Reclamă

Melania Trump

Donald Trump, în timp ce o ține de mână pe Melania Trump, la Freedom Ball, în 2020
Divertisment
// 24 decembrie 2021

Melania Trump a arătat că este prea bogată pentru Casa Albă: de la garderoba luxoasă până la apartamentul aurit din Trump Tower

Cât a stat la Casa Albă, despre soția lui Donald Trump s-a spus că este o „primă doamnă reticentă”. Mulți au spus că Melania Trump a arătat că este prea bogată pentru Casa Alba. Acest lucru s-a văzut de la garderoba luxoasă până la apartamentul său din Trump Tower.
Reclamă
Soții Trump, fotografiați în timp ce aplauză la un meci de baseball, în tribune
Divertisment
// 1 noiembrie 2021

Melania Trump și-a dat ochii peste cap, iar camerele au surprins totul. Fosta Primă Doamnă a SUA a renunțat să mai zâmbească lângă soț

Melania Trump a participat sâmbătă la un meci de baseball alături de soțul ei, Donald Trump. Camerele au surprins momentul în care Melania Trump și-a dat ochii peste cap. Aceasta a renunțat să mai zâmbească lângă soțul său.
Barron Trump, alături de părinții săi, în august 2020, în timp ce coboară dintr-un avion privat, la Casa Albă
Divertisment
// 9 iulie 2021

Cum arată acum Barron Trump și ce face. Are 16 ani și e mai înalt decât mama sa

Barron Trump este fiul pe care Melania și Donald Trump îl au împreună. După plecarea de la Casa Albă, mulți s-au întrebat ce mai face și cum arată acum Barron Trump. Acesta a fost fotografiat recent în timp ce ieșea cu mama sa din Trump Tower. Cei doi au locuit acolo pe perioada cât au stat în New York.
Michelle și Barach Obama, ținându-se de mână, pe o pajiște verde
Divertisment
// 21 iunie 2021

Reguli pe care Prima Doamnă a SUA trebuie să le urmeze

Să fii soția președintelui american cu siguranță trebuie să fie o treabă extrem de dificilă. De-a lungul istoriei americane, rolul Primei Doamne a evoluat cu fiecare nouă administrație. Însă Prima Doamnă trebuie să urmeze o anumită etichetă. Să aflăm împreună o serie de reguli pe care Prima Doamnă a SUA trebuie să le urmeze.
Reclamă
Donald și Melania Trump, fotografiați înainte de a urca în avionul cu destinația Florida, în ultima zi petrecută la Casa Albă
Modă
// 20 ianuarie 2021

Ținuta Melaniei Trump la plecarea de la Casa Albă. Costumul sobru a atras atenția tuturor

Melania Trump a fost așteptată de toată lumea să-și facă apariția la numirea în funcție a Președintelui Joe Biden. Ținuta Melaniei Trump a fost cea care a atras însă atenția tuturor și a ridicat multe semne de întrebare.
×