Interviul Prințesei Diana, din nou în atenția publicului. Care au fost reacțiile Prințului William și Harry

Interviul Prințesei Diana cu renumitul jurnalist Martin Bashir a fost un adevărat subiect de discuție în anul 1995. Prințesa Diana a fost prima persoană din Familia Regală care a vorbit public despre detaliile intime din viața sa. Lady Di și-a deschis sufletul în fața publicului și a povestit oamenilor problemele care au măcinat-o la acea vreme.

Publicat: 28 mai 2021, 7:15

Interviul Prințesei Diana a fost urmărit de mai bine de 23 de milioane de oameni. Acesta a propulsat numele lui Martin Bashir în industira jurnalistică. La mai bine de 25 de ani de atunci, au apărut câteva rapoarte care să demonstreze faptul că Prințesa Diana și-a pus încrederea într-un interviu care a răcit și mai mult relația cu Familia Regală.

Cu toate că BBC a transmis scuze oficiale față de persoanele importante din viața Prințesei Diana, Prințul William și Harry nu au putut trece cu ușurință peste acest incident. Lucrurile au devenit cu atât mai agitate în Familia Regală cu cât în această perioadă Prințul Harry a făcut noi dezvăluiri despre viața personală.

Ducele de Sussex a povestit care au fost motivele pentru care a ales să-și continue viața în California. Se pare că acesta a moștenit multe din trăsăturile emoționale ale mamei sale. Diferența este că la mometul în care Prințesa Diana a oferit interviul, lucrurile au fost orchestrate astfel încât să creeze paranoia în sufletul acesteia.

Interviul Prințesei Diana, din nou în atenția publicului

Interviul Prințesei Diana a uimit la acel moment întreaga Familie Regală. La momentul la care interviul a avut loc, Prințesa Diana traversa o perioadă tumultoasă. Căsnicia sa cu Prințul Charles era pusă sub semnul întrebării, iar Lady Di nu știa cum se va confrunta cu această situație.

Măcinată de gânduri și singură în acea mare de oameni care nu o puteau ajuta, Prințesa a acceptat interviul cu Martin Bashir. Aceasta a povestit plină de emoție despre destrămarea mariajului său.

În interviul Prințesei Diana aceasta a povestit despre iubirea pe care i-o purta Prințului Charles. Lady Di și-a dorit să readucă lucrurile la normal. Lady Di a povestit la acel moment despre faptul că ar fi trei persoane în căsnicia sa, iar acest lucru nu a încetat să o macine.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințesa Diana în timpul interviului pentru Panorama din 1995
Lady Di a trecut prin mai multe episoade de bulimie și a suferit de depresie postnatală după venierea pe lume a primului copil / Profimedia Images

Pe lângă problemele privind mariajul, Prințesa Diana a povestit public despre faptul că a încercat să-și facă rău. Lady Di a trecut prin mai multe episoade de bulimie și a suferit de depresie postnatală după venierea pe lume a primului copil. Temătoare pentru felul în care viața sa decurgea, Prințesa Diana nu și-a stăpânit emoțiile și a mărturisit tot ce a avut pe suflet în acel interviu.

La scrut timp după ce a fost făcut public, lucrurile s-au precipitat și mai tare în viața Prințesei. Patrick Jephson, secretarul privat al Prințesei Diana a povestit felul în care interviul „a distrus ultimele legături rămase cu cei din Palatul Buckingham”. Acesta a povestit că Diana a devenit foarte vulnerabilă publicului după ce a pierdut suportul Familiei Regale. Din păcate, Prințesa Diana nu a apucat niciodată să cunoască adevărul din spatele acelui interviu.

Cum a obținut Martin Bashir interviul cu Prințesa Diana

Lordul Dyson este cel care a condus ancheta privind interviul Prințesei Diana. Acesta a adus la lumină neregulile care au stat în spatele întâlnirii dintre Martin Bashir și Prințesa Diana. Conform declarațiilor oficiale, interviul nu a respectat toate prevederile riguroase pentru a asigura un mediu transparent Prințesei Diana.

Interviul Prințesei Diana a ținut primele pagini în media la momentul la care a fost lansat. Conform anchetei rezultate, Martin Bashir a luat legătura cu Earl Spencer, fratele Prințesei Diana. Acesta s-ar fi folosit de câteva documente false pentru a induce paranoia în sufletul Prințesei Diana. Documentele i-au fost arătate inițial fratelui Prințesei și reprezentau câteva extrase de cont pentru a demonstra existența unor oameni plătiți să o spioneze pe Lady Di.

La scurt timp după această întâlnire, Earl Spencer a cedat insistențelor și i-a prezentat-o lui Martin Bashir pe Prințesa Diana. Deși aceasta a fost avertizată de către fratele său cu privire la acea întâlnire Lady Di a acceptat invitația. Prietena Prințesei Diana, Rosa Monckton a declarat că toți apropiații săi au observat că ceva nu era în regulă. După o perioadă de întrevederi pe care le-a avut cu jurnalistul, Prințesa Diana a oferit în cele din urmă interviul care a surprins complet Familia Regală.

Mărturiile apropiaților privind interviul Prințesei Diana

După ce a ieșit la iveală ancheta privind interviul Prințesei Diana, mai mulți apropiați au rupt tăcerea. Hasant Khan, un apropiat al Prințesei a declarat că Lady Di a fost „manipulată” în timpul interviului. Deși acuzațiile sunt grave, oficialii au încercat să-și ceară scuze față de Familia Regală și nu numai. Însă durerea din sufletul celor dragi nu poate să fie ștearsă cu ușurință.

Una dintre cele mai atractive calități ale sale era vulnerabilitatea. Târziu am realizat că Martin a profitat de acest lucru. A fost extrem de persuasiv cu Diana. I-a umplut mintea cu minciuni

– Hasant Khan

Hasant Khan a mărturisit faptul că după ce a discutat cu Bashir, Prințesa Diana a devenit și mai sceptică în privința Prințului Charles. Khan a încercat de mai multe ori să o avertizeze pe Lady Di cu privire la celebrul jurnalist și la tacticile sale.

A fost ceva ce nu mi-a plăcut la Bashir. I-am spus să fie atentă în privința lui. Desigur, nu sunt naiv. Știu că a existat o parte din Diana care și-a dorit să ofere acel interviu, dar dacă Martin Bashir nu ar fi intervenit, oare l-ar mai fi dat?

– Hasant Khan

Nu doar Hasant Khan a făcut dezvăluiri cu privire la Prințesa Diana în acea perioadă. Rosa Monckton, una dintre cele mai apropiate prietene ale Prințesei a făcut mai multe declarații publice.

Interviul a fost obținut într-un mod greșit și cel mai probabil a schimbat cursul istoriei.

– Rosa Monckton

Aceasta a mărturisit într-un interviu pentru Daily Mail că interviul Prințesei Diana a contribuit la evenimentele tragice ce au urmat.

Reacțiile Prințului William și Harry

Poate cei mai afectați de acele evenimente au fost chiar copiii Prințesei Diana. Prințul Harry povestește într-o serie de interviuri cât de greu i-a fost să treacă peste pierderea mamei sale. Nici Prințul William nu a fost mai puțin afectat. Într-un interviu public, acesta și-a exprimat părerea cu privire la ancheta interviului Prințesei Diana.

Ducele de Cambridge a mărturisit că cel mai trist lucru este faptul că Prințesa Diana nu a aflat niciodată adevărul din spatele interviului. Acesta a declarat că interviul a avut o contribuție majoră la înrăutățirea relației dintre părinții săi.

Ce e cel mai trist este faptul că dacă BBC ar fi investigat corespunzător aceste lucruri apărute încă de la început din 1995, mama mea ar fi știut că a fost înșelată. A fost păcălită nu doar de reporter, ci de liderii BBC. Minciunile lor doar au alimentat paranoia din sufletul mamei. Este de nedescris tristețea pe care o simt să aflu că aceste lucruri au contribuit la temerile, paranoia și izolarea mamei mele din ultimii ani pe care mi amintesc alături de ea.

– Prințul William

Prințul Harry a criticat și el postul de televiziune și industria media în general. Prințul Harry a susținut că a fost „o reacție în lanț a unei culturi care exploatează într-un mod lipsit de etică” și că în cele din urmă aceste lucruri au dus la moartea mamei sale.

Mama noastră și-a pierdut viața din cauza unor astfel de lucruri și nimic nu s-a schimbat. Prin protejarea memoriei sale, îi protejăm pe toți și susținem demnitatea cu care aceasta și-a trăit viața.

– Prințul Harry

Prințul Harry a încercat să atragă atenția asupra practicilor asemănătoare din media care încă au loc. El și-a exprimat cu regret și durere în suflet părerea cu privire la ancheta interviului oferit de Prințesa Diana.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton și Meghan Markle, tribuna regală la Turneul de la Wimbledon, 2019. Kate poartă o rochie verde, Meghan Poartă o cămașă albă și o fustă cu o fundă neagră în talie, plus ochelari de soare
Divertisment
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa...
2
Kanye West, prezent la Fashion Icon Award, în anul 2015, în timp ce susține un discurs
Divertisment
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia. Rapper-ul a atras atenția tuturor cu alegerea sa
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia, pe străzile din Veneția. Acesta de obicei atrage atenția cu ținuta sa. Acum, ce a purtat pe chip a fost elementul care a atras atenția...
3
Regina Elisabeta la un eveniment din cadrul Westminster Abbey, 2018. Poartă un costum grena, accesorizat cu o pălărie grena, cu flori roz, fundal bej
Divertisment
Cine e nepotul preferat al Reginei Elisabeta. Prințul William și Prințul Harry nu ar fi favoriții ei
Mulți se întreabă cine e nepotul preferat al Reginei Elisabeta, dar, potrivit apropiaților, nu e nici Prințul William, nici Prințul Harry, ci o moștenitoare despre care puțini știu. Cei mai cunoscuți nepoți ai Reginei...
4
Kate Middleton, fotografie portret, într-o maletă roșie, în timp ce zâmbește
Divertisment
Kate Middleton a mers la un eveniment caritabil. Ținuta îndrăzneață pentru care a optat Ducesa de Cambridge
Ducesa de Cambridge i-a luat din nou pe toți prin surpridere. Aceasta a arătat spectaculos, la fel ca întotdeauna, la cea mai recentă apariție în public. Kate Middleton a mers la un eveniment caritabil,...
5
Alec și Ireland Baldwin, la Premiile Emmy, pe covorul roșu, în anul 2013
Divertisment
Ireland Baldwin e de o frumusețe rară. Fiica lui Alec Baldwin are 26 de ani
Ireland Baldwin e de o frumusețe rară, iar acest lucru a fost remarcat rapid de agențiile de modele. Tânăra de 26 de ani a semnat contracte cu mai multe companii și a devenit celebră...
PARTENERI
×