Reclamă

Povestea lui Nicole Kidman: suferința din spatele succesului

Cu premii importante la activ precum Oscar, Globul de Aur sau Emmy, Nicole Kidman a demonstrat fără urmă de îndoială că își merită locul în topul celor mai talentați artiști. La prima vedere, și viața ei personală poate părea perfectă. Actrița din ”Big Little Lies” a trecut prin multe provocări și experiențe ”traumatizante” și ”șocante”, așa cum le-a descris ea de-a lungul timpului. Nu de puține ori, aceasta a destăinuit suferința din spatele succesului.

Publicat: 1 februarie 2021, 13:14 / Actualizat: 11 februarie 2021, 18:57

Poate că a împlinit 50 de ani în 2018, dar cariera lui Nicole Kidman este în continuare înforitoare. Actrița a continuat să apară în filme și producții TV apreciate de critici și iubite de public. Există vreun alt actor care pare capabil să sfideze timpul mai bine decât Nicole Kidman? În 50 de ani de viață, destinul a pus-o de multe ori la încercare. Nimic nu a oprit-o pe Nicole Kidman să obțină succesul.

Un copil bâlbâit

Alături de vedete precum Emily Blunt, James Earl Jones și Ed Sheeran, Nicole Kidman se află printre numele sonore care s-au confruntat cu bâlbâiala într-un moment din viața lor.

Îmi amintesc doar că toată lumea îmi spunea mereu: Liniștește-te, gândește-te la ce vei spune, a mărturisit pentru Newsweek.

Kidman s-a descris pe sine ca fiind „foarte timidă”, stare agravată de impedimentul de vorbire.

Prietena și colega ei, cântăreața Sheryl Crow, a spus în 2015, potrivit ABC News, că comportamentul reținut al lui Nicole Kidman poate fi uneori înțeles greșit: „Cred că a fost foarte echilibrată de-a lungul vieții sale publice și, uneori, oamenii interpretează greșit acest lucru„.

Reclamă

Mama, diagnosticată cu cancer

La 17 ani, cariera lui Nicole Kidman în cinematografie începea să ia avânt. Dar, viața ei a luat o întorsătură dramatică atunci când a aflat că mama ei a fost diagnosticată cu cancer la sân. În acele momente, a devenit ajutorul de bază al mamei sale.

Văzând-o cum trece prin acea durere și văzând, de asemenea, puterea și grația ei, m-a determinat să îmi iau un angajament față de această cauză pentru tot restul vieții, a declarat ea pentru USA TODAY în 2004.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Nicole Kidman a susținut financiar promovarea campaniilor de conștientizare a cancerului mamar și cercetarea acestuia. În 2009 a colaborat cu Universitatea Stanford în cadrul Programului pentru Femei Bolnave de Cancer în procesul strângerii de fonduri.

O sarcină ”traumatizantă”

La 22 de ani, Nicole Kidman s-a căsătorit cu Tom Cruise. Un an mai târziu, a trecut prin suferința provocătă de o sarcină extrauterină. Pentru a înrăutăți lucrurile, sarcina a fost raportată greșit de presă ca fiind un avort spontan. Kidman a descris această eroare drept o experiență ”extrem de traumatcă” într-un interviu din 2007 pentru Marie Claire.

Cu toate acestea, familia Kidman / Cruise a fost completată în scurt timp cu doi membri. Nicole Kidman și Tom Cruise au adoptat o fată, Isabella, și un băiat, pe nume Connor.

Isabella Connor / Profimedia Images

Un avort

Nicole Kidman a suferit o altă pierdere în încercarea de a-și construi o familie alături de Tom Cruise. În anul 2001 a trecut printr-un avort care, spune ea, a fost o experiență dureroasă și fericită în același timp.

Este o durere extraordinară pentru anumite femei. Este foate multă durere și, de cealalt parte, foarte multă bucurie. Partea mai puțin văzută a faptului de a trece prin atâta dor și atâta durere pentru a ajunge acolo este sentimentul de bucurie atunci când ai copilul, a declarat pentru Tatler.

Despărțirea de Tom Cruise

În același an în care a trecut prin suferința avortului, Tom Cruise a decis să pună capăt relației lor. Kidman a găsit dragostea de durată la câțiva ani după divorțul de Tom Cruise. În iunie 2006 s-a căsătorit cu cântărețul Keith Urban, cu care are două fete: Sunday Rose (12) și Faith Margaret (10)

În iunie 2006, Nicole Kidman s-a căsătorit cu cântărețul Keith Urban / Profimedia Images

Într-un interviu din 2005, Kidman a recunoscut că încă mai trăia durerea primei despărțiri, pe care a simțit-o ca pe un ”mare șoc”, și că îl iubea în continuare pe Tom Cruise, potrivit CBS News.

Nicole Kidman și Tom Cruise în ”Eyes Wide Shut” (1999)

Cel mai recent proiect

După succesul proiectelor Big Little Lies și The Undoing, cea mai recentă apariție a lui Nicole Kidman este în producția Amazon Things I Know To Be True, lansată în toamna lui 2020. Seria a fost inspirată din piesa australiană de teatru a lui Andrew Bovell cu același nume și prezintă povestea unei vieți de familie încercată de deciziile neașteptate ale copiilor.

Nicole Kidman a recunoscut că piesa de teatru a lui Andrew Bowel, pe care a urmărit-o în Sydney, a fost o ”experiență teatrală transcedentală”, potrivit Digital Spy.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care își îndepărtează părul din bărbie cu ajutorul unei pensete
Frumusețe
Motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie. Procesul care are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă
Te-ai întrebat vreodată care este motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie? Procesul acesta are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă și este unul complet normal. Pilozitatea nu ar...
2
Fată frumoasă cu părul lung stă într-un câmp cu flori cu o pălărie în mână
Horoscop
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie, este necesar să citești horoscopul de mai jos. Fiecare are o emoție diferită și ne ajută să ne menținem spiritul...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023. Peștii ar putea fi ceruți în căsătorie
Previziunile astrale oferă anumită posibilități, iar horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023 aduce nennumărate surprize pentru nativii din zodiac. Energia se va simți mult mai diminuată în a doua jumătate a lunii, atunci când...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
5
Un congelator în care se află mai multe pungi cu legume congelate
Sănătate
Cât de sănătoase sunt alimentele congelate. Nutriționiștii avertizează cu privire la consumul lor
Nutriționiștii au dezvăluit cât de sănătoase sunt alimentele congelate. Noi studii arată beneficiile acestora, dar și contraindicații privind consumul lor. La fel ca orice alte produse, alimentele congelate ar trebui consumate cu măsură. Alimentele...
PARTENERI
×