Kristen Stewart se transformă în Prințesa Diana cu o coafură tip bob din anii ‘90

Kristen Stewart se transformă în Prințesa Diana cu o coafură tip bob de anii ‘90. Actrița o va interpreta pe Prințesa Diana în serialul „Spencer”.

11 martie 2021 la 13:39

Colecția de fotografii cu Kristen Stewart în rolul Prințesei Diana continuă să se mărească. Actrița a fost surprinsă pe platourile de filmare ale serialului „Spencer”. Producția se va baza pe un episod foarte important din viața Prințesei Diana. 

„Spencer”, în regia lui Pablo Larraín și intitulat după numele de fată al Dianei, urmărește weekendul pe care Prințesa Diana îl petrece alături de Familia Regală la Sandringham, când ea și Prințul Charles decid să se despartă. Cuplul și-a anunțat despărțirea în 1992 și a oficializat divorțul în 1996.

Kristen Stewart se transformă în Prințesa Diana cu o coafură tip bob de anii ‘90

Pentru a o impersona cât mai fidel pe „Prințesa Poporului”, Kristen Stewart a fost supusă unor schimbări stilistice. Actrița s-a afișat pe platourile de filmare purtând o perucă blondă tip bob, care să imite coafura Prințesei Diana. 

Actrița s-a afișat pe platourile de filmare ale serialului „Spencer” purtând o perucă blondă tip bob, care să imite coafura Prințesei Diana / Profimedia Images

În timpul apariției la emisiunea Jimmy Kimmel Live! în noiembrie 2020, Stewart a fost întrebată dacă va purta o perucă pentru a o interpreta pe Prințesa Diana. 

„Are păr foarte arhitectural”, a spus Stewart, „așa că îl construi. Nu cred că o pot face doar cu propriul meu păr”.

Prima fotografie din timpul filmărilor dezvăluită la începutul acestui an surprinde o asemănare izbitoare între Kristen Stewart și Prințesa Diana. 

Filmul va fi o „reprezentare emoțională a cine a fost Diana într-un moment crucial în viața ei”, a anunțat anterior Stewart într-un comunicat, potrivit Harper’s Bazaar. „Este o afirmație fizică a sumei părților ei, care începe cu numele ei, Spencer. Este un efort îngrozitor pentru ea să se întoarcă la ea însăși, în timp ce se străduiește să păstreze ceea ce înseamnă numele Spencer pentru ea”.

„Este greu să nu te simți protector față de [Prințesa Diana]. Era atât de tânără … perspectiva fiecăruia este diferită și nu există nicio modalitate de a face totul corect”, a mai spus actrița în emisiunea lui Jimmy Kimmel.

Kristen Stewart s-a documentat foarte bine pentru rol

Kristen Stewart s-a pregătit intens pentru a o portretiza cât mai fidel pe Prințesa Diana. Actrița a dezvăluit că își dorește să citească orice există despre acest subiect.

„În ceea ce privește cercetarea, am trecut prin două biografii și jumătate și termin toate materialele înainte să încep să fac filmul”, a dezvăluit ea în octombrie anul trecut pentru InStyle. „Este una dintre cele mai triste povești care au existat vreodată și nu vreau să o interpretez doar pe Diana – vreau să o cunosc implicit. De altfel, nu am fost atât de încântat să joc un rol de mult timp.”

Actrița consideră că una dintre cele mai mari provocări în impersonarea Dianei va fi accentul acesteia, despre care a spus că este unic și recognoscibil.

„Accentul este foarte intimidant pentru că oamenii îi cunosc vocea și este atât de distinctă și de specială. Lucrez la asta acum și am deja un profesor de dialect.”

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×