Reclamă

Povestea lui Nicole Kidman: suferința din spatele succesului

Cu premii importante la activ precum Oscar, Globul de Aur sau Emmy, Nicole Kidman a demonstrat fără urmă de îndoială că își merită locul în topul celor mai talentați artiști. La prima vedere, și viața ei personală poate părea perfectă. Actrița din ”Big Little Lies” a trecut prin multe provocări și experiențe ”traumatizante” și ”șocante”, așa cum le-a descris ea de-a lungul timpului. Nu de puține ori, aceasta a destăinuit suferința din spatele succesului.

Publicat: 1 februarie 2021, 13:14 / Actualizat: 11 februarie 2021, 18:57

Poate că a împlinit 50 de ani în 2018, dar cariera lui Nicole Kidman este în continuare înforitoare. Actrița a continuat să apară în filme și producții TV apreciate de critici și iubite de public. Există vreun alt actor care pare capabil să sfideze timpul mai bine decât Nicole Kidman? În 50 de ani de viață, destinul a pus-o de multe ori la încercare. Nimic nu a oprit-o pe Nicole Kidman să obțină succesul.

Un copil bâlbâit

Alături de vedete precum Emily Blunt, James Earl Jones și Ed Sheeran, Nicole Kidman se află printre numele sonore care s-au confruntat cu bâlbâiala într-un moment din viața lor.

Îmi amintesc doar că toată lumea îmi spunea mereu: Liniștește-te, gândește-te la ce vei spune, a mărturisit pentru Newsweek.

Kidman s-a descris pe sine ca fiind „foarte timidă”, stare agravată de impedimentul de vorbire.

Prietena și colega ei, cântăreața Sheryl Crow, a spus în 2015, potrivit ABC News, că comportamentul reținut al lui Nicole Kidman poate fi uneori înțeles greșit: „Cred că a fost foarte echilibrată de-a lungul vieții sale publice și, uneori, oamenii interpretează greșit acest lucru„.

Reclamă
Reclamă

Mama, diagnosticată cu cancer

La 17 ani, cariera lui Nicole Kidman în cinematografie începea să ia avânt. Dar, viața ei a luat o întorsătură dramatică atunci când a aflat că mama ei a fost diagnosticată cu cancer la sân. În acele momente, a devenit ajutorul de bază al mamei sale.

Văzând-o cum trece prin acea durere și văzând, de asemenea, puterea și grația ei, m-a determinat să îmi iau un angajament față de această cauză pentru tot restul vieții, a declarat ea pentru USA TODAY în 2004.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Nicole Kidman a susținut financiar promovarea campaniilor de conștientizare a cancerului mamar și cercetarea acestuia. În 2009 a colaborat cu Universitatea Stanford în cadrul Programului pentru Femei Bolnave de Cancer în procesul strângerii de fonduri.

O sarcină ”traumatizantă”

La 22 de ani, Nicole Kidman s-a căsătorit cu Tom Cruise. Un an mai târziu, a trecut prin suferința provocătă de o sarcină extrauterină. Pentru a înrăutăți lucrurile, sarcina a fost raportată greșit de presă ca fiind un avort spontan. Kidman a descris această eroare drept o experiență ”extrem de traumatcă” într-un interviu din 2007 pentru Marie Claire.

Cu toate acestea, familia Kidman / Cruise a fost completată în scurt timp cu doi membri. Nicole Kidman și Tom Cruise au adoptat o fată, Isabella, și un băiat, pe nume Connor.

Isabella Connor / Profimedia Images

Un avort

Nicole Kidman a suferit o altă pierdere în încercarea de a-și construi o familie alături de Tom Cruise. În anul 2001 a trecut printr-un avort care, spune ea, a fost o experiență dureroasă și fericită în același timp.

Este o durere extraordinară pentru anumite femei. Este foate multă durere și, de cealalt parte, foarte multă bucurie. Partea mai puțin văzută a faptului de a trece prin atâta dor și atâta durere pentru a ajunge acolo este sentimentul de bucurie atunci când ai copilul, a declarat pentru Tatler.

Despărțirea de Tom Cruise

În același an în care a trecut prin suferința avortului, Tom Cruise a decis să pună capăt relației lor. Kidman a găsit dragostea de durată la câțiva ani după divorțul de Tom Cruise. În iunie 2006 s-a căsătorit cu cântărețul Keith Urban, cu care are două fete: Sunday Rose (12) și Faith Margaret (10)

În iunie 2006, Nicole Kidman s-a căsătorit cu cântărețul Keith Urban / Profimedia Images

Într-un interviu din 2005, Kidman a recunoscut că încă mai trăia durerea primei despărțiri, pe care a simțit-o ca pe un ”mare șoc”, și că îl iubea în continuare pe Tom Cruise, potrivit CBS News.

Nicole Kidman și Tom Cruise în ”Eyes Wide Shut” (1999)

Cel mai recent proiect

După succesul proiectelor Big Little Lies și The Undoing, cea mai recentă apariție a lui Nicole Kidman este în producția Amazon Things I Know To Be True, lansată în toamna lui 2020. Seria a fost inspirată din piesa australiană de teatru a lui Andrew Bovell cu același nume și prezintă povestea unei vieți de familie încercată de deciziile neașteptate ale copiilor.

Nicole Kidman a recunoscut că piesa de teatru a lui Andrew Bowel, pe care a urmărit-o în Sydney, a fost o ”experiență teatrală transcedentală”, potrivit Digital Spy.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Jennifer Lopez și Ben Affleck pe covorul roșu la premiera filmului The Last Duel de la festivalul de film de la Veneția 2021
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck au organizat o acțiune umanitară. Cum au fost surprinși alături de copiii lor
Jennifer Lopez și Ben Affleck au organizat o acțiune umanitară. Cei doi au fost surprinși alături de copiii lor în timp ce descărcau un camion cu alimente. Aceștia s-au implicat activ pentru a sprijini organizația...
2
Jennifer Lopez, în noul ei film, imagini de pe platoul de filmare
Divertisment
Ben Affleck și Jennifer Lopez se țin de mână în timp ce merg la un studio de înregistrări. Cum au fost fotografiați cei doi
Ben Affleck și Jennifer Lopez se țin de mână în timp ce merg la un studio muzical. Aceasta este cea mai mare dovadă a faptului că actorul îi este mereu alături iubitei sale. Chiar...
3
Casey și Ben Affleck, îmbrățișați, pe covorul roșu, în 2016
Divertisment
Casey Affleck se sărută cu actrița Caylee Cowan. Diferența de vârstă dintre ei e de 23 de ani
Se pare că fratele lui Ben Affleck și-a găsit o nouă iubită după ce s-a despărțit de actrița Floriana Lima, cu care forma un cuplu de ceva timp. Casey Affleck se sărută cu actrița...
4
Portret cu actrița Julia Roberts pe covorul roșu
Divertisment
Julia Roberts a postat o imagine emoționantă. Cum a celebrat actrița aniversarea gemenilor săi, Hazel și Phinnaeus Moder
Julia Roberts a postat o imagine emoționantă. Actrița în vârstă de 54 de ani a celebrat aniversarea gemenilor săi Hazel și Phinnaeus Moder. Cei doi copii ai vedetei au împlinit frumoasa vârstă de 17...
5
Shiloh Jolie-Pitt într-un hanorac negru cu părul prins la premiera Paper and Glue din Los Angeles 2021
Divertisment
Shiloh Jolie-Pitt a fost surprinsă părăsind o sală de dans din Los Angeles. Ce ținută a ales să poarte fiica actriței Angelina Jolie
Shiloh Jolie-Pitt a fost surprinsă părăsind o sală de dans din Los Angeles. Fiica Angelinei Jolie a fost urmărită de fotografi la fiecare pas. Tânăra în vârstă de 15 ani are o adevărată pasiune...
PARTENERI
×