952 și până acum a fost stăpâna a peste 30 de câini adorabili care fac parte din această rasă.

Printre preferințele Reginei Elisabeta se mai numără și mănușile. Ea poartă la fiecare apariție în public mănuși. Motivul pentru care face acest lucru este cât se poate de simplu: pur și simplu îi plac foarte mult.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Potrivit lui Genevieve James, femeia care croiește mănuși pentru cele mai mari personalități ale lumii, Regina Elisabeta poartă mereu mănuși pentru că acesta este stilul vestimentar care i se potrivește cel mai bine personalității sale, a spus ea pentru publicația Hello!.

Nimeni altcineva în afară de Regină nu poartă tot timpul mănuși. Ea poartă mănuși mereu pentru că le adoră și pentru că este regină. Ele fac parte din stilul ei și o reprezintă, ea este un simbol.

Alte motive pentru care Regina poartă mereu mănuși

Există desigur și alte motive pentru care alege să poarte mereu mănuși. Pe lângă faptul că acesta este stilul ei și că le iubește, le folosește și pentru că adoră să fie mereu curată pe mâini.

Tot Genevieve a mai spus de ce Regina poartă mereu mănuși în public, fără excepție. Acesta este unul cât se poate de logic și de practic.

Se întâlnește și dă mâna cu o mulțime de oameni. Cred că mănușile îi protejează mâinile. În primul rând le poartă pentru că acesta este stilul ei. Pot să vă asigur că are mereu o pereche în geantă, de rezervă.

Într-un alt interviu acordat publicației Reader’s Digest, James a mai spus că Regina este o persoană destul de practică și nu cumpără mănuși de fiecare dată. Pur și simplu le reutizilizează după ce au fost igienizate corect.

Cred că familia regală a Marii Britanii vrea să fie văzută de către oameni drept o familie care economisește, nu ca una care irosește banii. În loc să cumpere câte o pereche în fiecare săptămână, Regina face de obicei o comandă mare și apoi nu mai comandă tot restul anului.

Potrivit Elle.ro, Regina Elisabeta nu poartă niciodată mănuși din materiale sintetice sau din piele. Ea alege mereu ca mănușile ei să fie confecționate din bumbac. Un alt detaliu de care ține mereu cont atunci când le comandă este ca acestea să respecte anumite măsuri, astfel încât să nu i se vadă niciodată mâinile.

Cum a luat nașterea povestea mănușilor Reginei

Tot sursa menționată mai sus scrie că Regina a ales mereu un singur model, simplu și elegant. Brandul de mănuși Cornelia James are de asemenea o poveste impresionantă. Cornelia, mama lui Genevieve James, este cea care a pus bazele brandului de mănuși. Aceasta a ajuns la Londra în anul 1939 și a adus cu ea un bagaj plin cu mănuși, care au intrat rapid în preferințele doamnelor, iar de aici și până la apariția în revista Vogue nu a mai fost decât un pas.

Cum au ajuns acestea să fie și preferatele Reginei? Creatorul rochiei de mireasă a Reginei Elisabeta este cel care le-a remarcat și a rugat-o pe Cornelia să îi aducă un geamantan plin cu mănuși Reginei în luna de miere.

După acel moment, Cornelia James a devenit furnizor oficial al Casei Regale Britanice. După ce ea a murit, afacerea a ajuns la Genevieve James, fiica ei.

Recomandările CaTine.ro
1
O femeie care spală o tigaie încinsă la chiuvetă
Timp liber
De ce nu e recomandat să speli niciodată o tigaie încinsă cu apă rece
Ai observat cum, în timp, calitatea tigăii scade? Se deformează și începe să ardă jumătate din mâncare, iar cealaltă rămâne nefăcută. Poate ți s-a mai spus că nu e recomandat să speli niciodată o...
2
Kimberley Garner, apariție ravisantă pe covorul roșu la Cannes
Divertisment
Apariția sexy a lui Kimberley Garner la plajă. Cum s-a îmbrăcat modelul
Kimberley Garner a ales o destinație preferată de multe vedete pentru relaxare, plajele din Miami. Vedeta a ales un costum de baie care a atras toate privirile. Fotografii nu au putut trece cu vederea...
3
Paris Jackson pe covorul roșu îmbrăcată cu o rochie portocalie și o coroniță pe frunte
CaTine
Viața marcată de suferință a lui Paris Jackson
Moartea tatălui ei, Michael Jackson, a fost pentru Paris Jackson începutul unei perioade foarte lungi de suferință și autovătămare. Are doar 22 de ani, dar a trecut prin încercări prea dure pentru un adolescent....
4
Meghan Markle, fotografiată altături de fiul său Archie și Prințul Harry, este însărcinată pentru a doua oară.
Divertisment
Meghan Markle este din nou însărcinată. Ducesa de Sussex și Prințul Harry așteaptă al doilea copil
Meghan Markle este din nou însărcinată. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al cuplului pentru agenția britanică de știri Press Association, duminică, 14 februarie. Ducesa de Sussex și Prințul Harry așteaptă al...
5
icon
Statuete Oscar
Divertisment
Oscar 2021, lista scurtă a nominalizărilor: „Colectiv”, printre titlurile eligibile
Academia Americană de Artă și Științe Cinematografice a anunțat lista scurtă a nominalizarilor la Oscar 2021 pentru nouă categorii, inclusiv documentar și film internațional. „Colectiv”, regizat de Alexander Nanau, a fost inclus la categoriile...
PARTENERI
×