Reclamă

Ținute de la Globurile de Aur 2021: cele mai frumoase apariții

Ceremonia cu numărul 78 a galei Globurilor de Aur și-a desemnat câștigătorii. Este primul mare eveniment important al anului 2021, iar celebritățile s-au pregătit intens, chiar dacă acesta s-a desfășurat sub restricțiile pandemiei de coronavirus. Cele mai frumoase ținute de la Globurile de Aur 2021 le găsești mai jos.

Publicat: 1 martie 2021, 11:20 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 15:02

Fiecare vedetă și-a primit premiul cu zâmbetul pe buze, fie acasă, prin intermediul unor platforme online, fie pe scenă. Este pentru prima dată când evenimentul a avut loc pe ambele coaste ale Statelor Unite ale Americii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actrițele Amy Poehler și Tina Fey au fost gazdele evenimentului.

Cele mai frumoase ținute de la Globurile de Aur 2021

Am făcut mai jos o selecție a celor mai frumoase ținute de la Globurile de Aur 2021. Cum s-au îmbrăcat vedetele și ce accesorii au purtat, vezi în fotografiile de mai jos.

Regina King

Regina King a fost nominalizată la categoria cel mai bun regizor. Deși a fost printre favoriți, Chloe Zhao a fost care a primit premiul anul acesta. Regizoarea a intrat în atenția juriului Globurilor de Aur cu producția „One Night in Miami”.

Reclamă

Cu toate acestea, Regina King a impresionat la capitolul ținută. Ea a purtat o rochie neagră cu paiete argintii marca Louis Vuitton.

Amanda Seyfried

Reclamă

Frumoasa actriță Amanda Seyfried a strălucit la propriu într-o ținută Oscar de la Renta. Actrița a ales o rochie cu spatele gol și aplicații florale 3D, care i-a pus în evidență culoarea ochilor. Actrița a dezvăluit pentru Vanity Fair că cel mai mult la show-ul din acest an i-a plăcut că a avut copiii alături și a putut urmări și ceremonia.

Amy Poehler

Actrița de comedie a fost gazda show-ului de la Los Angeles. Aceasta împreună cu Tina Fey au mai prezentat împreună ceremonia de decernare a Globurilor de Aur și în anii 2013 și în 2015.

Amy a optat pentru o ținută strălucitoare, din paiete negre, marca Moschino. Tina a ales tot o ținută all black, dar realizată de un alt brand mare, Versace.

Kate Hudson

Kate Hudson s-a fotografiat în curtea casei sale, dar acest lucru nu înseamnă că nu s-a pregătit pentru marele eveniment din industria cinematografică. Acesta a purtat o rochie superbă marca Louis Vuitton, la care a accesorizat bijuterii masive de la Bulgari.

Întrebată cu ce diferă ceremonia de anul acesta de cele din anii trecuți, Kate Hudson a spus diferența este dată de testare, de purtarea echipamentelor și de faptul că va sta acasă. Cu toate acestea, Kate și întreaga sa familie s-au îmbrăcat elegant. Deși totul s-a desfășurat în online, ei au tratat evenimentul ca pe o sărbătoare.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Lily Collins

Lily Collins a fost nominalizată la categoria cea mai bună actriță în rol principal într-o serie de comedie sau musical. Ea a concurat alături de Kaley Cuoco, Elle Fanning, Jane Levy și Catherine O’Hara. Marea câștigătoare de anul acesta a fost însă Catherine O’Hara, pentru rolul din Schitt’s Creek.

Lily Collins a ales o ținută Saint Laurent pentru ceremonia de decernare a premiilor Globurile de Aur 2021.

Jane Fonda

Jane Fonda a primit premiul special „Cecil B. DeMille”pentru întreaga carieră la Globurile de Aur 2021. Deși are 83 de ani, actrița a fost printre puținii invitați care au participat în persoană la ceremonie.

Aceasta a îmbrăcat un costum alb, marca Richard Tyler, la care a accesorizat o pereche de pantofi stiletto argintii și o pereche de cercei lungi, care să-i contureze perfect trăsăturile chipului.

Anya Taylor-Joy

Anya Taylor-Joy a optat pentru o ținută marca Christian Dior Haute Couture. La ceremonia cu numărul 78 a Globurilor de Aur, actrița a fost nominalizată la categoria cea mai bună actriță în rol principal într-un film de comedie sau musical, pentru rolul din Emma, dar și la categoria cea mai bună actriță într-o serie limitată sau film TV, pentru rolul din The Queen’s Gambit, unde a și câștigat.

Margot Robbie

Margot Robbie, alături de Tiffany Haddish, Anthony Anderson, Kate Hudson sau Kenan Thompson s-au numărat printre prezentatorii Globurilor de Aur 2021.

Pentru evenimentul de anul acesta, Margot Robbie a optat pentru naturalețe și a ales o ținută Chanel, o rochie vaporoasă și un machiaj deloc sofisticat.

Margot Robbie, la ceremonia de decernare a premiilor Globurile de Aur 2021
Margot Robbie, alături de Tiffany Haddish, Anthony Anderson, Kate Hudson sau Kenan Thompson s-au numărat printre prezentatorii Globurilor de Aur 2021 / Profimedia Images

Emma Corrin

Emma Corrin a fost nominalizată anul acesta la categoria cea mai bună actriță în rol principal într-o serie dramă, alături de Olivia Colman, Jodie Comer, Laura Linney și Sarah Paulson. Rolul din The Crown i-a adus actriței anul acesta premiul la această categorie.

Actrița a purtat o rochie neagră, lungă, marca Miu Miu.

Elle Fanning

Elle Fanning a radiat la ceremonia cu numărul 78 a Globurilor de Aur. Acesta a ales o rochie superbă marca Gucci, accesorizată cu bijuterii de la Fred Leighton. Ea a fost nominalizată la categoria cea mai bună actriță în rol principal într-o serie de comedie sau musical, dar a câștigat Catherine O’Hara.

Rosamund Pike

Actrița Rosamund Pike a ales o rochie din tul Molly Goddard, la care a purtat o pereche de ghete Alexander McQueen, o alegere extrem de îndrăzneață.

Rosamund Pike a fost nominalizată la Globurile de Aur 2021 pentru categoria cea mai bună actriță în rol principal într-un film de comedie sau musical, unde a și câștigat premiul din acest an.

Kaley Cuoco

Kaley Cuoco a purtat Oscar de la Renta pentru decernarea premiilor Globurile de Aur 2021. Rochia spectaculoasă a atras toate privirile. Actrița a fost nominalizată anul acesta la categoria cea mai bună actriță în rol principal într-o serie de comedie sau musical, dar premiul a fost obținut de Catherine O’Hara pentru rolul din Schitt’s Creek.

Imaginea de mai jos este varianta oficială a ținutei purtate de Kaley. Vezi în GALERIA FOTO cum a sărbătorit de fapt actrița gala Globurile de Aur 2021.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×