Reclamă

Ținuta Melaniei Trump la plecarea de la Casa Albă. Costumul sobru a atras atenția tuturor

Melania Trump a fost așteptată de toată lumea să-și facă apariția la numirea în funcție a Președintelui Joe Biden. Ținuta Melaniei Trump a fost cea care a atras însă atenția tuturor și a ridicat multe semne de întrebare.

Publicat: 20 ianuarie 2021, 22:57 / Actualizat: 11 februarie 2021, 19:19

La plecare de la Casa Albă, Melania nu a dorit să o primească pe Jill Biden. Deși ea a fost tratată exemplar de Michelle Obama în urmă cu patru ani, refuzul său a fost unul categoric. Nu a dorit să-i facă turul de onoare al Casei Albe noii Prime Doamne. Ținuta pentru care a optat poate fi catalogată drept una sobră, care a lăsat loc interpretărilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ținuta Melaniei Trump la plecarea de la Casa Albă

Melania Trump a ales pentru ultima zi la Casa Albă un costum negru, din două piese. L-a accesorizat cu o pereche de ochelari de dimensiuni mari și o pereche de pantofi cu tocuri înalte, chiar dacă elicopterul cu care a plecat a decolat de pe peluza Casei Albe. Brand-urile pentru care a optat sunt ca de obicei Chanel, Dolce and Gabanna și Christian Louboutin. Ținuta Melaniei Trump a fost dincolo de orice impecabilă ca de obicei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Pantofii sunt unii de tip stiletto, cu toc înalt și subțire. Pentru acest model Melania a optat de mai multe ori de-a lungul mandatului soțului său la Casa Alba. Nu de puține ori a fost și criticată că nu a renunțat la tocurile înalte nici atunci când a mers la plantat copaci sau a participat la evenimente mai puțin somptuoase.

Cu puțin timp înainte de îmbarcarea în avionul care i-a dus în Florida, la casa unde vor locui de acum înainte, Melania Trump a susținut un discurs pentru americani. Soții Trump vor o nouă reședință în Mar-a-Lago, Florida.

Reclamă

Ultimul mesaj al Melaniei Trump în calitate de Prima Doamnă

Fosta Primă Doamnă a spus că este extrem de dezamăgită de toate acuzațiile care i s-au adus în ultimii patru ani. Melania Trump a condamnat în repetate rânduri violența. I-a îndeamnat pe americani să se concentreze asupra a ceea ce îi unește și nu pe lucrurile care îi pot întoarce unul împotriva celuilalt, scrie CNN.

Reclamă

Implor oamenii să înceteze orice violenţă, să nu alimenteze niciodată prejudecăţile pe baza unei culori a pielii şi să nu se mai servească niciodată de o divergenţă de ideologie politică pentru a se justifica să agreseze sau să fie cruzi.

Trebuie să ne ascultăm unii pe ceilalţi, să ne concentrăm asupra a ceea ce ne uneşte şi să ne ridicăm deasupra a tot ceea ce ne dezbină. Consider că este ruşinos că s-au răspândit, în jurul acestor evenimente tragice, zvonuri murdare, atacuri personale gratuite şi acuzaţii false cu privire la mine, de către oameni care caută să le facă interesante şi care au gânduri ascunse.

Această perioadă trebuie să fie dedicată numai vindecării ţării noastre şi a cetăţenilor ei. Nu ar trebui folosită în obţinerea unui câştig personal.

Joe Biden este al 46-lea Președinte al Statelor Unite ale Americii

În primul discurs de după depunerea jurământului, Joe Biden a spus că aceasta este ziua Americii. A numit-o ziua democrației și a menționat că el este un Președinte pentru toți americanii.

Potrivit a1.ro, Biden a depus jurământul în faţa judecătorului John Roberts, şeful Curţii Supreme. Acesta a folosit o biblie veche de 127 de ani, pe care a depus jurământul la toate învestirile din carieră.

Joe Biden a fost senator pentru statul Delaware în anul 1973. Mai apoi a fost ales Președinte pentru comitetul juridic al Camerei. Acesta a mai candidat de două ori până acum pentru Casa Alba. În 1988 și 2008 când a și fost vicepreședinte în administrația Obama, din 2009 până în 2017.

Joe Biden a fost de două ori în vizită în România. De fiecare dată s-a arătat interesat de tradițiile și cultura poporului nostru.

Donald și Melania Trump, fotografiați în timp ce urcă în avionul cu destinația Florida, în ultima zi petrecută la Casa Albă
Înainte de urcarea în avionul care i-a dus în Florida, la casa unde vor locui de acum înainte, Melania Trump a susținut un discurs pentru americani / Getty Images

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×