Reclamă

Globurile de Aur 2021: lista completă a prezentatorilor

Cu numai câteva zile înainte de decernarea premiilor NBC a anunțat lista completă a prezentatorilor de la Globurile de Aur 2021.

Publicat: 23 februarie 2021, 16:17 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 15:04

Margot Robbie, Tiffany Haddish, Anthony Anderson, Kate Hudson sau Kenan Thompson sunt prezentatorii anunțați de Asociația Presei Străine de la Hollywood. Ceremonia Globurilor de Aur din data de 28 februarie 2021 va fi găzduită de actrițele Tina Fey și Amy Poehler. Cele două au mai prezentat gala împreună și în 2013 și în 2015.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Globurile de Aur 2021: lista completă a prezentatorilor

Printre starurile prezente la ceremonia Globurilor de Aur 2021 se numără Kevin Bacon, Sterling K. Brown, Michael Douglas, Kyra Sedgwick, Susan Kelechi Watson și Catherine Zeta-Jones, scrie DailyMail.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones vor fi prezenți la The Rainbow Room din New York. Soții Bacon și Sedgwick vor prezenta de la The Beverly Hilton Ballroom din Los Angeles.

Printre prezentatori se mai numără Awkwafina, Cynthia Erivo, Joaquin Phoenix, Kristen Wiig şi Renee Zellweger.

Platforma Netflix este lider pe partea producțiilor de film, cu un total de 42 de nominalizări. Altele au doar șase sau cinci nominalizări. Platforma de streaming are șase nominalizări și cu producția The Queen’s Gambit, urmată de Schitt’s Creek, care are doar cinci.

Reclamă

Alte servicii de streaming au mai puține nominalizări cu producțiile proprii. Amazon are doar 10 nominalizări pentru Borat 2, One Night și Small Axe, în timp ce Hulu are tot 10 nominalizări pentru Palm Springs, Normal People și altele.

Asociația Presei Străine de la Hollywood a fost supusă unor atacuri mediatice din cauza lipsei diversității în rândul jurnaliștilor. Potrivit noului raport publicat recent, HFPA nu are persoane de culoare printre cei 87 de jurnaliști internaționali.

Regina King, Chloe Zhao și Emerald Fennell scriu istorie la Globurile de Aur 2021

Reclamă

Cele trei au fost nominalizate la categoria Cel mai bun regizor. Regina King, Chloe Zhao și Emerald Fennell creează un moment unic la Globurile de Aur 2021. Timp de 77 de ani la nominalizări au existat doar cinci femei.

Colaj cu Regina King, Chloe Zhao și Emerald Fennell
Trei femei fac istorie la Globurile de Aur 2021. Regina King, Chloe Zhao și Emerald Fennell au fost nominalizate la categoria Cel mai bun regizor / Getty Images

Regina King este a doua femeie de origine afro-americană care a primit o nominalizare la categoria Cel mai bun regizor la Globurile de Aur. Prima a fost Selma Ava DuVernay în anul 2014. Producția care a atras atenția tuturor este One Night in Miami. Filmul a marcat debutul regizoral al Reginei King.

Chloe Zhao e prima femeie asiatică regizor care a fost nominalizată la Globurile de Aur. Dupa ani de studii politice, Chloe Zhao și-a început cariera în industria cinematografică. Cum și-a dat seama că îi place să facă acest lucru? În Anglia, Chloe Zhao a spus că a început să se vadă cu oameni și a fost extrem de curioasă să le afle istoria.

Emerald Fennell este actriță, regizoare și autor de cărți pentru copii. Ea a impresionat cu rolurile din Anna Karenina, Blandings și Any Human Heart. Mai apoi a făcut marele pas către regie. Cel mai recent rol al actriței este în producția Netflix, The Crown, unde interpretează rolul Ducesei de Cornwall.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×