Reclamă

Fotografii ale Familiei Regale Britanice cu Prințesa Diana. Cum ar arăta dacă aceasta ar trăi

O artist din Singapore s-a gândit cum ar arăta Fotografii ale Familiei Regale Britanice cu Prințesa Diana, dacă aceasta ar trăi. Acesta a recreat desene cu Prințesa de Wales alături de Kate Middleton, Prințul William și copiii acestora, imagini cu Diana și Meghan Markle.

Publicat: 17 mai 2021, 11:57

Ideea artistei Autumn Ying a plecat de la gândul că Prințesa Diana și-ar fi dorit foarte mult să le cunoască pe soțiile fiilor ei, dar și pe nepoți. Punctul de la plecare a fost o declarație a Prințului Harry care a spus cât de fericită ar fi fost mama sa să participe la nunta lui cu Meghan Markle.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotografii ale Familiei Regale Britanice cu Prințesa Diana

Artista originară din Singapore a realizat o serie interesantă de desene, scrie South China Morning Post. Aceasta și-a imaginat cu ar arăta viața Familiei Regale Britanice dacă Prințesa Diani ar trăi. Autumn Ying crede că Diana ar fi fost extrem de fericită să petreacă timp cu Meghan și Kate și cu nepoții.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Artista Ying s-a folosit de pozele mai vechi și de cele recente cu Ducii de Sussex și Ducii de Cambridge. Alături de ei a pus-o pe Prințesa Diana. Desenul care a atras atenția tututor este cel cu Diana, Meghan și Kate, toate îmbrăcate în rochie de mireasă. Punctul de plecare pentru toate aceste desene superbe a fost nunta lui Meghan cu Prințul Harry în 2018. După acest moment, artista s-a gândit să-și ducă ideea mai departe și să realizeze o serie de desene absolut geniale.

Reclamă

În momentul în care Harry și Meghan și-au anunțat logodna, acesta le-a spus reporterilor că sigur mama sa ar fi devenit cea mai bună prietenă a viitoarei sale soții și că, fără îndoială, sare în sus de bucurie pentru fericirea lui.

Amintirea Prințesei Diana, mereu vie în inima Prinților Harry și William

Reclamă

Încă se simte multă durere, deși au trecut mulți ani de la moartea Prințesei Diana. Ying speră să aducă bucurie întregii lumii și Familiei Regale cu desenele sale. Aceasta și-o imaginează pe Diana ca pe o bunică perfectă și un stâlp al familiei. În realitate, lucrurile nu stau deloc așa de bine în Familia Regală Britanică. Frații Harry și William nu și-au mai vorbit mult timp. Decizia Ducilor de Sussex de a se muta în California nu a încântat pe nimeni. Interviul pe care Meghan și Harry l-au acordat pentru Oprah Winfrey a creat și mai multe tensiuni în Familia Regală.

Cu toate acestea, Ying și-a imaginat cu Meghan și Kate sunt cele mai bune prietene și își cresc copiii împreună. Aceasta și-a imaginat-o pe Prințesa Diana ca o punte de legătură în relația dintre cele două. Artista a descris un desen pe care l-a realizat pentru a-și imagina ce ar spune Prințesa Diana în ziua în care ar fi împlinit 59 de ani: „Speranța mea este că, chiar și pentru o secundă, pot ajuta pe cineva care citește aceste rânduri să vadă lumea puțin diferit și să descopere speranța și dragostea eternă.”

Recent, Prințul Harry a ales să scrie prefața unei cărți pentru copii. E vorba despre un proiect destinat micuților care și-au pierdut părinții din cauza pandemiei. Cu această ocazie, Ducele de Sussex a spus: „Când era mic mi-am pierdut și eu mama”. Cuvintele lui au atras ocazia mai mult ca oricând. Acesta a menționat că mama sa nu s-ar fi simțit deloc bine în situația actuală din Familia Regală Britanică. Acesta a făcut referire la faptul că familia sa nu a respectat-o deloc pe soția sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×