De ce Regina poartă mereu mănuși. Care e adevăratul motiv

Regina Elisabeta se află în fruntea Monarhiei Britanice de mai bine de 68 de ani. A urcat pe tron după moartea tatălui său, King George VI. De atunci este una dintre cele mai urmărite personalități ale lumii. Ai observat și tu o regularitatea în aparițiile ei? Află de ce Regina poartă mereu mănuși.

Publicat: 26 ianuarie 2021, 11:39 / Actualizat: 19 februarie 2021, 16:58

De-a lungul timpului, Regina a avut numeroase apariții publice. Cei care o urmăresc constant au observat că are anumite principii pe care le respectă cu sfințenie, indiferent de context.

În primul rând, admiratorii au observat că rasa ei preferată de câini este Welsh Corgi. Potrivit The list, din anul 1952 și până acum a fost stăpâna a peste 30 de câini adorabili care fac parte din această rasă.

Printre preferințele Reginei Elisabeta se mai numără și mănușile. Ea poartă la fiecare apariție în public mănuși. Motivul pentru care face acest lucru este cât se poate de simplu: pur și simplu îi plac foarte mult.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Potrivit lui Genevieve James, femeia care croiește mănuși pentru cele mai mari personalități ale lumii, Regina Elisabeta poartă mereu mănuși pentru că acesta este stilul vestimentar care i se potrivește cel mai bine personalității sale, a spus ea pentru publicația Hello!.

Nimeni altcineva în afară de Regină nu poartă tot timpul mănuși. Ea poartă mănuși mereu pentru că le adoră și pentru că este regină. Ele fac parte din stilul ei și o reprezintă, ea este un simbol.

Alte motive pentru care Regina poartă mereu mănuși

Există desigur și alte motive pentru care alege să poarte mereu mănuși. Pe lângă faptul că acesta este stilul ei și că le iubește, le folosește și pentru că adoră să fie mereu curată pe mâini.

Tot Genevieve a mai spus de ce Regina poartă mereu mănuși în public, fără excepție. Acesta este unul cât se poate de logic și de practic.

Se întâlnește și dă mâna cu o mulțime de oameni. Cred că mănușile îi protejează mâinile. În primul rând le poartă pentru că acesta este stilul ei. Pot să vă asigur că are mereu o pereche în geantă, de rezervă.

Într-un alt interviu acordat publicației Reader’s Digest, James a mai spus că Regina este o persoană destul de practică și nu cumpără mănuși de fiecare dată. Pur și simplu le reutizilizează după ce au fost igienizate corect.

Cred că familia regală a Marii Britanii vrea să fie văzută de către oameni drept o familie care economisește, nu ca una care irosește banii. În loc să cumpere câte o pereche în fiecare săptămână, Regina face de obicei o comandă mare și apoi nu mai comandă tot restul anului.

Potrivit Elle.ro, Regina Elisabeta nu poartă niciodată mănuși din materiale sintetice sau din piele. Ea alege mereu ca mănușile ei să fie confecționate din bumbac. Un alt detaliu de care ține mereu cont atunci când le comandă este ca acestea să respecte anumite măsuri, astfel încât să nu i se vadă niciodată mâinile.

Cum a luat nașterea povestea mănușilor Reginei

Tot sursa menționată mai sus scrie că Regina a ales mereu un singur model, simplu și elegant. Brandul de mănuși Cornelia James are de asemenea o poveste impresionantă. Cornelia, mama lui Genevieve James, este cea care a pus bazele brandului de mănuși. Aceasta a ajuns la Londra în anul 1939 și a adus cu ea un bagaj plin cu mănuși, care au intrat rapid în preferințele doamnelor, iar de aici și până la apariția în revista Vogue nu a mai fost decât un pas.

Cum au ajuns acestea să fie și preferatele Reginei? Creatorul rochiei de mireasă a Reginei Elisabeta este cel care le-a remarcat și a rugat-o pe Cornelia să îi aducă un geamantan plin cu mănuși Reginei în luna de miere.

După acel moment, Cornelia James a devenit furnizor oficial al Casei Regale Britanice. După ce ea a murit, afacerea a ajuns la Genevieve James, fiica ei.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
2
icon
Roxana Blenche, picior peste picior, într-un fotoliu, la interviul pentru CaTine.ro
CaTine
Roxana Blenche, despre dorințele care devin realitate: „Îmi place foarte mult să gătesc”
Roxana Blenche este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite concurente din sezonul 8, Chefi la cuțite de pe Antena 1. Simpatica concurentă s-a făcut remarcată de către Chefi încă din etapa degustărilor pe...
3
Kate Middleton și Prințul William, în ziua nunții lor, în timp ce se află în caleașcă, spre Palatul Buckingham
Divertisment
Cum se va schimba numele lui Kate Middleton în anii următori
Ducesa de Cambridge va avea parte de niște schimbări în ceea ce privește titulatura regală. Cum se va schimba numele lui Kate Middleton în anii următori. Kate Middleton, Catherine, Alteța Sa Regală Ducesa de...
4
Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo, la un eveniment, pe covorul roșu, îmbrăcați elegant, în 2012
Divertisment
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Pe contul de Instagram apar mereu imagini cu cei doi. Lorenzo Lazo și-a găsit din nou echilibrul în brațele unei femei superbe, la numai...
5
Kate Middleton și Prințul William, în ziua nunții lor, în timp ce se află în caleașcă, spre Palatul Buckingham
Divertisment
Cum se va schimba numele lui Kate Middleton în anii următori
Ducesa de Cambridge va avea parte de niște schimbări în ceea ce privește titulatura regală. Cum se va schimba numele lui Kate Middleton în anii următori. Kate Middleton, Catherine, Alteța Sa Regală Ducesa de...
PARTENERI
×