Reclamă

Lisa Bonet a cerut divorțul de Jason Momoa. Depunerea actelor a avut loc la aproape doi ani după ce au anunțat că s-au despărțit

Lisa Bonet a cerut divorțul de Jason Momoa. Depunerea actelor a avut loc la aproape doi ani după ce au anunțat că s-au despărțit. Lisa și Jason au fost căsătoriți pentru 18 ani. Vestea i-a luat atunci prin surprindere pe fanii cuplului. Cei doi au cerut respectarea intimității familiei.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 ianuarie 2024, 6:15

Bonet, în vârstă de 56 de ani, al cărui nume legal este Lilakoi Moon, a depus documentele pentru a pune capăt căsătoriei sale cu Momoa, în vârstă de 44 de ani. Documentele au fost depuse la tribunalului din Los Angeles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lisa Bonet a cerut divorțul de Jason Momoa

Presa internațională scrie despre fapul că Lisa a cerut divorțul de fostul ei partener. Documentele depuse invocă diferențe ireconciliabile drept motiv pentru despărțire. Dosarul mai scrie că niciuna dintre cele dou persoane nu ar trebui să primească sprijin financiar.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jason Momoa alături de mama sa, Coni Momoa și cei doi copii, Lola Momoa și Nakoa-Wolf-Momoa împreună cu soția lui Lisa
Actorul are alături de soția sa, Lisa Bonet doi adolescenți superbi / Getty Images

Cei doi au convenit împreună în ceea ce privește împărțirea activelor. Documentele mai spun că cei doi vor avea custodia comună a fiicei lor de 16 ani și a fiului lor de 15 ani.

Reclamă

Momoa, cunoscut pentru rolurile sale din filmele Aquaman și Game of Thrones, a decis să respecte dorința soției sale. Cei doi nu au oferit mai multe detalii despre divorțul lor.

Reprezentanții cuplului ar fi fost contactați de DailyMail, însă aceștia nu au răspuns solicitărilor. Jason și Lisa au anunțat că se separă în luna ianuarie a anului 2022. Lisa și Momoa au postat un mesaj pe conturile lor de social media prin care au explicat de ce își doresc să meargă pe drumuri separate.

„Am simțit amândoi că transformările care au venit în aceste timpuri schimbătoare. Este o revoluție în plină desfășurare, iar familia noastră nu face excepție. Am decis să împărtășim cu voi aceste vești. Vrem să mergem mai departe cu demnitate și sinceritate”, scriau atunci cei doi.

Reclamă

Lisa și Jason au încercat să-și găsească iubirea în brațele altor parteneri. Presa mai scrie că vor mai trece cel puțin șase luni până ce un judecător îi va putea declara divorțați. În documente este indicată data despărțirii lor ca fiind undeva în luna octombrie 2020.

Care a fost povestea de dragoste dintre Lisa Bonet și Jason Momoa

Momoa și Lisa Bonet au început să se întâlnească în anul 2005, dar nu s-au căsătorit legal până în anul 2017.

A fost prima căsătorie pentur Jason Momoa și a doua pentru Bonet, care a fost căsătorit anterior cu muzicianul Lenny Kravitz. Bonet și Lenny au împreună și o fiică, actrița Zoe Kravitz. Momoa a fost mereu îndrăgostit de soția sa. Actorul a povestit în trecut cum s-a îndrăgostit de Lisa Bonet.

„De când aveam 8 ani și am văzut-o la TV am știut că această femeie trebuie să fie a mea. Eram sigur de faptul că o voi căuta și voi încerca să ajung la ea”, spune actorul în cadrul unui interviu din anul 2017.

Lisa spunea și ea că a fost „dragoste la prima vedere” atunci când s-a întâlnit pentru prima dată cu Jason. Cei doi au adus pe lume primul copil la doi ani după căsătorie, pe micuța Lola.

Un an mai târziu l-a născut și pe Nakoa Wolf. Custodia celor doi copii va fi comună pentru foștii soți, după cum scrie presa internațională.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×