Reclamă

SAG Awards 2021: cele mai spectaculoase ținute

Cea de-a 27 ediție a SAG Awards și-a anunțat câștigătorii. Premiile decernate de Sindicatul Actorilor Americani au onorat cele mai bune producții cinematografice și cei mai buni actori ai anului 2020. SAG Awards 2021: cele mai spectaculoase ținute.

Publicat: 5 aprilie 2021, 12:04 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 14:45

Anul acesta, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, ceremonia s-a desfășurat timp de o oră, fără gazdă. Evenimentul a fost înregistrat pentru al doilea an consecutiv. Filme precum One Night in Miami, Black Rain de Ma Rainey, Minari și multe altele au fost în topul listei de nominalizări la mai multe categorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

SAG Awards 2021: cele mai spectaculoase ținute

Deși evenimentul nu a avut un covor roșu, așa cum se întâmpla de obicei în anii trecuți, actorii au putut străluci în ținute spectaculoase. Imaginile au fost date publicității.

Actrițele au purtat cele mai spectaculoase ținute pentru ediția SAG Awards 2021, deși interviurile au avut loc pe Zoom. Printre actrițele care s-au remarcat cu cele mai frumoase ținute au fost Lily Collins, Viola Davis sau Carey Mulligan. Vezi mai jos cele mai spectaculoase ținute de la SAG Awards 2021.

Lily Collins

Lily Collins a purtat o rochie scurtă creată de Georges Hobeika, bijuterii de la Cartier și sandale superbe de la Cadadei.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Viola Davis

Reclamă

Viola Davis a ales să îmbrace o rochie superbă, lungă de la Louis Vuitton și bijuterii marca Forevermark. Actrița a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal pentru interpretarea din producția Ma Rainey’s Black Bottom.

Carey Mulligan

Carey Mulligan a purtat o rochie spectaculoasă de la brand-ul celebru Prada, iar bijuteriile discrete poartă semnătura Cartier. Carey a fost nominalizată la SAG Awards 2021 pentru categoria cea mai bună actriță în rol principal. Câștigătoarea a fost însă Viola Davis.

Carey Mulligan, în timpul unei conferințe pe Zoom, a SAG Awards 2021
Carey a fost nominalizată la SAG Awards 2021 pentru categoria cea mai bună actriță în rol principal / Profimedia Images

Nicole Kidman

Nicole Kidman a ales pentru decernarea SAG Awards 2021 o rochie superbă semnată Giorgio Armani. Actrița a fost nominalizată anul acesta la categoria cea mai bună actriță într-un serial de televiziune sau miniserie, dar marea câștigătoare a fost Anya Taylor-Joy.

Anya Taylor-Joy

Anya Taylor-Joy a purtat și ea o rochie spectaculoasă marca Vera Wang și bijuterii de la Tiffany & Co.. Potrivit Harper’s Bazaar accesoriile actiție au valorat peste 800 000 de dolari. Actrița a declarat că se simte onorată și privilegiată să aibă o asemenea recunoaștere pentru rolul ei din Gambitul Damei.

Emma Corrin

Emma Corrin a purtat pentru SAG Awards 2021 o ținută Prada. Actrița a fost nominalizată de două ori anul acesta la Premiile decernate de Sindicatul Actorilor Americani pentru contribuția ei în producția The Crown. Deși ținuta ei nu este pe gustul criticilor de modă, scrie Redcarpet-fashionawards, este cu adevărat interesantă și îi pune foarte bine personalitatea în valoare. Ea a fost nominalizată la categoria cea mai bună actriță într-o producție de tip dramă, dar mare câștigătoare a fost Gillian Anderson.

Catherine O’Hara

Catherine O’Hara a strălucit și ea într-o ținută Thom Browne accesorizată cu bijuterii Chopard. Actrița a câștigat premiul pebtru cea mai bună actriță într-un serial de comedie cu rolul din producția Schitt’s Creek.

Vanessa Kirby

Vanessa Kirby a ales pentru SAG Awards 2021 o rochie marca Givenchy și bijuterii Cartier pentru accesorizarea ținutei. Actrița a fost nominalizată la categoria cea mai bună actriță în rol principal, dar marea câștigătoare a fost Viola Davis.

Maria Bakalova

Maria Bakalova a purtat o rochie superbă marca Dior. Cu o frumusețe aparte actrița a strălucit la propriu într-o rochie lungă, cu design 3D. Ea a fost nominalizată la categoria cea mai bună actriță în rol secundar, dar premiul i-a fost acordat lui Youn Yuh-Jung.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×