Reclamă

Lashana Lynch devine prima femeie agent 007 în pelicula „James Bond”. Ce a declarat actrița despre rolul său

Actrița Lashana Lynch devine prima femeie agent 007 în noua peliculă din celebra serie James Bond. La scurt timp după ce trailerul oficial a fost lansat, actrița a dezvăluit mai multe despre ce a însemnat această experiență pentru ea. Vedeta o va interpreta pe Nomi, un agent nou care i se va alătura lui Bond după ce acesta se pregătește să se retragă.

Publicat: 4 septembrie 2021, 7:14 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 15:09

În noua peliculă James Bond No Time To Die, Daniel Craig va avea o nouă parteneră de scenă. Actorul a anunțat deja că acesta va fi ultimul din seria în care va juca. Speculațiile privind cine va fi noul agent 007 au circulat pe internet de mai bine de un an jumătate. În data de 1 septembrie a fost lansat trailerul oficial, iar misterul noului agent a fost dezvăluit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lashana Lynch devine prima femeie agent 007 în pelicula „James Bond”

Fanii seriei James Bond au așteptat cu nerăbdare să afle cine va prelua îndatoririle celebrului agent 007. Au existat zeci de speculații privind actorul care va avea șansa să interpreteze un astfel de rol. Inclusiv actorul Rege Jean Page a fost ales printre favoriții publicului pentru a apărea în cel mai nou film al seriei. Cu toate acestea, misterul a fost elucidat la scurt timp după ce producătorii au lansat trailerul oficial al filmului.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Lashana Lynch într-o rochie roșie în timp ce stă pe un scaun picior peste picior după ce s-a devăluit că devine prima femeie agent 007 în pelicula James Bond
Fanii seriei James Bond au așteptat cu nerăbdare să afle cine va prelua îndatoririle celebrului agent 007 / Getty Images

Se pare că, Lashana Lynch devine prima femeie agent 007 și va juca alături de Daniel Craig. Actrița a fost extrem de încântată să poată să împărtășească această veste cu fanii săi. Aceasta și-a deschis sufletul și a povestit mai multe despre personajul pe care îl va interpreta.

Reclamă

Nomi este exemplul unei femei moderne. O femeie a zilelor noastre care știe ce vrea de la viață. Mental, fizic, energetic și spiritual, ea reușește să acopere orice întrebare ar putea să apară cu privire la rolul său în această franciză.

Cu acest rol pe care îl va interpreta, Lashana Lynch devine a cincea actriță afro-americană care are un rol major în seria de filme James Bond. Ea se va alătura numelor mari precum Gloria Hendry, Grace Jones, Halle Berry și Naomie Harris. 

Cum va arăta noul film din seria „James Bond”

Reclamă

Trailerul oficial al noului film din seria James Bond a fost lansat pe internet în viața de 1 septembrie. Cu ocazia aceasta, fanii au aflat că Lashana Lynch devine prima femeie agent 007. Aceasta se va alătura producției pentru a aduce în scenă un nou personaj, Nomi.

Filmul No Time To Die vine la șase ani după ce a fost lansat Spectre în 2015. Detaliile privind viitorii actori au început să circule pe internet încă din anul 2016. Cu toate acestea, nimeni nu a reușit să afle cine va prelua îndatoririle lui Bond, după ce Daniel Craig a anunțat că se va retrage.

No Time to Die va fi un film pentru o generație nouă. Este plin de dramă, romantism, acțiune…Sunt exploziile, momentele intime și mai ales, tensiunea.

– Lashana Lynch

Faptul că Lashana Lynch se va alătura francizei James Bond a fost dezvăluit încă din 2019. Cu toate acestea, nimeni nu a bănuit atunci că actrița va avea un rol atât de important în noua peliculă.

Fanii sunt nerăbdători să vadă cum va arăta filmul. Lansarea trailerului a avut un impact major asupra publicului. Premiera în Statele Unite ale Americii va avea loc în data de 8 octombrie 2021.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×