Reclamă

Kristen Stewart, actrița care îi seamănă perfect Prințesei Diana. Filmul în care o va interpreta

Prima imagine cu actrița care îi seamănă perfect Prințesei Diana și care o va interpreta în producția „Spencer” a fost făcută publică. Celebra Kristen Stewart a fost fotografiată pe platourile de filmare într-o ținută care imită stilul Prințesei. 

Publicat: 29 ianuarie 2021, 10:48 / Actualizat: 4 mai 2021, 6:51

Prima imagine de pe platourile filmului „Spencer” cu protagonista Kristen Stewart a fost făcută publică. Cu părul blond, îmbrăcată într-un palton roșu și cu o pălărie neagră cu plasă pe cap, asemănarea dintre Kristen Stewart și Prințesa Diana este remarcabilă. Imaginea a fost publicată pe Twitter de compania de producție cinematografică Neon Films. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filmul prezintă povestea ultimei vacanțe de Crăciun petrecută de Prințesa Diana alături de familia regală, la începutul anilor ’90, în care aceasta decide să încheie mariajul cu Prințul Charles. Scenariul a fost scris de Steven Knight, creatorul celebrului serial „Picky Blinders”.

„Lucrul la scenariu a fost o plăcere. Cred că este o perspectivă diferită asupra unei povești pe care nu o cunoaștem cu toții bine, dar cu toții simțim acum că facem parte din ea. Și totul mi s-a părut fascinant. A vorbi cu oamenii care au cunoscut-o și a încerca să obțin o imagine a acestei persoane care era o persoană obișnuită în situații extraordinare, așa mă raportez eu la ea”, a declarat Steven Knight pentru Variety.

Rolul, o provocare pentru actrița care îi seamănă perfect Prințesei Diana

Kristen Stewart a vorbit despre rol și a recunoscut că are emoții în ceea ce privește imitarea accentului  Prințesei. 

Reclamă

„O voi da în bară și voi face lucrurile în stilul meu. Nu am făcut-o încă, dar sunt sigură că o voi da în bară. Nu am fost niciodată atât de mult consumată de ceva, așa că, oricare ar fi rezultatul, sunt sigură că va fi ceva care merită măcar pentru mine”, a declarat actrița, potrivit Access.

Pe de altă parte, regizorul filmului, Pablo Larrain, consideră că actrița este potrivită pentru acest rol.

„Kristen este unul dintre marii actori din prezent. Pentru a face acest lucru bine, ai nevoie de ceva foarte important în film, de mister. Kristen poate fi multe lucruri și poate fi foarte misterioasă și foarte fragilă și, în cele din urmă, foarte puternică, iar de asta avem nevoie. Combinația acestor elemente m-a făcut să mă gândesc la ea. Felul în care a răspuns la scenariu și modul în care se apropie de personaj, este foarte frumos să văd asta. Cred că va face ceva uimitor și interesant în același timp. Ea este această forță a naturii.”, a declarat regizorul, potrivit Deadline.

Reclamă

„Spencer” – povestea unei mame devotate

Regizorul a vorbit și despre povestea filmului. În cuvintele lui, filmul urmărește conflictul interior trăit de Diana în timp ce ia decizia care îi va readuce libertatea. 

„Esența este modul în care descoperă în timpul filmului că are nevoie doar să fie cine vrea ea să fie. Și prin aceasta nu înseamnă că trebuie să fie lângă oricine, să facă parte din orice, trebuie să fie ea însăși alături de copiii ei. Diana a fost o mamă grozavă. Aceasta este povestea unei femei care înțelege că cel mai important lucru în viața unei femei sunt proprii ei copii.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×