Reclamă

Mama Melaniei Trump a murit. Amalija Knavs s-a stins din viață la 78  de ani

Mama Melaniei Trump a murit. Amalija Knavs s-a stins din viață la vârsta de 78 de ani. Fosta prima doamnă a SUA, Melania Trump, a fost cea care a făcut anunțul dureros pe conturile sale de social media. Aceasta i-a fost alături în ultimele momente din viață.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 ianuarie 2024, 10:55

Melania Trump a postat un mesaj emoționant pe Twitter. Aceasta a vrut să-i aducă un ultim omagiu mamei sale. Melania a scris câteva cuvinte în memoria celei pe care a admirat-o mereu. Mesajul a ajuns la oamenii din lumea întreagă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mama Melaniei Trump a murit

Fosta primă doamnă a SUA trece prin momente dificile. Aceasta se confruntă cu probleme după ce mama sa, Amelija, s-a stins din viață. Mesajul Melaniei a fost plin de durere.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Amalija Knavs și Melania Trump în timp ce pozeaz împreună la un eveniment de la 2004
Amalija Knavs s-a stins din viață la 78 de ani / Profimedia Images

„Cu o profundă tristețe vă anunță că iubita mea mamă, Amelija, a murit. Amelija Knavs a fost una dintre cele mai puternic efemei pe care le-am cunoscut”.

Reclamă

„S-a purtat întotdeauna cu grație, căldură și demnitate. S-a devotat în totalitate soțului ei, fiicelor, nepoților și întregii sale familii. Ne lipsește deja peste puterea cuvintelor și vom continua să o onorăm pe ea, dragostea și moștenirea ei”, a declarat Melania pentru urmăritorii săi din mediul online.

Melania Trump nu a vrut să dezvăluie și cauza care a dus la pierderea mamei sale. În prezent nu se cunosc mai multe informații despre decesul mamei primei doamne.

Donald Trump a fost cel care a oferit primele informații în presă despre starea de sănătate a soacrei sale. Acesta a vorbit la un eveniment din Florida despre faptul că soacra sa se află la spital și este „foarte bolnavă”.

Reclamă

Cea care i-a fost alături în ultimele momente a fost Melania. Fosta prima doamnă a SUA, Melania, a mers să aibă grijă de mama sa și a lipsit din fotografia tradițională de Crăciun a familiei Trump.

Ce a spus Donald Trump despre Melania Trump și pierderea soacrei sale

Presa internațională scrie că mama și tatăl Melaniei Trump au devenit cetățeni americani abia în anul 2018. Despre Amalija se știe că a lucrat la o fabrică de textile din orașul sloven Sevnica. Soțul ei, Viktor, era vânzător de mașini la acea vreme.

Melania, care s-a cunoscut cu Donald Trump în anul 2005, a ales să-i fie alături mamei sale. Absențele repetate ale acesteia din evenimentele importante ale familiei Trump nu au fost o problemă pentru soțul ei. Donald și-a arătat înțelegerea față de dorința soției sale de a fi alături de mama ei în momentele grele.

„Trump și familia sa sunt foarte bine și se gândesc deja la momentul când Trump va deveni din nou președinte. Oamenii din Mar-a-Lago spun că donald a ajuns la un acord cu soția sa. Cei doi au decis ca Melania să fie mult mai implicată și să-și intensifice aparițiile diplomatice în 2024. Melania a realizar cât de important este să se alăture primelor doamne istorice. Ea vrea să-și lase amprenta în istorie”, a declarat un apropiat al fostului președinte pentru PageSix.

În ciuda lipsei sale în această perioadă, Melania pare să fie dornică să se alăture campaniei soțului său. Melania și Donald se susțin reciproc în tot ceea ce fac, spun sursele apropiate familiei Trump.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×