Reclamă

Mama Melaniei Trump a murit. Amalija Knavs s-a stins din viață la 78  de ani

Mama Melaniei Trump a murit. Amalija Knavs s-a stins din viață la vârsta de 78 de ani. Fosta prima doamnă a SUA, Melania Trump, a fost cea care a făcut anunțul dureros pe conturile sale de social media. Aceasta i-a fost alături în ultimele momente din viață.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 ianuarie 2024, 10:55

Melania Trump a postat un mesaj emoționant pe Twitter. Aceasta a vrut să-i aducă un ultim omagiu mamei sale. Melania a scris câteva cuvinte în memoria celei pe care a admirat-o mereu. Mesajul a ajuns la oamenii din lumea întreagă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mama Melaniei Trump a murit

Fosta primă doamnă a SUA trece prin momente dificile. Aceasta se confruntă cu probleme după ce mama sa, Amelija, s-a stins din viață. Mesajul Melaniei a fost plin de durere.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Amalija Knavs și Melania Trump în timp ce pozeaz împreună la un eveniment de la 2004
Amalija Knavs s-a stins din viață la 78 de ani / Profimedia Images

„Cu o profundă tristețe vă anunță că iubita mea mamă, Amelija, a murit. Amelija Knavs a fost una dintre cele mai puternic efemei pe care le-am cunoscut”.

Reclamă

„S-a purtat întotdeauna cu grație, căldură și demnitate. S-a devotat în totalitate soțului ei, fiicelor, nepoților și întregii sale familii. Ne lipsește deja peste puterea cuvintelor și vom continua să o onorăm pe ea, dragostea și moștenirea ei”, a declarat Melania pentru urmăritorii săi din mediul online.

Melania Trump nu a vrut să dezvăluie și cauza care a dus la pierderea mamei sale. În prezent nu se cunosc mai multe informații despre decesul mamei primei doamne.

Donald Trump a fost cel care a oferit primele informații în presă despre starea de sănătate a soacrei sale. Acesta a vorbit la un eveniment din Florida despre faptul că soacra sa se află la spital și este „foarte bolnavă”.

Reclamă

Cea care i-a fost alături în ultimele momente a fost Melania. Fosta prima doamnă a SUA, Melania, a mers să aibă grijă de mama sa și a lipsit din fotografia tradițională de Crăciun a familiei Trump.

Ce a spus Donald Trump despre Melania Trump și pierderea soacrei sale

Presa internațională scrie că mama și tatăl Melaniei Trump au devenit cetățeni americani abia în anul 2018. Despre Amalija se știe că a lucrat la o fabrică de textile din orașul sloven Sevnica. Soțul ei, Viktor, era vânzător de mașini la acea vreme.

Melania, care s-a cunoscut cu Donald Trump în anul 2005, a ales să-i fie alături mamei sale. Absențele repetate ale acesteia din evenimentele importante ale familiei Trump nu au fost o problemă pentru soțul ei. Donald și-a arătat înțelegerea față de dorința soției sale de a fi alături de mama ei în momentele grele.

„Trump și familia sa sunt foarte bine și se gândesc deja la momentul când Trump va deveni din nou președinte. Oamenii din Mar-a-Lago spun că donald a ajuns la un acord cu soția sa. Cei doi au decis ca Melania să fie mult mai implicată și să-și intensifice aparițiile diplomatice în 2024. Melania a realizar cât de important este să se alăture primelor doamne istorice. Ea vrea să-și lase amprenta în istorie”, a declarat un apropiat al fostului președinte pentru PageSix.

În ciuda lipsei sale în această perioadă, Melania pare să fie dornică să se alăture campaniei soțului său. Melania și Donald se susțin reciproc în tot ceea ce fac, spun sursele apropiate familiei Trump.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×