Reclamă

Imagine rară cu Jason Momoa alături de copiii săi. Cum a fost suprins actorul la premiera filmului No Time to Die

Jason Momoa le-a oferit fanilor o imagine rară alături de copiii săi. Actorul în vârstă de 42 de ani a venit la premiera filmului James Bond: No Time to Die însoțit de copiii săi. Jason are alături de soția sa, Lisa Bonet, doi copiii superbi. Fiica lor, Lola Iolani Momoa are deja 14 ani, iar fiul lor, Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa, a împlinit frumoasa vârstă de 12 ani. Adolescenții au pozat zâmbitori pe covorul roșu, alături de tatăl lor.

Publicat: 30 septembrie 2021, 7:23 / Actualizat: 30 septembrie 2021, 13:34

Jason Momoa a avut doi invitați speciali la premiera filmului No Time to Die care a avut loc pe data de 28 septembrie în Londra. Actorul a ales să vină însoțit de cei doi copiii ai săi, Lola și Nakoa-Wolf pe care îi are împreună cu soția lui Lisa Bonet. Deși Lisa nu a fost prezentă la eveniment, Jason a fost foarte grijuliu cu cei doi adolescenți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagine rară cu Jason Momoa alături de copiii săi

Actorul care a devenit celebru pentru rolul său din filmul Aquaman a atras privirile tuturor pe covorul roșu. Jason Momoa s-a pozat mândru alături de copiii săi. La premiera filmului James Bond: No Time to Die, actorul a venit alături de fiica sa în vârstă de 14 ani și fiul său în vârstă de 12 ani.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jason Momoa alături de copii săi, Lola Momoa și Nakoa-Wolf Momoa la premiera filmului No Time to Die
Jason Momoa s-a pozat mândru alături de copiii săi / Profimedia Images

Jason a ales să poarte un costum negru, elegant, în timp ce copiii săi au optat pentru ținute  care să contrasteze cu imaginea tatălui lor. Fiica actorului, Lola a ales o rochie neagră cu paiete la care a asortat o pereche de cizme lungi albe. Lola a optat pentru un machiaj simplu, având doar puțin tuș la ochi.

Reclamă

Fiul actorului, Nakoa-Wolf a ales o pereche de blugi negri, o geacă de piele și o pereche de ghete vișinii. Nakoa-Wolf seamănă leit cu tatăl său, în timp ce Lola este întruchiparea mamei sale. Jason Momoa pare foarte mândru de copiii săi, cu toate acestea și-ar dori ca ei să nu urmeze o carieră la Hollywood.

Unul dintre ei vrea să-mi urmeze drumul, eu nu sunt un fan al acestei decizii. Nu mi-aș dori să-mi calce pe urme. Iubesc să spun povești, să regizez, iubesc tot ce ține de lumea filmului, dar aș vrea ca ei să urmeze un alt drum în viață. Este o meserie foarte dificilă și nu-mi doresc ca ei să simtă această presiune.

– Jason Momoa

Deși Jason Momoa a apărut pe covorul roșu alături de copiii săi, se pare că actorul este ferm în decizia sa și vrea pe cât posibil să-i țină pe cei mici departe de lumea filmului. 

Reclamă

Povestea de dragoste dintre Jason Momoa și Lisa Bonet

Jason Momoa s-a pozat pe covorul roșu alături de copiii săi. Actorul are alături de soția sa, Lisa Bonet doi adolescenți superbi. Jason Momoa și actrița Lisa Bonet au început să se întâlnească încă din anul 2005.

Deși fanii au crezut că cei doi s-au căsătorit încă din anul 2007, se pare că Momoa și Bonet și-au unit destinele abia în anul 2017. În copilărie Jason Momoa a crescut alături de mama sa și nu s-a bucurat de o imagine paternă. Din acest motiv, Momoa și-a dorit să se implice activ în creșterea adolescenților săi.

Jason Momoa alături de mama sa, Coni Momoa și cei doi copii, Lola Momoa și Nakoa-Wolf-Momoa împreună cu soția lui Lisa
Actorul are alături de soția sa, Lisa Bonet doi adolescenți superbi / Getty Images

Nu am știut ce înseamnă să fii un tată. Aș vrea doar să-i spun fiului meu că îmi doresc din tot sufletul să ne conectăm unul cu celălalt. Îmi doresc ca el să fie deschis în relația sa cu mine.

– Jason Momoa

Pe lângă cei doi copii, Lola și Nakoa-Wolf, Jason Momoa are și o fiică vitregă. Celebra actriță Zoe Kravitz este fiica vitregă a lui Jason. Mama lui Zoe este actuala soție a actorului, Lisa Bonet. Jason pare să aibă o relație la fel de apropiată cu Zoe. Acesta a declarat în trecut că își dorește ca Zoe să fie un model pentru fiica sa, Lola Momoa.

Cine este și cu ce se ocupă Jason Momoa

Celebritatea lui Jason Momoa a început în anul 1998, atunci când a fost descoperit de un designer vestimentar. Acesta l-a încurajat pe Jason să înceapă o carieră ca model. La vârsta de 19 ani, Jason Momoa a devenit model și a lucrat o vreme part-time la un magazin de surf.

Nu a durat mult și Jason și-a făcut un nume în lumea filmului. Acesta a jucat în filme care i-au consacrat talentul pe covorul roșu. Jason a apărut în Stargate Atlantis și în patru episoade din seria The Game. A devenit la scurt timp protagonistul filmului Conan the Barbarian, apoi a obținut rolul lui Khal Drogo în seria Game of Thrones.

Talentul său nu s-a oprit aici. Jason a regizat mai multe filme și a scris în parteneriat scenariul pentru Road to Paloma din 2014. Deși a reușit să-și facă un nume în lumea filmului, Jason nu dorește ca adolescenții săi să-i calce pe urme.

Pe covorul roșu de la premiera filmului No Time to Die, Jason Momoa a apărut alături de copiii săi. Actorul a declarat în premieră faptul că nu vrea ca Lola sau Nakoa-Wolf să-i urmeze parcursul în lumea filmului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×