Reclamă

Ținutele MTV VMA 2021. Cum au apărut cele mai apreciate vedete pe covorul roșu

Ținutele de la MTV VMA 2021 au atras privirile tuturor și de această dată. Vedete internaționale au pozat pe covorul roșu și au încercat să aducă ceva unicat stilului vestimentar pe care l-au abordat. Anul acesta, evenimentul din New York a stârnit emoția fanilor care au așteptat nerăbdători să vadă cine este marele câștigător.

Publicat: 13 septembrie 2021, 15:07 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 14:43

Cele mai bune videoclipuri ale artiștilor de succes din lumea internațională au fost premiate întreaga seară. Evenimentul a fost găzduit de artista Doja Cat, care a fost la rândul său nominalizată la una din categorii. Pe lângă performanța de pe scenă, artiștii au impresionat și prin ținutele cu care s-au afișat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ținutele MTV VMA 2021

Nume mari din industria muzicală și nu numai au pozat pe covorul roșu de la MTV VMA 2021. Alături de Justin Bieber, Shawn Mendes, Rita Ora, Avril Lavigne s-au aflat și modele precum Megan Fox și Kourtney Kardashian. Jennifer Lopez a reușit să facă senzație pe scena de la MTV VMA 2021.

Vezi toate imaginile cu ținutele artiștilor prezenți în Galeria FOTO!

Ținuta artistei a atras privirile tuturor. Vedeta i-a bucurat pe cei prezenți cu imagini de colecție. De-a lungul timpului, Premiile de la MTV VMA și-au creat un renume pentru aparițiile creative de pe covorul roșu.

La cea de-a 38 ediție, ținutele MVA VMA 2021 au reușit să intre din nou în istorie. Vedetele s-au întrecut în imaginație și au îmbrăcat ținute care mai de care mai extravagante. 

Reclamă

Jennifer Lopez

Cântăreața Jennifer Lopez a fost foarte așteptată pe covorul roșu. După apariția recentă pe care a avut-o la Festivalul de Film de la Veneția, fanii au fost nerăbdători să vadă ce ținută va alege de data aceasta artista. La 52 de ani, JLo a arătat impecabil pe covorul roșu.

Jennifer Lopez pe scena MTV VMA 2021 purtând o ținută sexy cu o fustă scurtă fără lenjerie intimă
Jennifer Lopez a purtat o fustă sexy și a fost nevoită să renunțe la lenjeria intimă / Profimedia Images
Reclamă

Vedeta latino a ales un set care să-i pună în evidență picioarele tonifiate. În partea de sus a ales un top cu mâneci lungi care i-a accentuat bustul generos. Fusta a fost cea care i-a făcut pe fani să reacționeze. Jennifer Lopez a purtat o fustă sexy și a fost nevoită să renunțe la lenjeria intimă. Cântăreața a strălucit pe scenă, iar outfitul său a intrat în istoria premiilor.

Megan Fox

Nici Megan Fox și iubitul său nu s-au lăsat mai prejos. Ținutele MTV VMA 2021 au atras anul acesta în primul rând prin creativitate. Fotomodelul a optat pentru o rochie transparentă care a lăsat totul la vedere. Corpul perfect al vedetei a fost pus în evidență de o ținută greu de întrecut.

Megan Fox într-o rochie nude, transparentă, alături de iubitul său Machine Gun Kelly care a purtat un costum roșu cu paiete și au făcut parte din ținutele excentrice ale MTV VMA 2021
Nici Megan Fox și iubitul său nu s-au lăsat mai prejos / Profimedia Images

Iubitul său, rapperul Machine Gun Kelly a optat pentru un costum roșu cu foarte multe paiete. Cei doi au fost de nedespărțit și au pozat tot timpul împreună. Machine Gun Kelly nu și-a luat o clipă mâna de pe iubita lui îmbrăcată extrem de provocator.

Billie Eilish

Billie Eilish s-a aflat la extrema cealaltă. Dacă multe vedete nu au știut ce să mai dea jos de pe ele, Billie nu a știut ce ar putea să mai pună. Cântăreața a purtat o ținută extravagantă all black.

Artista Billie Eilish într-o fustă neagră acoperită cu un pulover tricotat negru, pe covorul roșu, la ținutele extravagante de la MTV VMA 2021
Cântăreața a purtat o ținută extravagantă all black / Profimedia Images

Așa cum și-a obișnuit deja fanii, Billie a preferat să-și ascundă corpul în întregime în haine largi care să nu lase foarte mult la vedere.

Doja Cat

Ținutele MTV VMA 2021 vor intra din nou în istorie. La acest lucru a contribuit și gazda emisiunii, artista Doja Cat. Aceasta a avut două ținute pentru seara cea mare. În primă instanță, vedeta a optat pentru un body negru peste care a pus o togă violet, în timp ce în picioare a purtat o pereche de platforme înalte și ciorapi lungi din latex.

Colaj cu Doja Cat pe covorul roșu și pe scena de la MTV VMA 2021
Doja Cat s-a făcut remarcată în fața tuturor / Profimedia Images

Artista a fost nominalizată la MTV VMA 2021 la categoria Videoclipul Anului. Apariția de pe scenă a uimit complet fanii. Doja Cat a fost de nerecunoscut într-o ținută colorată care nu a lăsat nimic la vedere. Totuși, pantofii artistei au părut să-i încurce complet discursul. Transformarea sa cameleonică va rămâne în istoria Premiilor MTV VMA.

Kim Petras

Kim Petras a fost o altă apariție surprinzătoare pe covorul roșu. Vedeta s-a camuflat complet și a fost recunoscută cu greu de către cei din jur. Kim a optat pentru o cagulă neagră din latex care să-i acopere complet fața. Pentru restul ținutei a purtat o rochie scurtă, având inspirații religioase.

Kim Petras purtând o rochie scurtă cu inspirații religioase și o mască din latex negru pe covorul roșu la MTV VMA 2021
Kim Petras a fost o altă apariție surprinzătoare pe covorul roșu / Profimedia Images

Rochia a fost ornată cu sute de perle și alte prețioase. În partea de jos și-a completat apariția cu o pereche de ciorapi negri din latex și  pantofi cu toc alb.

Ashanti

Ținutele MTV VMA 2021 au surprins anul acesta publicul. Cântăreața Ashanti s-a aflat și ea printre artiștii care au ales să renunțe la o parte din piesele vestimentare.

Ashanti pe covorul roșu purtând ținutele extravagante de la MTV VMA 2021
Vedeta a optat pentru un outfit negru care i-a lăsat corpul la vedere. Cântăreața și-a inspirat ținuta din aparițiile antice ale gladiatorilor. Vedeta a pozat plină de încredere pe covorul roșu și s-a bucurat din plin de lumina reflectoarelor / Profimedia Images

Vedeta a optat pentru un outfit negru care i-a lăsat corpul la vedere. Cântăreața și-a inspirat ținuta din aparițiile antice ale gladiatorilor. Vedeta a pozat plină de încredere pe covorul roșu și s-a bucurat din plin de lumina reflectoarelor. Totuși, fanii au observat un detaliu important. Se pare că vedeta nu a apucat să se epileze înainte de marele eveniment.

Travis Barker și Kourtney Kardashian

Nici Travis Barker și Kourtney Kardashian n-au putut lipsi de pe covorul roșu. Cei doi s-au ținut tot timpul de mână și au pozat zâmbitori.

Travis Barker și iubita sa Kourtney Kardashin pe covorul roșu cu ținutele extravagante MTV VMA 2021
Nici Travis Barker și Kourtney Kardashian n-au putut lipsi de pe covorul roșu / Profimedia Images

Travis a ales o pereche de pantaloni negri pe care a atașat mai multe ținte. În partea de sus a păstrat doar sacoul care să-i completeze ținuta. Kourtney pe de altă parte a pozat într-o rochie neagră minnie din piele. Rochia cu umerii goi i-a pus în evidență trupul perfect.

Charlie XCX

Charlie XCX a fost o altă apariție care a atras privirile celor din jur. Cântăreața a ales un outfit care a lăsat loc imaginației. Vedeta nu s-a sfiit și a pozat plină de încredere pe covorul roșu.

Cântăreața Charlie XCX pe covorul roșu la MTV VMA 2021 care a purtat o rochie asemănătoare cu un lenjeria intimă
Cântăreața a ales un outfit care a lăsat loc imaginației / Profimedia Images

Ținutele MTV VMA 2021 au fost extrem de discutate. Unele vedete au renunțat la dezinhibiție și au pozat aproape în lenjerie intimă.

Lil Nas X

Dacă până acum ținutele MVA VMA 2021 au fost acaparate de femei, a venit și rândul bărbaților. Artistul Lil Nas X a făcut senzație pe covorul roșu. Acesta a optat pentru un costum mos care i-a pus corpul în evidență.

Lil Nas X pe covorul roșu de la MTV VMA 2021 purtând un costum mov cu paiete
Dacă până acum ținutele MVA VMA 2021 au fost acaparate de femei, a venit și rândul bărbaților. Artistul Lil Nas X a făcut senzație pe covorul roșu. Acesta a optat pentru un costum mos care i-a pus corpul în evidență / Profimedia Images

Outfitul ales a fost intens discutat, dat fiind faptul că acesta a adus foarte mult cu o rochie, Trena de la sacoul care i-a lăsat un pectoral la vedere i-a adus artistului o imagine extravagantă. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×