Reclamă

Ținute la premiera filmului No Time to Die. Aparițiile spectaculoase ale vedetelor pe covorul roșu

Premiera filmului James Bond: No Time to Die a avut loc în Londra pe data de 28 septembrie 2021. Pe covorul roșu și-au făcut apariția actorii principali din film, dar și personalități extrem de importante. Printre invitații de onoare s-au aflat și Kate Middleton cu Prințul William, alături de Prințul Charles și Camilla, Ducesă de Cornwall. Daniel Craig, Lashana Lynch și mulții alții au strălucit în ținute pline de eleganță la premiera filmului No Time to Die.

Publicat: 29 septembrie 2021, 12:49

Vedetele s-au întrecut pe covorul roșu în look-uri pline de eleganță. Desprinse din perioada plină de glamour de la Hollywood, actrițele au ales ținute pline de paiete care să strălucească în lumina reflectoarelor. Nici actorul principal nu s-a lăsat mai prejos și a optat pentru un costum care să-i lase în istorie interpretările din filmul James Bond.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ținute la premiera filmului No Time to Die

La premiera filmului No Time to Die, vedetele și-au făcut apariția pe covorul roșu în ținute extrem de elegante. Actorii princiali au atras privirile tuturor, iar fotografii au profitat de aceste momente pentru a-i surprinde din toate unghiurile. Rochiile actrițelor au fost cele care au impresionat publicul. Vedetele au strălucit în ținute pline de paiete care le-au pus în evidență siluetele perfecte. Filmul No Time to Die a avut premiera la Londra, iar la noi în țară urmează să se lanseze pe data de 1 octombrie 2021.

Daniel Craig

Agentul 007, interpretat de actorul Daniel Craig, a atras privirile tuturor pe covorul roșu. La 53 de ani, bărbatul a arătat uimitor într-un costum extrem de elegant. Pentru premierea filmului în care joacă rolul principal, Daniel a ales o culoare atipică a costumului său.

Daniel Craig într-un costum cu sacou roz în timp ce coboară pe covorul roșu la premiera filmului No Time to Die
Pentru premierea filmului în care joacă rolul principal, Daniel a ales o culoare atipică a costumului său / Profimedia Images
Reclamă

Cunoscut pentru imaginea care l-a consacrat, a costumului negru cu papion, de data aceasta Daniel a ales un sacou roz. Apariția sa a atras privirile tuturor. La premiera filmului, actorul a venit însoțit de fiica sa, Ella Craig. Acesta este ultimul film din seria James Bond în care actorul Daniel Craig îl va interpreta pe celebrul agent 007.

Lashana Lynch

Printre acele ținute care au intrat în istorie la premiera filmului No Time To Die a fost cea a actriței Lashana Lynch. Actrița care joacă un rol principal în noua peliculă a atras privirile tuturor cu o rochie galbenă, amplă. Deși ploaia i-a udat complet ținuta, actrița nu a părut deranjată de acest lucru.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Lashana Lynch într-o rochie galbenă, voluminoasă, în timp ce pozează pe covorul roșu la premiera filmului No Time to Die
Printre acele ținute care au intrat în istorie la premiera filmului No Time To Die a fost cea a actriței Lashana Lynch / Profimedia Images

Din contră, aceasta pozat pe covorul roșu plină de încredere și zâmbitoare. Lashana a știut să se facă remarcată de la prima apariție. De când fanii săi au aflat că urmează să joace în noul film cu James Bond, zvonurile privind înlocuirea agentului 007 au început să circule pe internet.

Lea Seydoux

Lea Seydoux o interpretează pe Madeleine Swann în noul film cu James Bond. Actrița a purtat una din acele ținute de la premiera filmului No Time to Die care va rămâne în istorie.

Lea Seydoux într-o rochie albă cu paiete și mantie în timp ce pozează pe covorul roșu la premiera filmului No Time to Die
Lea a ales o rochie albă cu paiete care i-a scos în evidență talia suplă / Profimedia Images

Lea a ales o rochie albă cu paiete care i-a scos în evidență talia suplă. Vedeta a strălucit pe covorul roșu. La ținuta aleasă, actrița a asorta și o capă lungă până în pământ. Capa cu paiete i-a completat perfect ținuta superbă. Din picioare nu au lipsit nici sandalele cu toc. Lea a ales o coafură simplă și un machiaj natural.

Ana de Armas

Ana De Armas a ieșit din registrul rochiilor albe și a purtat o rochie neagră mulată. Ana a ales o rochie mulată cu o crăpătură lungă pe picior.

Ana de Armas într-una din acele ținute model de la premiera filmului No Time to Die
Ana a ales o rochie mulată cu o crăpătură lungă pe picior / Profimedia Images

Decolteul în V i-a lăsat la vedere bustul generos. Coafura a fost una lejeră, iar machiajul natural. În picioare a purtat o pereche de sandale negre elegante. Ana a purtat una din acele ținute la premiera filmului No Time to Die care a atras privirile tuturor.

Naomie Harris

Naomie Harris a strălucit într-o rochie albă, lungă până în pământ. Rochia cu paiete a completat perfect peisajul de pe covorul roșu. Strălucitoare și plină de paiete, actrița a optat pentru o ținută simplă, dar foarte elegantă. Coafura a fost una lejeră și a ales să o evidențieze cu un lănțișor special. 

Naomie Harris într-o rochie albă cu paiete în timp ce pozează pe covorul roșu la premiera filmului No Time to Die
Strălucitoare și plină de paiete, actrița a optat pentru o ținută simplă, dar foarte elegantă / Profimedia Images

Naomie s-a bucurat să se afle pe covorul roșu la premiera filmului No Time to Die. Vedeta a declarat într-un interviu pentru Vogue că ținuta aleasă a făcut-o să se simtă ”de milioane”.

Michelle Yeoh

Michelle Yeoh a avut o apariție desprinsă din basme. Actrița a ales să poarte o rochie lungă gri cu paiete. Pentru a-și completa ținuta, actrița a ales accesorii în aceași nuanță.

Michelle Yeoh într-una din acele ținute de la premiera filmului No Time to Die care au atras privirile tuturor
Michelle Yeoh a avut o apariție desprinsă din basme / Profimedia Images

Michelle a purtat o poșetă minusculă și o pereche de cercei rotunzi. Peste rochia cu tulle, actrița a purtat o mantie argintie cu multe paiete.

Billie Eilish și Finneas O’Connell

Billie Eilish și fratele său, Finneas O’Connell au fost fotografiați tot timpul împreună. Billie a purtat un costum negru cu paiete. În picioare a ales o pereche de sandale cu toc.

Billie Eilish și fratele său, artistul Finneas în timp ce pozează pe covorul roșu la premiera filmului No Time to Die
Billie a optat pentru un look minimalist / Profimedia Images

Spre deosebire de Met Gala unde a ales să poarte o rochie roz pudrat, amplă, de data aceasta Billie a optat pentru un look minimalist. Fratele său a însoțit-o și a ales să poarte un costum negru elegant.

Emma Raducanu

Sportiva Emma Raducanu și-a făcut și ea apariția pe covorul roșu la premiera filmului No Time to Die. La fel ca celelalte actrițe, Emma a ales o rochie lungă până în pământ.

Emma Rădunacu într-o rochie argintie lungă în timp ce pozează pe covorul roșu la Premiera Filmului No Time to Die
Sportiva a ales o rochie argintie cu paiete care a fost prinsă pe un singur umăr / Profimedia Images

Sportiva a ales o rochie argintie cu paiete care a fost prinsă pe un singur umăr. Împletitura rochiei de pe umăr a făcut-o pe Emma să pară desprinsă din timpul Greciei Antice. La fel ca o zeiță, sportiva a strălucit în lumina reflectoarelor.

Phoebe Waller-Bridge

Actrița Phoebe Waller-Bridge a purtat una din acele ținute la premiera filmului No Time to Die care va rămâne în istorie. Plină de glamour, Phoebe și-a făcut apariția pe covorul roșu într-un look alb-negru.

Phoebe Waller-Bridge într-o ținută alb negru pe covorul roșu la premiera filmului No Time to Die
Phoebe și-a făcut apariția pe covorul roșu într-un look alb-negru / Profimedia Images

Phoebe a ales să poarte o salopetă lungă, neagră, din paiete cu un decolteu în V adânc. Peste salopetă aceasta a purtat un palton alb din paiete. Vedeta a strălucit din cap până-n picioare și a atras privirile tuturor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×