Reclamă

Kristen Stewart se transformă în Prințesa Diana cu o coafură tip bob din anii ‘90

Kristen Stewart se transformă în Prințesa Diana cu o coafură tip bob de anii ‘90. Actrița o va interpreta pe Prințesa Diana în serialul „Spencer”.

Publicat: 11 martie 2021, 13:39

Colecția de fotografii cu Kristen Stewart în rolul Prințesei Diana continuă să se mărească. Actrița a fost surprinsă pe platourile de filmare ale serialului „Spencer”. Producția se va baza pe un episod foarte important din viața Prințesei Diana. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Spencer”, în regia lui Pablo Larraín și intitulat după numele de fată al Dianei, urmărește weekendul pe care Prințesa Diana îl petrece alături de Familia Regală la Sandringham, când ea și Prințul Charles decid să se despartă. Cuplul și-a anunțat despărțirea în 1992 și a oficializat divorțul în 1996.

Kristen Stewart se transformă în Prințesa Diana cu o coafură tip bob de anii ‘90

Pentru a o impersona cât mai fidel pe „Prințesa Poporului”, Kristen Stewart a fost supusă unor schimbări stilistice. Actrița s-a afișat pe platourile de filmare purtând o perucă blondă tip bob, care să imite coafura Prințesei Diana. 

Actrița s-a afișat pe platourile de filmare ale serialului „Spencer” purtând o perucă blondă tip bob, care să imite coafura Prințesei Diana / Profimedia Images

În timpul apariției la emisiunea Jimmy Kimmel Live! în noiembrie 2020, Stewart a fost întrebată dacă va purta o perucă pentru a o interpreta pe Prințesa Diana. 

Reclamă

„Are păr foarte arhitectural”, a spus Stewart, „așa că îl construi. Nu cred că o pot face doar cu propriul meu păr”.

Prima fotografie din timpul filmărilor dezvăluită la începutul acestui an surprinde o asemănare izbitoare între Kristen Stewart și Prințesa Diana. 

Reclamă

Filmul va fi o „reprezentare emoțională a cine a fost Diana într-un moment crucial în viața ei”, a anunțat anterior Stewart într-un comunicat, potrivit Harper’s Bazaar. „Este o afirmație fizică a sumei părților ei, care începe cu numele ei, Spencer. Este un efort îngrozitor pentru ea să se întoarcă la ea însăși, în timp ce se străduiește să păstreze ceea ce înseamnă numele Spencer pentru ea”.

„Este greu să nu te simți protector față de [Prințesa Diana]. Era atât de tânără … perspectiva fiecăruia este diferită și nu există nicio modalitate de a face totul corect”, a mai spus actrița în emisiunea lui Jimmy Kimmel.

Kristen Stewart s-a documentat foarte bine pentru rol

Kristen Stewart s-a pregătit intens pentru a o portretiza cât mai fidel pe Prințesa Diana. Actrița a dezvăluit că își dorește să citească orice există despre acest subiect.

„În ceea ce privește cercetarea, am trecut prin două biografii și jumătate și termin toate materialele înainte să încep să fac filmul”, a dezvăluit ea în octombrie anul trecut pentru InStyle. „Este una dintre cele mai triste povești care au existat vreodată și nu vreau să o interpretez doar pe Diana – vreau să o cunosc implicit. De altfel, nu am fost atât de încântat să joc un rol de mult timp.”

Actrița consideră că una dintre cele mai mari provocări în impersonarea Dianei va fi accentul acesteia, despre care a spus că este unic și recognoscibil.

„Accentul este foarte intimidant pentru că oamenii îi cunosc vocea și este atât de distinctă și de specială. Lucrez la asta acum și am deja un profesor de dialect.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×