De ce Regina poartă mereu mănuși. Care e adevăratul motiv

Regina Elisabeta se află în fruntea Monarhiei Britanice de mai bine de 68 de ani. A urcat pe tron după moartea tatălui său, King George VI. De atunci este una dintre cele mai urmărite personalități ale lumii. Ai observat și tu o regularitatea în aparițiile ei? Află de ce Regina poartă mereu mănuși.

Publicat: 26 ianuarie 2021, 11:39 / Actualizat: 19 February 2021, 18:58

De-a lungul timpului, Regina a avut numeroase apariții publice. Cei care o urmăresc constant au observat că are anumite principii pe care le respectă cu sfințenie, indiferent de context.

În primul rând, admiratorii au observat că rasa ei preferată de câini este Welsh Corgi. Potrivit The list, din anul 1952 și până acum a fost stăpâna a peste 30 de câini adorabili care fac parte din această rasă.

Printre preferințele Reginei Elisabeta se mai numără și mănușile. Ea poartă la fiecare apariție în public mănuși. Motivul pentru care face acest lucru este cât se poate de simplu: pur și simplu îi plac foarte mult.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Potrivit lui Genevieve James, femeia care croiește mănuși pentru cele mai mari personalități ale lumii, Regina Elisabeta poartă mereu mănuși pentru că acesta este stilul vestimentar care i se potrivește cel mai bine personalității sale, a spus ea pentru publicația Hello!.

Nimeni altcineva în afară de Regină nu poartă tot timpul mănuși. Ea poartă mănuși mereu pentru că le adoră și pentru că este regină. Ele fac parte din stilul ei și o reprezintă, ea este un simbol.

Alte motive pentru care Regina poartă mereu mănuși

Există desigur și alte motive pentru care alege să poarte mereu mănuși. Pe lângă faptul că acesta este stilul ei și că le iubește, le folosește și pentru că adoră să fie mereu curată pe mâini.

Tot Genevieve a mai spus de ce Regina poartă mereu mănuși în public, fără excepție. Acesta este unul cât se poate de logic și de practic.

Se întâlnește și dă mâna cu o mulțime de oameni. Cred că mănușile îi protejează mâinile. În primul rând le poartă pentru că acesta este stilul ei. Pot să vă asigur că are mereu o pereche în geantă, de rezervă.

Într-un alt interviu acordat publicației Reader’s Digest, James a mai spus că Regina este o persoană destul de practică și nu cumpără mănuși de fiecare dată. Pur și simplu le reutizilizează după ce au fost igienizate corect.

Cred că familia regală a Marii Britanii vrea să fie văzută de către oameni drept o familie care economisește, nu ca una care irosește banii. În loc să cumpere câte o pereche în fiecare săptămână, Regina face de obicei o comandă mare și apoi nu mai comandă tot restul anului.

Potrivit Elle.ro, Regina Elisabeta nu poartă niciodată mănuși din materiale sintetice sau din piele. Ea alege mereu ca mănușile ei să fie confecționate din bumbac. Un alt detaliu de care ține mereu cont atunci când le comandă este ca acestea să respecte anumite măsuri, astfel încât să nu i se vadă niciodată mâinile.

Cum a luat nașterea povestea mănușilor Reginei

Tot sursa menționată mai sus scrie că Regina a ales mereu un singur model, simplu și elegant. Brandul de mănuși Cornelia James are de asemenea o poveste impresionantă. Cornelia, mama lui Genevieve James, este cea care a pus bazele brandului de mănuși. Aceasta a ajuns la Londra în anul 1939 și a adus cu ea un bagaj plin cu mănuși, care au intrat rapid în preferințele doamnelor, iar de aici și până la apariția în revista Vogue nu a mai fost decât un pas.

Cum au ajuns acestea să fie și preferatele Reginei? Creatorul rochiei de mireasă a Reginei Elisabeta este cel care le-a remarcat și a rugat-o pe Cornelia să îi aducă un geamantan plin cu mănuși Reginei în luna de miere.

După acel moment, Cornelia James a devenit furnizor oficial al Casei Regale Britanice. După ce ea a murit, afacerea a ajuns la Genevieve James, fiica ei.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Bella Throne, alături de iubitul ei, la Milano Fashion Week 2022, îmbrăcați elegant
Divertisment
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Machiajul și costumul actriței, superbe
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere cu un machiaj tematic și un costum pe măsură. Vedeta de 24 de ani a publicat imagini de la ziua de naștere...
2
Kate Middleton și Meghan Markle, tribuna regală la Turneul de la Wimbledon, 2019. Kate poartă o rochie verde, Meghan Poartă o cămașă albă și o fustă cu o fundă neagră în talie, plus ochelari de soare
Divertisment
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa...
3
Kanye West, prezent la Fashion Icon Award, în anul 2015, în timp ce susține un discurs
Divertisment
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia. Rapper-ul a atras atenția tuturor cu alegerea sa
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia, pe străzile din Veneția. Acesta de obicei atrage atenția cu ținuta sa. Acum, ce a purtat pe chip a fost elementul care a atras atenția...
4
Halle Berry, într-o rochie cu imprimeu floral, la un eveniment monden
Divertisment
Halle Berry a vorbit deschis despre Van Hunt: „Nu am avut niciodată un bărbat care să mă ridice și să mă lase să fiu tot ceea ce sunt”
Halle Berry a vorbit deschis despre Van Hunt. Actrița a spus pentru prima dată că nu a mai avut un asemenea bărbat în viața ei. Actualul partener a ajutat-o să evolueze și a susținut-o...
5
icon
Adriana Trandafir în timp ce arată cu degetul spre public la interviulpentru echipa CaTine.ro
CaTine
Adriana Trandafir, despre sinceritate și emoție în competiția Asia Express: „A fost cumplit de greu, dar și o experiență specială”
Adriana Trandafir este una dintre cele mai sincere și puternice concurente din cadrul competiției Asia Express: Drumul Împăraților. În cel de-al patrulea sezon, actrița Adriana Trandafir a decis să se alăture concursului împreună cu...
PARTENERI
×