Reclamă

Fostele Prime Doamne ale Americii, ținute impecabile la ceremonia lui Joe Biden

Ceremonia de numire în funcție a lui Joe Biden a fost una atipică. După Joe și Jill Biden sau Kamala Harris, fostele Prime Doamne ale Americii au atras atenția presei din întreaga lume.

Publicat: 21 ianuarie 2021, 12:03 / Actualizat: 11 februarie 2021, 19:15

Spunem că ceremonia a fost atipică pentru că Donald Trump a refuzat să-i predea ștafeta lui Joe Biden, așa cum o impune tradiția.Cu toate acestea, alături de Joe Biden au fost câțiva dintre foștii Președinți ai SUA. La ceremonia de învestire au fost prezenți Barack Obama, Bill Clinton și George W. Bush, care nu au venit singuri, ci alături de soții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Așa cum era de așteptat, ținutele fostelor Prime Doamne au fost analizate în detaliu, iar aparițiile sunt impecabile.

Cum s-au îmbrăcat Laura Bush, Hillary Clinton și Michelle Obama

Michelle Obama a optat pentru o ținută extrem de elegantă. Aceasta a fost compusă dintr-un pardesiu și o salopetă cu centură aurie, creații semnate de designer-ul Sergio Hudson. Fosta Primă doamnă este renumită pentru faptul că alege mereu designeri americani care sunt adepți ai diversității. Tot Hudson a ajutat-o cu mai multe look-uri și pentru turneul de promovarea a cărții „Becoming”.

Reclamă

Hillary Clinton a intrat și ea în atenția celor prezenți la ceremonia de numire în funcție a lui Joe Biden. Aceasta a optat pentru o coafură simplă, un costum din două piese de culoare mov, dar și un pardesiu într-o nuanță tot mov, puțin mai închisă. Masca a fost una de culoare neagră, la fel ca mănușile.

Laura Bush a adoptat la ceremonia de numire în funcție a lui Joe Biden tot pentru o ținută elegantă. Fosta Primă doamnă a ales însă o nuanță de bleu, la care a asortat o mască în culoare similară. La capitolul încălțări a optat pentru balerini și nu pantofi cu toc, așa cum s-a întâmplat în cazul celorlalte Prime doamne.

Fostele Prime Doamne ale Americii au ales numai designeri de renume. Aceștia se află și în preferințele vedetelor precum Beyonce, Rihanna sau Jennifer Lopez.

Melania Trump a lipsit de la ceremonia pentru numirea în funcție a noului Președinte al Americii.

Reclamă

Vezi imagini cu ținutele purtate de fostele Prime Doamne ale Americii în GALERIA FOTO!

Kamala Harris, o ținută cu semnificație

La ceremonia de la Capitoliu, Kamala Harris a purtat creațiile designerilor Christopher John Rogers și Sergio Hudson, scrie CNN. Deși cei doi sunt renumiți pentru ținutele excentrice pe care le creează, însă Kamala a ales o clasică, compusă dintr-o rochie mov și un pardesiu în aceeași nuanță. Ținuta ei a fost accesorizată de un colier masiv.

Semnificația colierului din perle a fost descifrată de BBC. Se pare că pe vremea când studia la Universitatea Howard, o universitate privată afro-americană, Kamala a făcut parte dintr-o asociație studențească de fete Alpha Kappa Alpha. Perlele sunt emblema asociației. Tot sursa menționată mai sus scrie că colierul din perle are o semnificație aparte și anume că fetele din asociație urmăresc cu mândrie ascensiunea Kamalei Harris.

Culorile predominante la ceremonia de învestire a lui Joe Biden

Ceremonia de învestire a lui Joe Biden, al 46-lea Președinte al Statelor Unite ale Americii a avut loc miercuri, 20 ianuarie. Acesta a depus jurământul în faţa judecătorului John Roberts, şeful Curţii Supreme. Detaliul care a atras atenția tuturor a fost faptul că a folosit o biblie veche de 127 de ani, pe care a depus jurământul la toate învestirile din carieră.

Așa cum se poate observa din imagini, culorile predominante la ceremonie au fost bleu sau mov. Culoare violet, scrie digi24.ro, este un simbol al încrederii și al stabilității. Nuanța simbolizează deopotrivă și unitatea celor două partide americane, fiind o combinație între roșu și albastru.

Imaginile cu fostele Prime Doamne ale Americii care au participat la ceremonie fac înconjurul lumii. Acestea zâmbesc și se salută cu multă diplomație și eleganță.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×