Reclamă

Secretul machiajului Prințesei Diana. Ce preferințe avea prima soție a Prințului Charles

Mary Greenwell dezvăluie publicului larg secretul machiajului Prințesei Diana. Lady Di s-a făcut remarcată de-a lungul timpului prin apariții pline de eleganță și stil. De la coafura sa celebră până la conturul ochilor albastru, Prințesa de Wales impresiona întotdeauna publicul larg.

Publicat: 4 iulie 2021, 7:26

Prințesa Diana a devenit o adevărată figură iconică a anilor 1980-1990. Aceasta a purtat cu încredere tușul de ochi albastru și a inspirat o mulțime de femei să facă la fel. Make-up artista sa Mary Greenwell a încercat să recreeze mai multe machiaje care au consacrat-o pe Prințesă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Iubesc să-i îmbrățișez frumusețea naturală și să-i ofer un look glamuros pentru covorul roșu” a povestit artista într-un videoclip creat în parteneriat cu Lisa Eldridge. Secretul machiajului Prințesei Diana a fost dezvăluit pas cu pas în clipul filmat de cele două. Mary Greenwell a întâlnit-o pentru prima dată pe Prințesă în timpul unui shooting foto pentru revista British Vogue.

După ce Sam McKnight i-a oferit Prințesei o coafură inedită care avea să devină simbolică în anii 1990, Mary a ajutat-o pe Lady Di să gasească machiajul care o reprezintă în totalitate. Atât Mary Greenwell cât și Prințesa de Wales iubeau culorile și machiajul. Conform relatărilor make-up artistei, Prințesa nu s-a temut să se lase pe mainile sale și a vrut să aibă parte de un machiaj care să-i îmbrățișeze frumusețea naturală, dar care să inspire femeile să se afirme în același timp.

Secretul machiajului Prințesei Diana

Una dintre cele mai mari lansări ale Prințesei Diana drept un fashion icon al anilor 1990 a fost tocmai apariția în revista Vogue. Fotografia celebră a Prințesei în timp ce poartă o coroană și zâmbește plină de încredere în fața aparatelor a făcut înconjurul lumii.

Reclamă

Prințesa a purtat atunci un machiaj smokey pentru ochi, iar fotografia a surprins perfect frumusețea naturală a Prințesei. A fost prima întâlnire dintre Mary Greenwell și Lady Di, iar cele două au reușit să pună la cale un look care a devenit celebru pentru deceniile care au urmat.

Secretul machiajului Prințesei Diana stă în simplitate și naturalețe. Greenwell s-a ocupat de aparițiile Prințesei de la prima întâlnire până la moartea sa. Make-up artista i-a stilizat look-ul la evenimentele de caritate, pe covorul roșu sau în aparițiile de zi cu zi.

Imi făcea plăcere să o fac să se simtă relaxată în propia piele. A fost cu siguranță una dintre cele mai mari celebrități cu care am lucrat. Prin urmare abordarea mea când lucrez cu cineva de asemenea calibru este să o fac să se simtă bine și relaxată.

– Mary Greenwell

Reclamă

După moartea sa, machiajul Prințesei Diana a continuat să dăinuiască. Make-up artista a continuat să lucreze cu nume sonore și cu personalități regale. Greenweel a stilizat chiar look-ul Ducesei Meghan în 2017 pentru shooting-ul revistei Vanity Fair.

Privirea Prințesei Diana a atras atenția tuturor

În videoclipul în care a fost invitată, Mary Greenwell, a povestit pas cu pas care este secretul machiajului Prințesei Diana. Aceasta a recreat unele dintre cele mai îndrăgite apariții ale Prințesei. Make-up artista a pornit de la cateva lucruri esențiale privind îngrijirea tenului.

Atât Prințesa Diana cât și Greenwell erau mari admiratoare ale produselor hidratante, conform publicației Thelist. Artista i-a aplicat modelului său un balsam de buze hidratant și o cremă cu o textură lejeră pe ten. În cele ce urmează și-a concentrat atenția asupra ochilor pe care i-a hidratat cu un gel special. Make-up artista povestește despre secretele machiajului Prințesei Diana, dar și despre atmosfera plăcută atunci când aceasta venea să se relaxeze lăsându-se pe mâinile sale.

Greenwell și-a dorit să accentueze ochii superbi ai Prințesei Diana pentru a păstra un look elegent și rafinat. Cea mai mare schimbare a machiajului Prințesei s-a petrecut tocmai în zona ochilor. Greenwell a reușit să facă tranziția de la conturul albastru la nuanțe mai sofisticate.

Aceasta a adoptat tonuri calde de maro și i-a conturat baza genelor cu o linie discretă mai închisă la culoare. Pe tot parcursul videoclipului, Mary Greenwell a explicat de ce este importantă estomparea culorilor pentru a obține un look elegant și discret.

Greenwell a povestit faptul că secretul machiajului Prințesei Diana a stat întotdeuna în simplitate și naturalețe. Artista nu a făcut altceva decât să-i pună în evidență chipul superb și tenul sănătos. Accentul a căzut întotdeuna pe ochii mari și blânzi ai Prințesei pe care i-a conturat în nuanțe care să o aventajeze.

La finalul fiecărui look, artista îi punea în evidență genele lungi aplicând mascara în nunațe de maro. Fiecare apariție a Prințesei trebuia să o facă să se simtă relaxată, iar acest lucru se vedea întotdeuna în atitudinea fermecătoarei Lady Di.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×