Reclamă

Ținutele Met Gala 2021. Ce apariții au avut loc pe covorul roșu

Ținutele de la Met Gala 2021 au atras privirile tuturor. Vedete internaționale au pozat pline de încredere pe covorul roșu. Fiecare participant a încercat să aducă ceva unic ținutei sale. Anul acesta, evenimentul a adus în lumină creativitatea designerilor vestimentari.

Publicat: 14 septembrie 2021, 13:18 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 14:59

În mod normal, Met Gala se ține în prima zi de luni a lunii mai. Anul acesta, evenimentul a fost amânat din cauza pandemiei de Covid-19. Evenimentul a fost ținut la Muzeul Metropolitan de Artă din New York.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ținutele Met Gala 2021

Pe covorul roșu au fost vedete din întreaga lume. Ținutele lor au ales privirile tuturor. Pline de creativitate și originalitate, ținutele Met Gala 2021 vor rămâne în istoria evenimentului.

Celebrtățile au pozat încrezătoare pe covorul roșu și s-au bucurat din plin de atenția primită. Anul acesta cei mai mulți s-au întrecut în creativitate.

Imaginația a avut prioritate în aparițiile de la Met Gala ediția naului 2021.

Vezi toate imaginile cu ținutele artiștilor prezenți în Galeria FOTO!

Reclamă

Rihanna și A$AP Rocky

Rihanna și A$AP Rocky au făcut senzație pe covorul roșu. Cei doi îndrăgostiți au fost fotografiați tot timpul împreună. Ținutele Met Gala 2021 au atras anul acesta în primul rând prin creativitate.

Rihanna și A$AP Rocky pe covorul roșu la Met Gala 2021 în timp ce poartă o rochie neagră, iar Asap poartă o pătură colorată
Rihanna și A$AP Rocky au făcut senzație pe covorul roșu / Profimedia Images
Reclamă

Cântăreața o optat pentru o rochie lungă neagră care nu a lăsat foarte multe la vedere. Nici ținuta iubitului său nu a putut trece neobservată. Rapperul a purtat o mantie colorată pe care a abandonat-o spre finalul serii pentru a rămâne îmbrăcat într-un costum negru elegant.

Natalia Bryant

Sportiva Natalia Bryant a surprins și ea la Met Gala 2021. Aceasta și-a făcut apariția într-o rochie extrem de colorată cu un imprimeu floral.

Natalia Bryant pe covorul roșu la Met Gala 2021 purtând o rochie masivă cu imprimeu floral
Sportiva Natalia Bryant a surprins și ea la Met Gala 2021 / Profimedia Images

Cu toate acestea, nu imprimeul rochiei a fost cel care a atras atenția fanilor, ci forma acesteia. Sportiva a optat pentru o rochie voluminoasă care nu i-a lăsat trupul atletic la vedere.

Vera Wang și Emily Ratajkowski

Vera Wang și Emily Ratajkowski au avut o apariție impecabilă pe covorul roșu. Dacă o parte din ținutele de la Met Gala 2021 au surprins prin creativitate și nonconformism, cealaltă parte a surprins prin eleganță și simplitate. Fotomodelul Emily Ratajkowski a optat pentru o rochie roșie superbă.

Vera Wang și Emily Ratajkowski pe covorul roșu la Met Gala 2021 în timp ce poartă o ținută proprie cu ciorapi negri și pantaloni scurți negri, iar Emily poartă o rochie mulată roșie
Vera Wang și Emily Ratajkowski au avut o apariție impecabilă pe covorul roșu / Profimedia Images

Deși fanii au fost de părere că putea să renunțe la detaliul de pe umăr, Emily a pozat plină de încredere. Alături de ea a fost surprinsă și creatoarea de modă Vera Wang. La 72 de ani, Vera a purtat o creație proprie și a impresionat cu fizicul său de invidiat.

Lourdes Leon

Fiica Madonnei, Lourdes Leon, s-a simțit în largul său pe covorul roșu. Artista în vârstă de doar 24 de ani a purtat o rochie roz cu extrem de multe paiete.

Lourdes Leon purtând o rochie roz cu trenă în timp ce ține o mână în șold și pozează la Met Gala 2021
Artista în vârstă de doar 24 de ani a purtat o rochie roz cu extrem de multe paiete / Profimedia Images

Abdomenul i-a fost lăsat la vedere, însă tânăra nu a părut deranjată de acest detaliu. Madonna se mândrește cu fiica sa și păstrează o legătură foarte strânsă cu aceasta. Ținuta fiicei sale a fost intens comentată. Rochia a lăsat la vedere faptul că Lourdes a refuzat să se epileze.

Kim Kardashian

Kim Kardashian a avut o apariție surprinzătoare pe covorul roșu. Ținutele Met Gala 2021 au impresionat mai ales prin felul în care anumite personalități au reușit să se camufleze. Kim a fost de nerecunoscut. Îmbrăcată într-o ținută complet neagră, vedeta internațională a avut acoperită în totalitate întreaga față.

Kim Kardashian într-o ținută neagră care îi acoperă complet trupul și fața la Met Gala 2021
Kim Kardashian a avut o apariție surprinzătoare pe covorul roșu / Profimedia Images

Conform publicației TMZ, Kanye West a fost cel care a încurajat-o pe Ki să-și îmbrățișeze creativitatea și să abordeze ținute care să o scoată din zona de confort. Alături de Kim s-a aflat un bărbat la fel de misterios, însă sursele nu au putut confirma că acela ar fi fost Kanye West. Sursele internaționale sunt de părere că artistul nu și-a făcut apariția anul acesta la Met Gala.

Hailee Steinfeld

Actrița Hailee Steinfeld a purtat o ținută care i-a lăsat la vedere picioarele lungi și tonifiate. Vedeta s-a bucurat să se afle pe covorul roșu și a pozat plină de încredere.

Hailee Steinfeld la Met Gala 2021 în timp ce poartă o rochie albă
Actrița Hailee Steinfeld a purtat o ținută care i-a lăsat la vedere picioarele lungi și tonifiate / Profimedia Images

Rochia sa a fost intens comentată de către criticii de modă. Hailee a făcut o alegere creativă pe care și-a asumat-o până la capăt.

Grimes

La 33 de ani, Grimes a atras privirile tuturor. Ținutele de la Met Gala 2021 au intrat în istorie pentru creativitatea și unicitatea lor. Soția lui Elon Musk a fost de nerecunoscut. Aceasta a purtat o rochie semitransparenta.

Grimes într-o rochie semitransparentă albă cu desene negre în timp ce ține în mână o sabie și alege una din ținutele creative de la Met Gala 2021
Soția lui Elon Musk a fost de nerecunoscut / Profimedia Images

Fanii și-au dat seama cu greu dacă aceasta a purtat o rochie sau a fost pictată în întregime pe corp. Iluzia optică a fost dusă la un cu totul alt nivel. Pe față a purtat o mască de protecție chic. Nici la accesorii nu a putut renunța. Grimes a avut într-una din mâini o poșetă în formă de inimă cu țepi, iar în cealaltă o sabie  care să-i completeze look-ul.

Maisie Williams

Maisie Williams și-a impresionat fanii la Met Gala 2021. Actrița a purtat o ținută inspirată din filmele Matrix. Aceasta le-a declarat fanilor că look-ul ales a fost creat chiar de iubitul său, Reuben Selby.

Maisie Williams într-o rochie neagră cu trenă și cu o mână în șold în timp ce pozează la Met Gala 2021
Aceasta le-a declarat fanilor că look-ul ales a fost creat chiar de iubitul său, Reuben Selby / Profimedia Images

Ținutele Met Gala 2021 au avut cu siguranță un strop de originalitate. Actrița devenită celebră pentru rolul din Game of Thrones a fost fotografiată din toate unghiurile și a părut mai fericită ca niciodată cu apariția pe care a avut-o.

Hunter Schafer

Fotomodelul Hunter Schafer a ales o ținută din două piese. Vedeta a purtat un top gri și o fustă din același set. Cu toate acestea nu ținuta a fost cea care i-a impresionat pe fani.

Hunter Schafer purtând un top argintiu și o fustă creion argintie la Met Gala 2021
Fotomodelul Hunter Schafer a ales o ținută din două piese / Profimedia Images

Fotomodelul și-a pus lentile de contact albe, iar pe față a avut atașat un accesoriu nonconformist.

Kim Petras

Cântăreața Kim Petras a știut cum să se facă remarcată. Ținutele Met Gala 2021 vor rămâne în istorie pentru unicitatea lor. Vedeta internațională a optat pentru o rochie complet ieșită din comun.

Kim Petras într-o rochie colorată cu un cap de cal pe piept în timp ce pozează la Met Gala 2021
Cântăreața Kim Petras a știut cum să se facă remarcată / Profimedia Images

În partea de jos, rochia albastră a avut un imprimeu floral extrem de elegant. Rochia a fost completată în zona bustului cu un cap de cal impunător. Coafura artistei a completat look-ul ales. Părul vedetei a fost împletit într-o coadă impresionantă de cal.

Erykah Badu

Erykah Badu a fost de nerecunoscut. Cântăreața s-a acoperit complet într-o ținută all black. Fanii și-au dat seama cu greu despre cine a fost vorba.

Erykah Badu într-o ținută neagră cu fața acoperită în timp ce pozează la Met Gala 2021
Cântăreața s-a acoperit complet într-o ținută all black / Profimedia Images

Fața i-a fost și ea acoperită de un paravan negru din dantelă. Ținuta artistei a intrat în istoria Met Gala.

Serena Williams

Jucătoarea de tenis și soțul său, Alexis Ohanian, au atras privirile tuturor pe covorul roșu. Serena Williams a optat pentru o ținută care să-i pună în evidență fizicul. Sportiva a purtat un body de dantelă la care a atașat o pereche de pantaloni din același set.

Serena Williams într-un costum din dantelă gri și o mantie cu pene alb cu roz la Met Gala 2021
Serena Williams a atras privirile tuturor la Met Gala 2021 / Profimedia Images

Peste întreaga ținută a purtat o mantie cu pene. Se pare că pantalonii au pus-o pe Serena în dificultate, întrucât a ales să renunțe la ei atunci când defila la brațul soțului său. Alexis a optat pentru un look clasic și elegant și a purtat un costum negru.

Zoë Kravitz

Zoë Kravitz s-a numărat printre vedetele care nu au vrut să se ascundă sub un număr infinit de faine. Actrița s-a aflat la polul opus și a optat pentru o rochie semitransparentă.

Zoe Kravitz într-o rochie mulată semitransparentă argintie purând una din ținutele creative de la Met Gala 2021
Zoë Kravitz s-a numărat printre vedetele care nu au vrut să se ascundă sub un număr infinit de faine / Profimedia Images

Aceasta i-a pus perfect în evidență trupul parcă sculptat. Kravitz a pozat plină de încredere în timp ce și-a lăsat la vedere tatuajele impresionante de pe spate.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez i-a uimit pe fanii săi cu o ținută complet diferită de stilul său obișnuit. Dacă la MTV VMA 2021 a pozat impecabil, la Met Gala 2021 outfitul ales i-a făcut pe fani să-și pună semne de întrebare.

Jennifer Lopez într-o rochie mulată maro, peste care are o mantie cu pene și o pălărie de piele la Met Gala 2021
Jennifer Lopez i-a uimit pe fanii săi cu o ținută complet diferită de stilul său obișnuit / Profimedia Images

JLo a purtat o rochie maro peste care a pus o haină cu pene. Accesoriile au fost voluminoase și i-au trimis pe fani cu gândul la cultura amerindienilor. Look-ul i-a fost în cele din urmă completat de o pălărie din piele pe care Jennifer a purtat-o plină de încredere.

Kendall Jenner

Sora lui Kim Kardashian a atras privirile tuturor pe covorul roșu. Kendall Jenner a purtat o ținută impecabilă. Când vine vorba de ținutele Met Gala 2021, Kendall s-a aflat printre favoritele fanilor.

Kendall Jenner într-o rochie lungă semitransparentă pe covorul roșu la Met Gala 2021
Sora lui Kim Kardashian a atras privirile tuturor pe covorul roșu / Profimedia Images

Rochia sa transparentă i-au pus în evidență trupul armonios. Vedeta internațională a pozat plină de încredere în fața aparatelor de fotografiat care au adorat-o. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×