Reclamă

Kristen Stewart a intrat complet în pielea personajului. Cum arată actrița în posterul filmului „Spencer”

Kristen Stewart a intrat complet în pielea personajului pe care îl interpretează în filmul Spencer. Frumoasa actriță o va interpreta pe Prințesa Diana în filmul care promite să țină publicul aproape de marile ecrane. Producția se află în regia lui Pablo Larrain și a fost intitulată după numele de fată al Prințesei inimilor.

Publicat: 27 august 2021, 10:56 / Actualizat: 27 august 2021, 16:55

Filmul este așteptat de oamenii din întreaga lume. Pelicula surprinde una dintre cele mai triste povești din viața Prințesei. Conform surselor, filmul urmărește cu atenție weekend-ul pe care Lady Di l-a petrecut alături de Prințul Charles la Sandringham atunci când au decis să se despartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kristen Stewart a intrat complet în pielea personajului Diana

Povestea de iubire dintre Prințesa Diana și Prințul Charles a fost intens urmărită de oameni la acel moment. Noua peliculă, Spencer, va surprinde momentul în care Lady Di a decis să se desprindă complet de ceea ce a trăit până la acel moment și să se întoarcă la cine a fost înainte de a intra în Familia Regală.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kristen Stewart a intrat complet în pielea personajului. Kristen seamănă izbitor cu Prințesa Diana. Actrița a declarat în trecut cât de important este acest proiect pentru ea. Vedeta din Twilight, în vârstă de 31 de ani este nerăbdătoare să vadă cum a ieșit filmul. Producția va fi lansată pe data de 5 noiembrie.

Reclamă

Povestea centrată în jurul mariajului dintre Lady Di și Prințul Charles, dar și a divorțului care a urmat, i-a oferit actriței să aducă în lumină o nouă latură a sa. Primul poster oficial al filmului a fost lansat de curând, iar acesta a făcut rapid înconjurul internetului.

Kristen Stewart este înfățișată purtând o rochie superbă în timp ce stă întinsă și își ascunde fața între mâini. Imaginea este extrem de sugestivă pentru modul în care Prințesa Diana a trecut prin acele momente dificile.

Chiar dacă fața îi este ascunsă, emoția din spatele acestei fotografii este sugestivă pentru cei care cunosc povestea tristă a Prințesei. Pablo Larrain și-a dorit foarte mult să aducă în lumină o interpretare diferită a ceea ce înseamnă basmul pentru cei din jur.

Reclamă

Kristen Stewart s-a pregătit intens pentru pelicula Spencer

În noul poster apărut pentru pelicula Spencer, Kristen Stewart, a intrat complet în pielea personajului. Transformarea sa uimitoare i-a surprins chiar și pe fanii care o urmăresc cu interes pe artistă.

Anunțul privind alegerea actriței pentru interpretarea rolului a apărut încă din luna iunie a anului 2020. La acel moment, directorul Pablo Larrain și-a arătat încântarea pentru audiția pe care Kristen a susținut-o. Actrița, care seamănă izbitor de mult cu Lady Di și-a luat foarte în serios rolul.

Am citit multe biografii și materiale despre viața Prințesei Diana. Aceasta a trăit una dintre cele mai triste povești care au existat vreodată. Nu vreau doar să interpretez acest rol, vreau să o cunosc mai bine pe Prințesa Diana. Nu am mai fost de foarte mult timp atât de încântată să joc un rol.

– Kristen Stewart

Pe lângă studiile individuale, Kristen Stewart a luat și câteva lecții de dicție. Vocea Prințesei Diana este foarte cunoscută publicului, iar actriței nu i-a fost deloc ușor să-i imite accentul. Cu toate acestea, Kristen a promis publicului o interpretare unică și plină de sensibilitate. 

Cum arată trailerul oficial al filmului

Kristen Stewart a intrat complet în pielea personajului. Actrița s-a transformat în Prințesa Diana în ceea ce promită să fie una dintre cele mai bune producții ale anului. Filmul Spencer este bazat pe evenimentele din viața reală ale Prințesei Diana.

Conform surselor, acțiunea va fi plasată în luna decembrie a anului 1991, atunci când Prințul Charles și-a petrecut vacanța de Crăciun alături de întreaga Familie Regală. Este un moment hotărâtor în viața Prințesei care decide să rupă relația și să renunțe la căsnicia sa cu Prințul Charles. De altfel, cei doi au divorțat în luna august a anului 1995 după 15 ani de căsnicie.

Trailerul oficial a fost lansat și o aduce pe Kriste într-o lumină complet diferită. Actrița s-a documentat foarte mult cu privire la personajul pe care l-a interpretat, iar acest lucru se observă din jocul său actoricesc. Pelicula este așteptată cu nerăbdare de fanii din întreaga lume.

Sursele spun că filmul ar putea fi lansat în toamna acestui an. Trailerul oficial oferă fanilor o scurtă privire a unui basm care s-a sfârșit într-un md tragic pentru uan dintre cele mai îndrăgite prințese din istoria lumii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×