Reclamă

Mama Melaniei Trump a murit. Amalija Knavs s-a stins din viață la 78  de ani

Mama Melaniei Trump a murit. Amalija Knavs s-a stins din viață la vârsta de 78 de ani. Fosta prima doamnă a SUA, Melania Trump, a fost cea care a făcut anunțul dureros pe conturile sale de social media. Aceasta i-a fost alături în ultimele momente din viață.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 ianuarie 2024, 10:55

Melania Trump a postat un mesaj emoționant pe Twitter. Aceasta a vrut să-i aducă un ultim omagiu mamei sale. Melania a scris câteva cuvinte în memoria celei pe care a admirat-o mereu. Mesajul a ajuns la oamenii din lumea întreagă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mama Melaniei Trump a murit

Fosta primă doamnă a SUA trece prin momente dificile. Aceasta se confruntă cu probleme după ce mama sa, Amelija, s-a stins din viață. Mesajul Melaniei a fost plin de durere.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Amalija Knavs și Melania Trump în timp ce pozeaz împreună la un eveniment de la 2004
Amalija Knavs s-a stins din viață la 78 de ani / Profimedia Images

„Cu o profundă tristețe vă anunță că iubita mea mamă, Amelija, a murit. Amelija Knavs a fost una dintre cele mai puternic efemei pe care le-am cunoscut”.

Reclamă

„S-a purtat întotdeauna cu grație, căldură și demnitate. S-a devotat în totalitate soțului ei, fiicelor, nepoților și întregii sale familii. Ne lipsește deja peste puterea cuvintelor și vom continua să o onorăm pe ea, dragostea și moștenirea ei”, a declarat Melania pentru urmăritorii săi din mediul online.

Melania Trump nu a vrut să dezvăluie și cauza care a dus la pierderea mamei sale. În prezent nu se cunosc mai multe informații despre decesul mamei primei doamne.

Donald Trump a fost cel care a oferit primele informații în presă despre starea de sănătate a soacrei sale. Acesta a vorbit la un eveniment din Florida despre faptul că soacra sa se află la spital și este „foarte bolnavă”.

Reclamă

Cea care i-a fost alături în ultimele momente a fost Melania. Fosta prima doamnă a SUA, Melania, a mers să aibă grijă de mama sa și a lipsit din fotografia tradițională de Crăciun a familiei Trump.

Ce a spus Donald Trump despre Melania Trump și pierderea soacrei sale

Presa internațională scrie că mama și tatăl Melaniei Trump au devenit cetățeni americani abia în anul 2018. Despre Amalija se știe că a lucrat la o fabrică de textile din orașul sloven Sevnica. Soțul ei, Viktor, era vânzător de mașini la acea vreme.

Melania, care s-a cunoscut cu Donald Trump în anul 2005, a ales să-i fie alături mamei sale. Absențele repetate ale acesteia din evenimentele importante ale familiei Trump nu au fost o problemă pentru soțul ei. Donald și-a arătat înțelegerea față de dorința soției sale de a fi alături de mama ei în momentele grele.

„Trump și familia sa sunt foarte bine și se gândesc deja la momentul când Trump va deveni din nou președinte. Oamenii din Mar-a-Lago spun că donald a ajuns la un acord cu soția sa. Cei doi au decis ca Melania să fie mult mai implicată și să-și intensifice aparițiile diplomatice în 2024. Melania a realizar cât de important este să se alăture primelor doamne istorice. Ea vrea să-și lase amprenta în istorie”, a declarat un apropiat al fostului președinte pentru PageSix.

În ciuda lipsei sale în această perioadă, Melania pare să fie dornică să se alăture campaniei soțului său. Melania și Donald se susțin reciproc în tot ceea ce fac, spun sursele apropiate familiei Trump.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care meditează în fața Lunii Pline din Capricorn
Horoscop
Zodii norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn. Nativii care se afirmă în fața celorlalți
Există unele zodii care sunt cu adevărat norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn 2024. Acești nativi se afirmă pe toate planurile și reușesc să aibă parte de multe reușite. Luna Plină în Capricorn...
2
cerc pentru horoscop cu toate zodiile pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024. Berbecii și Balanțele resimt efecte puternice
Nativii cu marcaj cardinal vor fi cei mai afectați de Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024. Este vorba despre nativii Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Vor exista atașamente puternice pentru fiecare zodie...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și privește apusul
Horoscop
Zodii destinate succesului. Nativii care reușesc să se afirme în orice circumstanțe
Astrologii spun că există anumite zodii care sunt destinate succesului. Acești nativi reușesc să se descurce în orice circumstanțe și se afirmă ori de câte ori au de întâmpinat o nouă provocare. Unele semne...
4
Suri Cruise face poze cu prietenii la balul de absolvire
Divertisment
Suri Cruise a avut balul de absolvire. Tânăra este de o frumusețe răpitoare. Tom Cruise nu a mai căutat-o de ani de zile
Suri Cruise a avut balul de absolvire. Tânăra este de o frumusețe răpitoare. Tom Cruise nu a mai căutat-o de ani de zile, dar ea este o tânără echilibrată. Fiica lui Katie Holmes a...
5
Porție de ciorbă de dovlecei cu borș în bol
Rețete
Ciorbă de dovlecei cu borș, delicioasă și răcoroasă
Această ciorbă de dovlecei cu borș este delicioasă și răcoritoare, perfectă pentru zilele de vară, având un gust acrișor plăcut datorită borșului. Rețeta este ușoară și rapidă, iar ingredientele sunt dintre cele comune preparatelor...
PARTENERI
×