Reclamă

Actorii britanici nominalizați la Globurile de Aur au o legătură cu serialul The Crown

Toți actorii britanici nominalizați la Globurile de Aur au o legătură directă cu serialul The Crown, fie prin mariaj sau pe filieră profesională. 

Publicat: 23 februarie 2021, 13:50 / Actualizat: 24 februarie 2021, 11:56

Producția „The Crown” a fost nominalizată de juriul Globurilor de Aur la categoria cel mai bun serial TV. Șapte actori ai distribuției au primit, de asemenea, nominalizări la categoriile destinate actorilor și scenariștilor, printre care Olivia Colman, Emerald Fennell, Josh O'Connor și Emma Corrin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiecare dintre cei 22 de actori britanici care au primit o nominalizare în acest an are o legătură cu serialul „The Crown”, fie prin mariaj sau pe filieră profesională. Un alt aspect impresionant este că foarte mulți dintre actorii nominalizați sunt foarte tineri, ceea ce garantează un viitor strălucit pentru industria cinematografiei și pentru cinefili.

Actorii britanici nominalizați la Globurile de Aur

De la Jodie Comer, care a lucrat cu Emerald Fennell pentru „Killing Eve”, la Sir Anthony Hopkins, care joacă împreună cu Olivia Colman în noua producție  „The Father”, serialul „The Crown” are multe conexiuni în lumea Hollywoodului.

Olivia Colman, 47 de ani

Olivia Colman a fost nominalizată la categoria cea mai bună actriță într-un serial televizat pentru interpretarea rolului Reginei în producția „The Crown”. Totodată, actrița a fost nominalizată și la categoria cea mai bună ctriță în rol secundar pentru performanța ei din filmul „The Father”, potrivit Daily Mail.

Reclamă

Emma Corrin, 25 de ani

Emma Corrin a fost nominalizată la categoria cea mai bună actriță în rol principal într-un serial televizat pentru reușita ei de a o portretiza pe prințesa Diana în serialul „The Crown”.

Reclamă
Emma Corrin a fost nominalizată la categoria cea mai bună actriță în rol principal într-un serial televizat pentru „The Crown” / Profimedia Images

Emerald Fennell, 35 de ani

Emerald Fennel a fost nominalizată la categoria cel mai bun regizor pentru lungmetrajul „Promising Young Woman”. Filmul mai este nominalizat la categoriile cel mai bun scenariu și cel mai bun film. În serialul „The Crown”, Emerald Fennell interpretează rolul Camillei Parker Bowles.

Gillian Anderson, 52 de ani

Interpretarea rolului „doamnei de fier” a Americii, Margaret Thatcher, în serialul „The Crown”, i-a adus lui Gillian Anderson în palmares o nominalizare la categoria cea mai bună actriță într-un rol secundar într-un serial televizat. 

Helena Bonham Carter, 54 de ani

Helena Bonham Carter a interpretat rolul Prințesei Margaret în serialul „The Crown”, performanță datorită căreia se află printre actorii britanici nominalizați la Globurile de Aur. Carter a fost introdusă la categoria cea mai bună actriță într-un rol secundar într-un serial televizat.

Josh O’Connor, 30 de ani

Josh O’Connor l-a portretizat pe Prințul Charles în „The Crown”, performanță care i-a asigurat o nominalizare la categoria cel mai bun actor într-un serial televizat. 

Vanessa Kirby, 32 de ani

Vanesa Kirby concurează la categoria cea mai bună actriță într-un lungmetraj pentru performanța din „Pieces of A woman”. Actrița a jucat rolul Prințesei Margaret în primele două sezoane ale serialului „The Crown”.

Carey Mulligan, 35 de ani

Carey Mulligan a impresionat juriul Globurilor de Aur cu apariția ei în filmul „Promising Young Woman”. Pentru această performanță a fost nominalizată la categoria cea mai bună actriță într-un lungmetraj. Producția a fost scrisă și regizată de Emerald Fennell, care a interpretat rolul Camillei Parker Bowles în „The Crown”. Mulligan a jucat, de asemenea, în adaptarea televizată a „Bleak House” alături de Gillian Anderson, care o interpretează pe Margaret Thatcher în „The Crown”.

Carey Mulligan a impresionat juriul Globurilor de Aur cu apariția ei în filmul „Promising Young Woman” / Profimedia Images

Jodie Comer, 27 de ani

Jodie Comer a fost nominalizată la categoria cea mai bună actriță într-o mini-serie pentru producția „Killing Eve”. 

A doua parte a mini-seriei a fost scrisă de Emerald Fennell, actrița care interpretează rolul Camillei Parker Bowles în „The Crown”. Ea și Fennell se află în relații bune cu regizoarea „Killing Eve”, Phoebe Waller-Bridge, care i-a oferit Oliviei Colman, actriță care interpretează personajul Reginei în „The Crown”, rolul mamei vitrege din „Fleabag”.

Anya Taylor-Joy, 24 de ani

Tânăra actriță se află printre actorii britanici nominalizați la Globurile de Aur. Taylor concurează la categoria cea mai bună actriță într-un lungmetraj pentru interpretarea personajului eponim în filmul „Emma”. Din distribuția producției a făcut parte și Josh O’Connor, care intepretează rolul Prințului Charles în „The Crown”. 

Anya – Taylor Joy a primit o nominalizare la Globurile de Aur la categoria cea mai bună actriță într-un lungmetraj pentru interpretarea personajului eponim în filmul „Emma”

Daisy Edgar – Jones, 22 de ani

Daisy Edgar-Jones, care a obținut o nominalizare la categoria cea mai bună actriță într-o mini-serie pentru „Normal People”, a fost colegă de platou cu Stephen Campbell Moore pentru adaptarea „War Of The Worlds” din 2019. Actorul a fost căsătorit cu Claire Foy, care interpretează rolul Reginei în primele două sezoane ale „The Crown”. 

Gary Oldman, 62 de ani

Gary Oldman a fost nominalizat la categoria cel mai bun actor într-un lungmetraj pentru performanța din „Mank”. Actorul britanic a fost căsătorit cu actrița Lesley Manville, care o va interpreta pe Prințesa Margaret în sezoanele cinci și șase din „The Crown”.

Anthony Hopkins, 83 de ani

Anthony Hopkins a obținut o nominalizare la categoria cel mai bun actor într-un lungmetraj pentru „The Father”, producție în care joacă alături de Olivia Colman, care interpretează rolul Reginei în sezoanele trei și patru din „The Crown”. De asemenea, actorul a apărut alături de Helena Bonham Carter, Prințesa Margaret în „The Crown”, în adaptarea din 1992 a „Howards End”.

Anthony Hopkins a obținut o nominalizare la categoria cel mai bun actor într-un lungmetraj pentru „The Father”, producție în care joacă alături de Olivia Colman / Profimedia Images

Lily Collins, 31 de ani

Numele lui Lily Collins se află pe lista actorilor britanici nominalizați la Globurile de Aur. Apariția în „Emily In Paris” i-a adus multă notorietate și o nominalizare la categoria cea mai bună actriță într-un serial televizat, musical sau comedie. Actrița a avut-o colegă de platou în 2018 pe Olivia Colman pentru adaptarea BBC „Les Miserables”.

Apariția lui Lily Collins în „Emily In Paris” i-a adus multă notorietate și o nominalizare la categoria cea mai bună actriță într-un serial televizat, musical sau comedie / Profimedia Imges

Dev Patel, 30 de ani

Pentru performanța din „The Personal History Of David Copperfield”, Dev Patel a fost nominalizat la categoria cel mai bun actor într-un lungmetraj, musical sau comedie. Patel a apărut alături de Olivia Colman în seria televizată Mister Eleven din 2009. 

Hugh Grant, 60 de ani 

Hugh Grant a fost nominalizat la categoria cel mai bun actor într-o mini-serie pentru „The Undoing”. Actorul a jucat în „Sens And Sensibility” și în „Paddington 2” alături de Imelda Stauton, care o va înlocui pe Olivia Colman în sezoanele cinci și șase ale serialului „The Crown”. 

John Boyega, 28 de ani

John Boyega este unul dintre actorii britanici nominalizați la Globurile de Aur 2021. Acesta a obținut o nominalizare la categoria cel mai bun actor în rol secundar într-o producție televizată pentru „Small Axe”. Boyega, care a crescut la câțiva kilometri de casa Oliviei Colman din sudul Londrei, a jucat alături de ea în adaptarea animată din 2018 a „Watership Down”.

Sacha Baron Cohen, 49 de ani

Sacha Baron Cohen a fost nominalizat la categoria cel mai bun actor într-un lungmetraj, musical sau comedie pentru „Borat Subsequent Moviefilm”. Actorul a jucat alături de Helena Bonham Carter din „The Crown” în adaptarea filmului „Les Miserables”.

James Corden, 42 de ani

Celebrul actor și prezentator James Corden a fost nominalizat la categoria cel mai bun actor într-un lungmetraj, musical sau comedie pentru „The Prom”. Actorul a fost coleg de platou cu Helena Bonham Carter pentru producția „Ocean’s 8”. 

Rosamund Pike, 42 de ani

Pentru performanța din „I Care A Lot”, talentul lui Rosamund Pike a fost recunoscut printr-o nominalizare la categoria ce mai bună actriță într-un lungmetraj, musical sau comedie. Rosamund a jucat alături de Olivia Colman în „Wateship Down”.

Nicholas Hoult, 31 de ani

Nicholas Hoult a convins juriul Globurilor de Aur că merită o nominalizare la categoria cel mai bun actor într-o serie televizată, musical sau comedie pentru apariția în „The Great”. Nicholas Hoult a jucat alături de Olivia Colman în „The Favourit”.

Matthew Rhys, 46 de ani

Matther Rhys a fost nominalizat la categoria cel mai bun actor într-o serie televizată pentru drama „Perry Mason”. Actorul a jucat în filmul din 2002 „Deathwatch” alături de Matthew Goode, care îl interpretează pe soțul Prințesei Margaret, Antony Armstrong-Jones, în „The Crown”.

Daniel Kaluuya, 31 de ani

Daniel Kaluuya se numără printre actorii britanici nominalizați la Globurile de Aur. Acesta a fost nominalizat la categoria cel mai bunt actor într-un rol secundar pentru „Judas And The Black Messiah”. Kaluuya a l-a interpretat ​​pe agentul Colin Tucker în comedia din 2011 „Johnny English Reborn”. Gillian Anderson, care o joacă pe Margaret Thatcher în „The Crown”, a fost colega de platou a lui Kaluuya în 2011.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×